"İnternette cinler var, fotoğrafınızı koymayın."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Milli Gazete yazarı ve ilahiyatçı Nurettin Yıldız, kadınların internette fotoğraflarını paylaşmasına kızarak, "Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi insandan cine kadar herkese açık ve bir daha kapatılamayan bir ortama fotoğraflarını nasıl koyabilir" diye sordu. Nurettin Yıldız, internette cinlerin de olduğunu iddia etti.

Milli Gazete yazarı Nurettin Yıldız, twitter hesabından yaptığı açıklamada cinler ve internet arasındaki bağlantıya dikkat çekti.

Twitter’de, "Modern çağın ben merkezli hayat anlayışına savaş açmış, mutluluğu paylaşmakta, huzuru beraberlikte bulan, fayda oluşturmayı ilke edinmiş, iyiliği yaşatma, kötülüğe engel olma misyonunu üstlenen gönül erlerinin oluşturduğu yapı" olarak tarif edilen vakfın kurucusu Yıldız, kadınların internet üzerinden fotoğraflarını paylaşmasına kızarak, şunları yazdı: "Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi insandan cine kadar herkese açık ve bir daha kapatılamayan bir ortama fotoğraflarını nasıl koyabilir."

İşte o Tweet:

http://www.odatv.com/n.php?n=internette-cinler-var-musluman-hanimlar-fotograf-koymayin-1310141200

Haber niteliği taşımayan bir mevzu. Oda onun görüşü ne var ki şimdi bunda?
"Modern çağın ben merkezli hayat anlayışına savaş açmış, mutluluğu paylaşmakta, huzuru beraberlikte bulan, fayda oluşturmayı ilke edinmiş, iyiliği yaşatma, kötülüğe engel olma misyonunu üstlenen gönül erlerinin oluşturduğu yapı" Misyonda faydalı daha ne olsun. Ülkemin bu misyon üzerine iyileştirilmesi lazım değil mi hemde bu günlerde?

Başlığa bak habere bak. Dalga geçenler cinlerle ilgili ne kadar şey biliyor acaba? Mesleği gereği konuyla ilgili benden daha fazla şey bilen biri ile dalga geçmeye cesaret edemem.

dalga geçenleri cin çarpmasa bari : )
cinler vardır ve gerçektir.

medyum memiş geldi aklıma bir programda aynen şunu demişti duş alırken cinler bizi görüyor iç çamaşırı ile duş alın diye ozaman daha çocuktum korkudan hep kilot la banya yapıyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…