İnternet ve sevgili

Evet evlendim seks yaptım ve bebeğim olacak.Ama ben internet üzerinden erkek arayacak durumlara düşmedim çok şükür😂😂Sizin benden daha ahlaklı bir anne olacağınız hem cümlelerinizden hem de arayış içinde olmanızdan belli oluyor.İnt üzerinden bulduğunuz erkekler eminim sizi çok ciddiye alacaktır😂belki evlenirler sizle siz de seks yaparsınız üzülmeyin
Ha internetten tanışmışsın ha görücü usulü , sonuçta her ikisindede evlenmek istediğin apaçık... sen görücü usulu evlilik istedigindede aynı şekilde kriter belirleyebiliyorsun , yok burasını beğenmedim yok işi olsun böyle olsun vs diye ... Allah aşkına ne farkı var ikisininde ? Her iki şekilde en iyisiylede karşılaşabilirsin yada en kötüsüylede ...

Merhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum. 🙄
Nasibinse gelir Yemen' den nasip değilse ne gelir elden...
İnternetten tanışılir ama sizin istediğiniz nitelikte dürüst temiz bir insan karşınıza çıkar mı zor biraz. Risk almayın derim.

Ha internetten tanışmışsın ha görücü usulü , sonuçta her ikisindede evlenmek istediğin apaçık... sen görücü usulu evlilik istedigindede aynı şekilde kriter belirleyebiliyorsun , yok burasını beğenmedim yok işi olsun böyle olsun vs diye ... Allah aşkına ne farkı var ikisininde ? Her iki şekilde en iyisiylede karşılaşabilirsin yada en kötüsüylede ...
Canım onda aileler öneriyor usulunce görüşüp nişanlanıp evleniyorsun.İnt ortamıyla ailelerin önerisini bir mi tutuyorsun.Katılmıyorum.Erkeklerin int üzerinden erkek arayan bir kıza ne gözle bakacağını gayet iyi biliyorum.İnstadan kız düşürdüm diye pis pis muhabbet yaptıklarını da.Ama görücü usulunden kız düşürdüm diye sohbet yapan bir erkek sanmıyorum ki olsun.Ayrıca 2 senelik sevgilimi unutamadım şehre inip erkek bulamıyorum nerden bulabilirim instadan olur mu bir yol gösterin diye konuşan bir bayanı tasvip edemiyorum.Yani dese ki hayatımda birini istiyorum ama bir türlü nasip olmadı o zaman iş değişirdi.Neyse benim düşüncem bu yönde.

Canım onda aileler öneriyor usulunce görüşüp nişanlanıp evleniyorsun.İnt ortamıyla ailelerin önerisini bir mi tutuyorsun.Katılmıyorum.Erkeklerin int üzerinden erkek arayan bir kıza ne gözle bakacağını gayet iyi biliyorum.İnstadan kız düşürdüm diye pis pis muhabbet yaptıklarını da.Ama görücü usulunden kız düşürdüm diye sohbet yapan bir erkek sanmıyorum ki olsun.
Günümüzde insanlar çok sosyal degil maalesef , genelde bu tarz randevulaşmalar çok normal gözle bakılıyor özellikle benim yaşadığım yerde ... daha geçen sene bir arkadaşım evlendi internetten tanıştığı biriyle ve gayet uygunlar birbirlerine , ve bu durum ilerde dahada yaygın olacak bence. Asıl düşünmemiz gereken bence doğru nitelikte birini nasıl tanıyabilmek . Bence bu kadar dar görüşlü olmamalısınız , Ablam tanıdık biriyle evlendi ve yıllardır bir psikopatın zulmünü yaşıyor , başka bir tanığımsa internetten biriyle tanışıp evlendi ve suan ikinci çocuklarını bekliyorlar . Bu biraz şans birazda ne aradığına bağlı bence ...

Günümüzde insanlar çok sosyal degil maalesef , genelde bu tarz randevulaşmalar çok normal gözle bakılıyor özellikle benim yaşadığım yerde ... daha geçen sene bir arkadaşım evlendi internetten tanıştığı biriyle ve gayet uygunlar birbirlerine , ve bu durum ilerde dahada yaygın olacak bence. Asıl düşünmemiz gereken bence doğru nitelikte birini nasıl tanıyabilmek . Bence bu kadar dar görüşlü olmamalısınız , Ablam tanıdık biriyle evlendi ve yıllardır bir psikopatın zulmünü yaşıyor , başka bir tanığımsa internetten biriyle tanışıp evlendi ve suan ikinci çocuklarını bekliyorlar . Bu biraz şans birazda ne aradığına bağlı bence ...
İnternetten tanisilir ama amac hemen evleneyim olmamali
Biraz gozlemlemeli sozcukler onemlidir benim icin. Bazi sözcükler doğru yerde kullanılmadigında ya da en olmadik yerde kullanıldığında oradaki alt metni okuyamaz, karsinizdakini doğru analiz edemezseniz hayatınız kararabilir. Bu yuz yuze tanismalarda da geçerlidir. Benim olmaz bununla dedigim kisiler bana neden olmamasi gerektiğini cok güzel gösterdiler ama kendilerine sorsan ben sorunluyum 😃
Buradaki konu sahibi arkadaş eski sevgilisini unutmamis ki, sadece madem o olmayacak önüme bakayim demis ama eskiyle bagini tam manasiyla kopartamamis icinde. Yani yaydığı enerji "ben yaraliyim" dolayisiyla karsisina gelen adamlar da o yarayi kanatacak tipler olacaktir.
Kesin olur diyemeyiz ama kendisi söyledi ben hassasim hemen etkilenemiyorum, diye
Yani fiziken begenmek, ilk goruste aşık da olmak istiyor. Bakis acisinda sıkıntı var kriteri fazla, internetten tanışıp sapık tiplere denk gelirse benim.gorusum erkeklerden nefret edip kendini iyice kapatabilecegi yönünde ki bu da kendi psikolojisini kendi eliyle bozmak olur. Yeni bir iliskiye hazir degil izlenimi verdi

Her şey nasip.Ama bu yola illa erkek bulayım nereden bulayım diye çıkılmamalı.Ben böyle yetiştim bi kadının hayatında illa erkek olmalı diye bir şey yok bana göre.Zaten zamanı gelince karşına çıkıyor çıkmazsa da erkek erkek nereden gelir erkek kafasına girilmemeli.Arayış içinde olan kız arkadaşlarımda da mutlu olanını görmedim çünkü erkekler anlıyor bu tarz şeyleri zaten belli de oluyor herkes anlar.Genelde 2 gün eğlendiler bıraktılar o arkadaşlarıma da sonra ağlayan onlar oldu onlara da hep aynı şeyi derdim şimdi kocalarından korkuyorlar ya bir yerden konuştuğum çocuklar çıkar diye.Benim yorumum bu şekilde herkes kendi hayatını kendisi yaşar beni ilgilendirmez bu arkadaşın nereden erkek bulduğu.Erkeksiz olmuyorsa bulsun int ortamında bir sürü tanışma siteleri var.

Canım onda aileler öneriyor usulunce görüşüp nişanlanıp evleniyorsun.İnt ortamıyla ailelerin önerisini bir mi tutuyorsun.Katılmıyorum.Erkeklerin int üzerinden erkek arayan bir kıza ne gözle bakacağını gayet iyi biliyorum.İnstadan kız düşürdüm diye pis pis muhabbet yaptıklarını da.Ama görücü usulunden kız düşürdüm diye sohbet yapan bir erkek sanmıyorum ki olsun.Ayrıca 2 senelik sevgilimi unutamadım şehre inip erkek bulamıyorum nerden bulabilirim instadan olur mu bir yol gösterin diye konuşan bir bayanı tasvip edemiyorum.Yani dese ki hayatımda birini istiyorum ama bir türlü nasip olmadı o zaman iş değişirdi.Neyse benim düşüncem bu yönde.
O zaman sizde sosyal medya kullanirken dikkat edin. Gecmiste acilan konular malum baya vasat.

Tmm anladım da benim actığım konularla sosyal medyanın ne alakası var onu söyleyin?Vasat dediğiniz şey ne?Gören de sosyal medyada erkek aradım sanar
Ben oyle bir sey ima etmedim.
Madem erkekler sosyal medyadan kari kiz tavlamayi basari saniyor siz de dikkat edin.
Diger uyelerin actigi konulari kastetmistim

Sen de birgün anne olacaksın..Kızına instadan erkek aradığını söyleyecek misin?

Öncelikle tavsiyem okuduğunuzu yorumlamayı öğrenmeniz olacak. Hormonlardan belki de ama basit bir konuya gereksiz bir hırs ile yaklaşmışsınız. Nasıl erkek bulurum demiyor konu sahibi, öyle bir şey yok. Nasıl ki insanlarla arkadaş çevresinde, kafelerde vb tanışabiliyoruz; ortak beğenilerimiz sayesinde iletişim kuruyoruz Şehir kücük pandemi de var , dolayısıyla aynısını sosyal medyadan da yapabilir miyim diye soruyor. İnsanlara zaten selam canım sevgili olalım mı yazmayacak kendisi. Sosyal medya kullanırken birileriyle "tanışmak bakın tanışmak" ve kafa yapıları uyuyorsa konuşmaktan bahsetmiş. Bu kadar basit. Riskli der geçersiniz. Ayıp der geçersiniz. Yok erkek arıyor erkek istiyor ne kadar çirkin, kadınları aşağılayan cümleler.

Öncelikle tavsiyem okuduğunuzu yorumlamayı öğrenmeniz olacak. Hormonlardan belki de ama basit bir konuya gereksiz bir hırs ile yaklaşmışsınız. Nasıl erkek bulurum demiyor konu sahibi, öyle bir şey yok. Nasıl ki insanlarla arkadaş çevresinde, kafelerde vb tanışabiliyoruz; ortak beğenilerimiz sayesinde iletişim kuruyoruz Şehir kücük pandemi de var , dolayısıyla aynısını sosyal medyadan da yapabilir miyim diye soruyor. İnsanlara zaten selam canım sevgili olalım mı yazmayacak kendisi. Sosyal medya kullanırken birileriyle "tanışmak bakın tanışmak" ve kafa yapıları uyuyorsa konuşmaktan bahsetmiş. Bu kadar basit. Riskli der geçersiniz. Ayıp der geçersiniz. Yok erkek arıyor erkek istiyor ne kadar çirkin, kadınları aşağılayan cümleler.

Bravo ağzınıza sağlık 👏👏👏

Internet tanismalari zamaninda internet yaygin degilken daha masumdu. Msn zamanlari🤭🤭 eve gelip heyecanla masaustu bilgisayarimizi acardik,hey gidi gunler.. simdi su devirde internetten tanisacagin insana guvenmek cok zor. Nasil denk gelir ne sekilde bilemiyorum. Belki ortak ilgi alanlariniz uzerine bir forum olur mesela, bir nebze. Ama instagram facebook vs buralardan saglikli bir tanisma cikmasi cok zor. Istisnalar vardir elbette ama ben genel olarak soyluyorum.

Erkeksiz duramıyor musun?İntte bir sürü tanışma siteleri var oralardan bulursun illa
Niye sevgilisi olan ya da evlenen herkes erkeksiz duramadığı için mi birilerini buluyor? Bu mantığa göre sizde erkeksiz duramadığınız için evlenmiş oluyorsunuz.

Ya hemcinsleriniz hakkında nasıl böyle düşünebiliyorsunuz? Ayrıca ileride olacak kızıyla alakası ne konunun kajfjsdjjd kızına söyleyecek misin diye sormuşsunuz ya akfjjshd. İnstagramda sevgili bulan insan ahlaksızlık mı yapmış oluyor yani? Devir internet devri, artık herkesin en az 2 farklı sosyal medya hesabı var. Haliyle sosyal medyadan gayet sevgili, eş bulunabiliyor. Kaliteli olan erkek böyle birşey düşünmez zaten merak etmeyin. Sizde bakış açınızı değiştirin bir zahmet.

Haha ilkokulda da senin gibi arkadaşlarım vardı öğretmenimmmm diye bağırırlardı.Olivia arkadaşın gibi sen de mümkünse benimle muhatap olma.Her yorumuma bir şey yazmak zorunda değilsin.Seni sallamadıkça hala beni takip ediyor yorum yapıyorsun.
Ben burada olmadığım halde, bu konuya yorum dahi yapmadığım halde tam olarak hangi niyetle benden bahsedebiliyorsunuz? Belli ki bayağı dokunmuş size söylediklerim. :KK43: Öncelikle C Calcifer dahil herkes istediğini alıntılayabilir, yorum yapabilir. Bu sizi ilgilendirmez. Beğenmiyorsanız gözardı edip geçersiniz. Siz doğru söyleyen, sizden mantıklı düşünen herkesten nefret ediyorsunuz belli ki. Valla size burada çok çok mantıklı şeyler yazardım da okumakla "uğraşamicanız" için yazmayacağım. Ama tavsiyem;hemcinslerinize bu kadar düşmanca yaklaşmayın.

Bu arada konuyla alakasız ama yazdığınızdan beri araştırıyorum, göbek bağlatmak diye bir korunma yöntemi bulamadım :KK53: böyle bir yöntem yok haberiniz olsun. 😌

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben burada olmadığım halde, bu konuya yorum dahi yapmadığım halde tam olarak hangi niyetle benden bahsedebiliyorsunuz? Belli ki bayağı dokunmuş size söylediklerim. :KK43: Öncelikle C Calcifer dahil herkes istediğini alıntılayabilir, yorum yapabilir. Bu sizi ilgilendirmez. Beğenmiyorsanız gözardı edip geçersiniz. Siz doğru söyleyen, sizden mantıklı düşünen herkesten nefret ediyorsunuz belli ki. Valla size burada çok çok mantıklı şeyler yazardım da okumakla "uğraşamicanız" için yazmayacağım. Ama tavsiyem;hemcinslerinize bu kadar düşmanca yaklaşmayın.

Bu arada konuyla alakasız ama yazdığınızdan beri araştırıyorum, göbek bağlatmak diye bir korunma yöntemi bulamadım :KK53: böyle bir yöntem yok haberiniz olsun. 😌
Özellikle seni etiketlemedim sanki tartışmaya çağırır gibi. Buna ben de anlam veremedim Olivia. Sanırım sevmediklerim diye liste tutmuş arkadaş 🤷‍♀️

Özellikle seni etiketlemedim sanki tartışmaya çağırır gibi. Buna ben de anlam veremedim Olivia. Sanırım sevmediklerim diye liste tutmuş arkadaş 🤷‍♀️
Bak bu senin iyi niyetli olduğunu, içinde herhangi bir kötü niyet barındırmadığını gösterir. Belli ki ikimizi de listeye almış.
Israrla sizi sallamıyorum diyor ama bulunmadığımız konularda adımızı söylemekten geri durmuyor. :KK53:

Back
X