Ohoo fazla iyimsersiniz siz ve aşırı abartı.Küserseniz tavır yaparsanız adam bakmayacağı varsa da bakar sonuçta erkekler görselliğe önem verir yapacak birşey yok.Arkadaşlar merhaba eşim imternettenden seksi dans eden kadınlara falan bakmış tesedufen geçmişine baktım gördüm çok üzüldüm esimden hic beklemezdim kendisine haftalarca küstüm özür diledi nefsine uydum falan dedi ama bir turlu aklımdan çıkmıyor benden başkasına bakmasına acaba ben fazlami abartiyorum
Doğumdan önce ve sonra bakması aşırı normal aranızda birşey olmuyorsa adama malzeme lazım kusura bakmayın da.Ben kirk gün önce doğum yaptım doğumdan önce bakmış bide doğumdan sonra bakmış daha önceleri yoktu
Bence bu moderniz olaylarini bir gecelim. Adam ciplak dans eden bir kadini acıp sonrada oturup sanatsal bakis acisiyla incelemiyordur.Kimisi kiskanir, kimisi kiskanmaz ama olan bu yani.
Bence bu moderniz olaylarini bir gecelim. Adam ciplak dans eden bir kadini acıp sonrada oturup sanatsal bakis acisiyla incelemiyordur.Kimisi kiskanir, kimisi kiskanmaz ama olan bu yani.
İnşallah dediğimiz gibidir teşekkür ederim yazdiklariniz icinAma hamileydin ve doğum yaptın bunlar çok normal. Eşiniz bu durumu çok kutsal buluyordur, sizi şuan bi eşten ziyade anne olarak görüyordur. Ergenlikte de kendi ihtiyaçlarını bu şekilde gideriyorsa alışkanlık yapmıştır. Sonuçta senle birlikte olamıyor e bi şekilde bunu yapmak zorunda, o da alıştığı gibi yapmış..
Biraz zaman ver, sen de toparlanırsın bu sürede. Eğer hala seni ihmal etmeye devam ederse birlikte terapi görebilir, yahut eşiniz tedavi olabilir.
Ya insan sevdiğinden başkasına nasıl bakar aklım almiyorDoğumdan önce ve sonra bakması aşırı normal aranızda birşey olmuyorsa adama malzeme lazım kusura bakmayın da.
Ben öyle düşünmüyorum
7/24 aklında dansçıyı izleyip o yoktur
Evet sorunu var onun yerine ben arastiyorum çözüm bulmaya çalışıyorum onun hic umrunda değil çözümü internette kadınlarda ariyorAdnüsün kediciklerine mi bakiyo acaba :)) Saka bi yana, bence takilma o tarz seylere bakmasina...zaten cocuk degil ki yasak koysan....hem yasaklasan bile ona daha cok cazip gelecek.
Bence sakince acik, acik konusun...sana niye yaklasamiyor, dogum yaptigin icin mi, yoksa baska istekleri mi var. Ereksyon sorunu yasiyorsa bir uzmana gitsin....bu erkelerde hepsi bi tuhaf, yaw madem bi seyler yamuk gidiyo, kendin bi arastir, cözüm aram dimi...
7/24 mu dusunuyordur. Yarim gün mü dusunuyordur onu bilemem ama adamin, sizin bakmadiginiz o açıdan baktigi belli. Adamin aciklamasi da "nefsime hakim olamadim" ??? Zaten.
Evet sorunu var onun yerine ben arastiyorum çözüm bulmaya çalışıyorum onun hic umrunda değil çözümü internette kadınlarda ariyor
Hiç dansçı izlerken aklıma gelmemişti
Diyorum bende
Bu kadar duygusal düşünmemeye çalış. Hepimiz gençken aşkı daha güçlü yaşarız, ölürüz, biteriz sevdiğimiz için. Ama "ben sevgilime çok aşığım mastürbasyon yapamam" demiyoruz öyle değil mi ? Yani bunun sevgiyle alakası yok, artık beni daha mı az seviyor diye düşünme..Ya insan sevdiğinden başkasına nasıl bakar aklım almiyor
Konu sahibi sizden bahsetmiyor zaten esinden bahsediyor. Sizin gelmiyor diye adamin gelmicek diye bisey yok ki. Illa gelmesi mi lazim diyorsunuz. Eşini taniyordur heralde sanatsal gozle mi bakiyor, cinsel olarak mi bakiyor.
Aile terapisinde nasıl oluyor konusuyormu faydası olur muCogu erkek öyle malesef...doktora gitmeyi kabul ediyorsa, önce bi urologa gidin, hormonlara felanda baksinlar. Hepsi temiz cikarsa, aile terapisine gidebilirsiniz.
Aile terapisinde nasıl oluyor konusuyormu faydası olur mu
Bende aynı şeyi söylüyorum
Eşinde bir gariplik olsa gerek
Teşekkür ederim sagolunBen almanyada yasiyorum, o yüzden TRde terapiler nasildir bilmiyorum ama sonucta hemen hemen aynidir.....ise yariyor diyende var, yaramiyor diyende....Doktorada bagli tabi ve sizin onda rahat edebilmeniz. Sonra ikinizde tabi bu sürecte mücadele edeceksiniz.....cogu erkek pek gelemiyor böyle sIkintilara ama insallah senin esin gercekten cözüm icin ugrasir.
Istersen biraz google´da arastir....burda da bununla ilgili konular var, ariyabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?