İnternet ve sevgili

Boşverin bir de bebeği olacak. Arkadaş erkeksiz durmamış evlenmiş seks yapmış bebeği olacak Ama ahlaksız olan benim. Cidden yazık kafasına.
Evet evlendim seks yaptım ve bebeğim olacak.Ama ben internet üzerinden erkek arayacak durumlara düşmedim çok şükür😂😂Sizin benden daha ahlaklı bir anne olacağınız hem cümlelerinizden hem de arayış içinde olmanızdan belli oluyor.İnt üzerinden bulduğunuz erkekler eminim sizi çok ciddiye alacaktır😂belki evlenirler sizle siz de seks yaparsınız üzülmeyin

O demek ya?
kiza ben de cok kizdim ama siz cok edepsizce yazmissiniz.
Hamilesiniz.evladiniza da birgun bunu mu diyeceksiniz?
Evladımın int üzerinden erkek arayacağını nereden biliyorsunuz?Annesine çekerse o durumlara düşmez.Konu sahibine çekmesin diye bu gece dua edebilirim.Hayır anlamadım erkeği nereden bulabileceğini soruyor illa erkek mi lazım diyince niye ağırınıza gidiyor anlamıyorum.Zaten niyeti açıkca erkek bulmak bunu açıkça söylüyor.Ben kafamdan mı uydurdum

Bacım ben bu yeni nesili pek çözemedim.. Gerçi kendim de 27 yaşındayım ama ne bileyim bana bi garip geliyor şaşkınım.. 🤷‍♀️
Ben de 27 yaşındayım bu yeni nesil değil bu değişik bir kafa.2 senelik sevgilisi olmuş unutamamış şimdi yenisini istiyor hadi anladım istiyorsun olabilir ama şehir merkezine inemiyorum tek erkek bulma şansım internet maalesef diyen bir insanı hangi erkek ciddiye alır?

Merhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum. 🙄
İnstagram mı tavsiye edersiniz nasıl bir yol izlemeliyim😂😂😂😂sana cok üzüldüm ben ya inş bulursun😂😂😂sayende yine banlandım hadi geçmiş olsun.Rast gele

Merhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum. 🙄
Kız instadan beğeni at erkeklere sana dönen olur😂

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım ama kimin ne oldugunu bilemessin çok tehlikeli kilosu çok olan bi arkadaşım var faceden sevgili yaptı ilerlediler baya ama sonunda adam evli çocuklu çıktı sen bilirsin yinede ama bence hiç bulaşma derim

Ne kadar kırıcı ve ahlaksızsınız. Ben erkeksiz durabilirim hanımefendi ama siz sanırım insanları kırmadan ve ön yargınızla utanmadan toplum içinde durabiliyorsunuz. Yazık kafanıza... Hamile ve anne olacak bir insanın bu şekilde konuşması ayrıc üzdü beni.
Sen de birgün anne olacaksın..Kızına instadan erkek aradığını söyleyecek misin?

ben internetten tanıştım ama ortak amacımız vardı o bizim yaşadığımız yerde okuyordu öyle tanıştık . konuşmamız ikiyi geçmemiştir. hemen bukluştuk çok da iyi arkadaştık baktık yasadığım ilden gidiyor evlendik şimdi 2.cocuğuma hamileyim 9 yıl bitiyor nasipse :)

ben internetten tanıştım ama ortak amacımız vardı o bizim yaşadığımız yerde okuyordu öyle tanıştık . konuşmamız ikiyi geçmemiştir. hemen bukluştuk çok da iyi arkadaştık baktık yasadığım ilden gidiyor evlendik şimdi 2.cocuğuma hamileyim 9 yıl bitiyor nasipse :)
Valla hocam nerden birileriyle tanışabilirim dedim yukarıda da bi hamile ark var internetten bulanlara çaresiz yazık diyo ve bir sürü hakaretler etti bana. Evet evlendim seks yaptım siz de bulun siz de yapın diyo. Valla üzüldüm. Bir de kızı olacak. Allah mesut etsin nasipte varsa oluyor demek. Evladınızı da Allah size bağışlasın. Mutluluklar diliyorum.

Hayatinizda birini istemenizden daha dogal ne olabilir ki? O zaman biz evli olanlar hepimiz ahlaksiziz. Bosverin boyle tipleri. Birazdan biz evlendik de basimiz goge mi erdiciler gelir :)
Bi yere gidemiyorum, küçğk bir yerde yasadığım için ve kurslarda kapalı bi seçeneğim olmadığı için sordum ama 2 yıldır kimse yok. Erkeksiz duramayan, çarsesiz, ahlaksız biri oldum ben de anlamadım.

İnsan yanındakini tanımıyor ki netten birini tanıyacaksın. Bence bulaşma

Valla hocam nerden birileriyle tanışabilirim dedim yukarıda da bi hamile ark var internetten bulanlara çaresiz yazık diyo ve bir sürü hakaretler etti bana. Evet evlendim seks yaptım siz de bulun siz de yapın diyo. Valla üzüldüm. Bir de kızı olacak. Allah mesut etsin nasipte varsa oluyor demek. Evladınızı da Allah size bağışlasın. Mutluluklar diliyorum.
İnternetten bulanlara demedim senin gibi nereden bulacağını şaşıranlara dedim😂İnternetten tanışıp evlenen arkadaşlarım var ama onlar senin gibi nereden bulabilirim diye aranmıyorlardı nasıl bir yol izleyeyim diye gezmiyorlardı.Kızın nasibi inttenmiş evlenmiş mutlu olmuşlar.Sen kendi kafa yapını niye onla bir tutuyorsun.Seks yaptığımı sen söyledin terbiyesiz yatakodama kadar girdin kim kocasıyla seks yapmıyor güya beni bununla mı bozacaksın.Çocuk gibi şikayet ediyo bir de beni ona buna

Bi yere gidemiyorum, küçğk bir yerde yasadığım için ve kurslarda kapalı bi seçeneğim olmadığı için sordum ama 2 yıldır kimse yok. Erkeksiz duramayan, çarsesiz, ahlaksız biri oldum ben de anlamadım.

Nerede tanistiginiz degil kiminle tanistiginiz onemli. Nette 1 tik daha dikkatli olun sadece.
Bol sans ❤ en onemlisi Allah iyi insanla karsilastirsin gerisi bos.

İnternetten bulanlara demedim senin gibi nereden bulacağını şaşıranlara dedim😂İnternetten tanışıp evlenen arkadaşlarım var ama onlar senin gibi nereden bulabilirim diye aranmıyorlardı nasıl bir yol izleyeyim diye gezmiyorlardı.Kızın nasibi inttenmiş evlenmiş mutlu olmuşlar.Sen kendi kafa yapını niye onla bir tutuyorsun.Seks yaptığımı sen söyledin terbiyesiz yatakodama kadar girdin kim kocasıyla seks yapmıyor güya beni bununla mı bozacaksın.Çocuk gibi şikayet ediyo bir de beni ona buna
Konudan rahatsız oluyorsanız neden yorum yapıyorsunuz. Mune Mune nin dediği gibi her konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz 😉

Konudan rahatsız oluyorsanız neden yorum yapıyorsunuz. Mune Mune nin dediği gibi her konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz 😉
Haha ilkokulda da senin gibi arkadaşlarım vardı öğretmenimmmm diye bağırırlardı.Olivia arkadaşın gibi sen de mümkünse benimle muhatap olma.Her yorumuma bir şey yazmak zorunda değilsin.Seni sallamadıkça hala beni takip ediyor yorum yapıyorsun.

Ben de bir ara ailem tasininca yanlarindaydin çalışmıyordum da. Buraya üye olmustum o dönem kpss calisiyordum kitap okuyordum falan...
Ilgi alanlarinizla alakali forumlar varsa uye olun, paylasimlarda bulunun. Yani amaç sevgili olmak degil de tanışmak, "sosyallesmek" olsun. Sonrası kendiliğinden gelir

Evladımın int üzerinden erkek arayacağını nereden biliyorsunuz?Annesine çekerse o durumlara düşmez.Konu sahibine çekmesin diye bu gece dua edebilirim.Hayır anlamadım erkeği nereden bulabileceğini soruyor illa erkek mi lazım diyince niye ağırınıza gidiyor anlamıyorum.Zaten niyeti açıkca erkek bulmak bunu açıkça söylüyor.Ben kafamdan mı uydurdum
Bakin bi laf vardir;
Koca ve cocuktan beylik laflariyla bahsedilmez.
Allah uzun omur versin saglikli bir hayati olsun orasi ayri.

Ne kadar kırıcı ve ahlaksızsınız. Ben erkeksiz durabilirim hanımefendi ama siz sanırım insanları kırmadan ve ön yargınızla utanmadan toplum içinde durabiliyorsunuz. Yazık kafanıza... Hamile ve anne olacak bir insanın bu şekilde konuşması ayrıc üzdü beni.
Boşverin böyle kendini bilmez laf olsun diye sallayan önyargılı insaları . Görüyorsunuz ufacık bir kelime insanın moralini alaşağı ediyor ...

Bakin bi laf vardir;
Koca ve cocuktan beylik laflariyla bahsedilmez.
Allah uzun omur versin saglikli bir hayati olsun orasi ayri.
Beylik laf etmiyorum yapadabilir.Ben gereken her şeyi öğretirim gerisinde hangimizi annemiz babamız büyüyünce takip edebiliyor.Ben elimden geleni yaparım gerisi kendisine kalmış.Herkes ne yaparsa kendine yapar.İntten buluşup evlenip mutlu olanı da var kesilip tecavüze uğrayıp öleni de var.Her türlü annenin babanın canı yanıyor.Allah kimseye yaşatmasın.Ben oğlum da olsa kızım da olsa yanlışı anlatırım.Ama büyük konuşamam.Farkındaysanız yapmaz demedim nereden biliyorsunuz yapacağını dedim.O yüzden beylik laf etmedim yine de tşk

Back
X