- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Ahlaksız olur musun canım sen kocamla seksime kadar girdin.Boşverin bir de bebeği olacak. Arkadaş erkeksiz durmamış evlenmiş seks yapmış bebeği olacak Ama ahlaksız olan benim. Cidden yazık kafasına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahlaksız olur musun canım sen kocamla seksime kadar girdin.Boşverin bir de bebeği olacak. Arkadaş erkeksiz durmamış evlenmiş seks yapmış bebeği olacak Ama ahlaksız olan benim. Cidden yazık kafasına.
Ha internetten tanışmışsın ha görücü usulü , sonuçta her ikisindede evlenmek istediğin apaçık... sen görücü usulu evlilik istedigindede aynı şekilde kriter belirleyebiliyorsun , yok burasını beğenmedim yok işi olsun böyle olsun vs diye ... Allah aşkına ne farkı var ikisininde ? Her iki şekilde en iyisiylede karşılaşabilirsin yada en kötüsüylede ...Evet evlendim seks yaptım ve bebeğim olacak.Ama ben internet üzerinden erkek arayacak durumlara düşmedim çok şükürSizin benden daha ahlaklı bir anne olacağınız hem cümlelerinizden hem de arayış içinde olmanızdan belli oluyor.İnt üzerinden bulduğunuz erkekler eminim sizi çok ciddiye alacaktır
belki evlenirler sizle siz de seks yaparsınız üzülmeyin
Nasibinse gelir Yemen' den nasip değilse ne gelir elden...Merhaba kızlar daha önce eski sevgilimi 2 yıldır unutamıyorum diye konu açmıştım çünkü ara ara kendini hatırlatıyordu en son onu sildim ama küçük bi ilçede yaşadığım için pek gezecek bi yer yok, virüsten dolayı şehir merkezine gidemiyorum ve ondan sonra da sevgilim olmadı. Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ve şu an tek seçeneğim internet maalesef. Önceden manyak denk gelirdi hepo yüzden yıllardır int kimseyle tanışmadım. Instagram mı tavsiye edersiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim. İnternetten tanışıp sağlıklı bir ilişki olur mu onu da bilmiyorum.![]()
Canım onda aileler öneriyor usulunce görüşüp nişanlanıp evleniyorsun.İnt ortamıyla ailelerin önerisini bir mi tutuyorsun.Katılmıyorum.Erkeklerin int üzerinden erkek arayan bir kıza ne gözle bakacağını gayet iyi biliyorum.İnstadan kız düşürdüm diye pis pis muhabbet yaptıklarını da.Ama görücü usulunden kız düşürdüm diye sohbet yapan bir erkek sanmıyorum ki olsun.Ayrıca 2 senelik sevgilimi unutamadım şehre inip erkek bulamıyorum nerden bulabilirim instadan olur mu bir yol gösterin diye konuşan bir bayanı tasvip edemiyorum.Yani dese ki hayatımda birini istiyorum ama bir türlü nasip olmadı o zaman iş değişirdi.Neyse benim düşüncem bu yönde.Ha internetten tanışmışsın ha görücü usulü , sonuçta her ikisindede evlenmek istediğin apaçık... sen görücü usulu evlilik istedigindede aynı şekilde kriter belirleyebiliyorsun , yok burasını beğenmedim yok işi olsun böyle olsun vs diye ... Allah aşkına ne farkı var ikisininde ? Her iki şekilde en iyisiylede karşılaşabilirsin yada en kötüsüylede ...
Günümüzde insanlar çok sosyal degil maalesef , genelde bu tarz randevulaşmalar çok normal gözle bakılıyor özellikle benim yaşadığım yerde ... daha geçen sene bir arkadaşım evlendi internetten tanıştığı biriyle ve gayet uygunlar birbirlerine , ve bu durum ilerde dahada yaygın olacak bence. Asıl düşünmemiz gereken bence doğru nitelikte birini nasıl tanıyabilmek . Bence bu kadar dar görüşlü olmamalısınız , Ablam tanıdık biriyle evlendi ve yıllardır bir psikopatın zulmünü yaşıyor , başka bir tanığımsa internetten biriyle tanışıp evlendi ve suan ikinci çocuklarını bekliyorlar . Bu biraz şans birazda ne aradığına bağlı bence ...Canım onda aileler öneriyor usulunce görüşüp nişanlanıp evleniyorsun.İnt ortamıyla ailelerin önerisini bir mi tutuyorsun.Katılmıyorum.Erkeklerin int üzerinden erkek arayan bir kıza ne gözle bakacağını gayet iyi biliyorum.İnstadan kız düşürdüm diye pis pis muhabbet yaptıklarını da.Ama görücü usulunden kız düşürdüm diye sohbet yapan bir erkek sanmıyorum ki olsun.
İnternetten tanisilir ama amac hemen evleneyim olmamaliGünümüzde insanlar çok sosyal degil maalesef , genelde bu tarz randevulaşmalar çok normal gözle bakılıyor özellikle benim yaşadığım yerde ... daha geçen sene bir arkadaşım evlendi internetten tanıştığı biriyle ve gayet uygunlar birbirlerine , ve bu durum ilerde dahada yaygın olacak bence. Asıl düşünmemiz gereken bence doğru nitelikte birini nasıl tanıyabilmek . Bence bu kadar dar görüşlü olmamalısınız , Ablam tanıdık biriyle evlendi ve yıllardır bir psikopatın zulmünü yaşıyor , başka bir tanığımsa internetten biriyle tanışıp evlendi ve suan ikinci çocuklarını bekliyorlar . Bu biraz şans birazda ne aradığına bağlı bence ...
Her şey nasip.Ama bu yola illa erkek bulayım nereden bulayım diye çıkılmamalı.Ben böyle yetiştim bi kadının hayatında illa erkek olmalı diye bir şey yok bana göre.Zaten zamanı gelince karşına çıkıyor çıkmazsa da erkek erkek nereden gelir erkek kafasına girilmemeli.Arayış içinde olan kız arkadaşlarımda da mutlu olanını görmedim çünkü erkekler anlıyor bu tarz şeyleri zaten belli de oluyor herkes anlar.Genelde 2 gün eğlendiler bıraktılar o arkadaşlarıma da sonra ağlayan onlar oldu onlara da hep aynı şeyi derdim şimdi kocalarından korkuyorlar ya bir yerden konuştuğum çocuklar çıkar diye.Benim yorumum bu şekilde herkes kendi hayatını kendisi yaşar beni ilgilendirmez bu arkadaşın nereden erkek bulduğu.Erkeksiz olmuyorsa bulsun int ortamında bir sürü tanışma siteleri var.Günümüzde insanlar çok sosyal degil maalesef , genelde bu tarz randevulaşmalar çok normal gözle bakılıyor özellikle benim yaşadığım yerde ... daha geçen sene bir arkadaşım evlendi internetten tanıştığı biriyle ve gayet uygunlar birbirlerine , ve bu durum ilerde dahada yaygın olacak bence. Asıl düşünmemiz gereken bence doğru nitelikte birini nasıl tanıyabilmek . Bence bu kadar dar görüşlü olmamalısınız , Ablam tanıdık biriyle evlendi ve yıllardır bir psikopatın zulmünü yaşıyor , başka bir tanığımsa internetten biriyle tanışıp evlendi ve suan ikinci çocuklarını bekliyorlar . Bu biraz şans birazda ne aradığına bağlı bence ...
O zaman sizde sosyal medya kullanirken dikkat edin. Gecmiste acilan konular malum baya vasat.Canım onda aileler öneriyor usulunce görüşüp nişanlanıp evleniyorsun.İnt ortamıyla ailelerin önerisini bir mi tutuyorsun.Katılmıyorum.Erkeklerin int üzerinden erkek arayan bir kıza ne gözle bakacağını gayet iyi biliyorum.İnstadan kız düşürdüm diye pis pis muhabbet yaptıklarını da.Ama görücü usulunden kız düşürdüm diye sohbet yapan bir erkek sanmıyorum ki olsun.Ayrıca 2 senelik sevgilimi unutamadım şehre inip erkek bulamıyorum nerden bulabilirim instadan olur mu bir yol gösterin diye konuşan bir bayanı tasvip edemiyorum.Yani dese ki hayatımda birini istiyorum ama bir türlü nasip olmadı o zaman iş değişirdi.Neyse benim düşüncem bu yönde.
Anlamadım ne gibi?O zaman sizde sosyal medya kullanirken dikkat edin. Gecmiste acilan konular malum baya vasat.
Bdv ye açılan konular diyorumAnlamadım ne gibi?
Tmm anladım da benim actığım konularla sosyal medyanın ne alakası var onu söyleyin?Vasat dediğiniz şey ne?Gören de sosyal medyada erkek aradım sanarBdv ye açılan konular diyorum
Ben oyle bir sey ima etmedim.Tmm anladım da benim actığım konularla sosyal medyanın ne alakası var onu söyleyin?Vasat dediğiniz şey ne?Gören de sosyal medyada erkek aradım sanar
Sen de birgün anne olacaksın..Kızına instadan erkek aradığını söyleyecek misin?
Canım onda aileler öneriyor usulunce görüşüp nişanlanıp evleniyorsun.İnt ortamıyla ailelerin önerisini bir mi tutuyorsun.Katılmıyorum.Erkeklerin int üzerinden erkek arayan bir kıza ne gözle bakacağını gayet iyi biliyorum.İnstadan kız düşürdüm diye pis pis muhabbet yaptıklarını da.Ama görücü usulunden kız düşürdüm diye sohbet yapan bir erkek sanmıyorum ki olsun.Ayrıca 2 senelik sevgilimi unutamadım şehre inip erkek bulamıyorum nerden bulabilirim instadan olur mu bir yol gösterin diye konuşan bir bayanı tasvip edemiyorum.Yani dese ki hayatımda birini istiyorum ama bir türlü nasip olmadı o zaman iş değişirdi.Neyse benim düşüncem bu yönde.
Öncelikle tavsiyem okuduğunuzu yorumlamayı öğrenmeniz olacak. Hormonlardan belki de ama basit bir konuya gereksiz bir hırs ile yaklaşmışsınız. Nasıl erkek bulurum demiyor konu sahibi, öyle bir şey yok. Nasıl ki insanlarla arkadaş çevresinde, kafelerde vb tanışabiliyoruz; ortak beğenilerimiz sayesinde iletişim kuruyoruz Şehir kücük pandemi de var , dolayısıyla aynısını sosyal medyadan da yapabilir miyim diye soruyor. İnsanlara zaten selam canım sevgili olalım mı yazmayacak kendisi. Sosyal medya kullanırken birileriyle "tanışmak bakın tanışmak" ve kafa yapıları uyuyorsa konuşmaktan bahsetmiş. Bu kadar basit. Riskli der geçersiniz. Ayıp der geçersiniz. Yok erkek arıyor erkek istiyor ne kadar çirkin, kadınları aşağılayan cümleler.
Niye sevgilisi olan ya da evlenen herkes erkeksiz duramadığı için mi birilerini buluyor? Bu mantığa göre sizde erkeksiz duramadığınız için evlenmiş oluyorsunuz.Erkeksiz duramıyor musun?İntte bir sürü tanışma siteleri var oralardan bulursun illa
Ya hemcinsleriniz hakkında nasıl böyle düşünebiliyorsunuz? Ayrıca ileride olacak kızıyla alakası ne konunun kajfjsdjjd kızına söyleyecek misin diye sormuşsunuz ya akfjjshd. İnstagramda sevgili bulan insan ahlaksızlık mı yapmış oluyor yani? Devir internet devri, artık herkesin en az 2 farklı sosyal medya hesabı var. Haliyle sosyal medyadan gayet sevgili, eş bulunabiliyor. Kaliteli olan erkek böyle birşey düşünmez zaten merak etmeyin. Sizde bakış açınızı değiştirin bir zahmet.Canım onda aileler öneriyor usulunce görüşüp nişanlanıp evleniyorsun.İnt ortamıyla ailelerin önerisini bir mi tutuyorsun.Katılmıyorum.Erkeklerin int üzerinden erkek arayan bir kıza ne gözle bakacağını gayet iyi biliyorum.İnstadan kız düşürdüm diye pis pis muhabbet yaptıklarını da.Ama görücü usulunden kız düşürdüm diye sohbet yapan bir erkek sanmıyorum ki olsun.Ayrıca 2 senelik sevgilimi unutamadım şehre inip erkek bulamıyorum nerden bulabilirim instadan olur mu bir yol gösterin diye konuşan bir bayanı tasvip edemiyorum.Yani dese ki hayatımda birini istiyorum ama bir türlü nasip olmadı o zaman iş değişirdi.Neyse benim düşüncem bu yönde.
Ben burada olmadığım halde, bu konuya yorum dahi yapmadığım halde tam olarak hangi niyetle benden bahsedebiliyorsunuz? Belli ki bayağı dokunmuş size söylediklerim.Haha ilkokulda da senin gibi arkadaşlarım vardı öğretmenimmmm diye bağırırlardı.Olivia arkadaşın gibi sen de mümkünse benimle muhatap olma.Her yorumuma bir şey yazmak zorunda değilsin.Seni sallamadıkça hala beni takip ediyor yorum yapıyorsun.
Özellikle seni etiketlemedim sanki tartışmaya çağırır gibi. Buna ben de anlam veremedim Olivia. Sanırım sevmediklerim diye liste tutmuş arkadaşBen burada olmadığım halde, bu konuya yorum dahi yapmadığım halde tam olarak hangi niyetle benden bahsedebiliyorsunuz? Belli ki bayağı dokunmuş size söylediklerim.Öncelikle C Calcifer dahil herkes istediğini alıntılayabilir, yorum yapabilir. Bu sizi ilgilendirmez. Beğenmiyorsanız gözardı edip geçersiniz. Siz doğru söyleyen, sizden mantıklı düşünen herkesten nefret ediyorsunuz belli ki. Valla size burada çok çok mantıklı şeyler yazardım da okumakla "uğraşamicanız" için yazmayacağım. Ama tavsiyem;hemcinslerinize bu kadar düşmanca yaklaşmayın.
Bu arada konuyla alakasız ama yazdığınızdan beri araştırıyorum, göbek bağlatmak diye bir korunma yöntemi bulamadımböyle bir yöntem yok haberiniz olsun.
![]()
Bak bu senin iyi niyetli olduğunu, içinde herhangi bir kötü niyet barındırmadığını gösterir. Belli ki ikimizi de listeye almış.Özellikle seni etiketlemedim sanki tartışmaya çağırır gibi. Buna ben de anlam veremedim Olivia. Sanırım sevmediklerim diye liste tutmuş arkadaş![]()