"Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi cinlere bile açık bir ortama nasıl foto koyabilir"

kadınlar kadar taş düşsün başlarına:63:
10430453_10152754041534886_4521601210322243204_n.jpg

Atamızın tırnağı olamaz bu zihniyetler..
Kadın düşmanı bunlar,hiç utanmadan çekiğnmeden aleni söyleniyorlar..

Diger ulkeler Mars da koloni kurmanin projesini gelistirsinler , uzaya dolmus seferi yapalim diye kafa patlansilar..
Bunlarin konularina bakin.
Kadinlari evlere hapsedin , camdan kafalarini cikarttirmayin ,daha olmadi zincire vurun.o zaman belki biraz beyinleri baska seylere calisir.

[QUOTE="sourapple, post: 37309688, member: 215327"]Diger ulkeler Mars da koloni kurmanin projesini gelistirsinler , uzaya dolmus seferi yapalim diye kafa patlansilar..
Bunlarin konularina
bakin.
Kadinlari evlere hapsedin , camdan kafalarini cikarttirmayin ,daha olmadi zincire vurun.o zaman belki biraz beyinleri baska seylere calisir.[/QUOTE]

kırmızılı yerde haklısın sizler de 90 yıl önce ölmüş mustafa kamalı ağzınızdan düşürmüyorsunuz ?

"30pembe, post: 37309902, member: 242981"][QUOTE="sourapple, post: 37309688, member: 215327"]Diger ulkeler Mars da koloni kurmanin projesini gelistirsinler , uzaya dolmus seferi yapalim diye kafa patlansilar..
Bunlarin konularina
bakin.
Kadinlari evlere hapsedin , camdan kafalarini cikarttirmayin ,daha olmadi zincire vurun.o zaman belki biraz beyinleri baska seylere calisir.[/QUOTE]

kırmızılı yerde haklısın sizler de 90 yıl önce ölmüş mustafa kamalı ağzınızdan düşürmüyorsunuz ?[/QUOTE]

Mustafa Kemal ne alaka ,konuyla alakasi mi var .
Birgun de konuyu okuyup anlayip cevap yazin.
akepeyi savunmak icin dincileri savunmak icin ne yapacaginizi bilemiyorsunuz.

hiç kapatılamayan demiş, sanırım cinler fiber optik kablolarda geziyo, çok ürkünç valla:KK53::KK53:

Boşuna tartışıyorsunuz ve şunu da söylemekte yarar var, ölen insanlar yaşadıkları topluma güzel şeyler bırakmışsa miras olarak, onları anmakta yarar vardır, misal Mevlana gibi, misal Tirmizi gibi, misal İmam-ı Azam gibi...

Hiçbirinin ardından ölmüş adam hala dilinizde niye dolanıyor diyemez kimse, tıpkı Atatürk için denemeyeceği gibi:KK66:

ne kullanıo bu adam ben de istiyorum ondan yhaaaa kafam dagılır :)

Of chess, tam açtım sen de açmışsın şimdi gördüm :KK53:

Boşuna tartışıyorsunuz ve şunu da söylemekte yarar var, ölen insanlar yaşadıkları topluma güzel şeyler bırakmışsa miras olarak, onları anmakta yarar vardır, misal Mevlana gibi, misal Tirmizi gibi, misal İmam-ı Azam gibi...

Hiçbirinin ardından ölmüş adam hala dilinizde niye dolanıyor diyemez kimse, tıpkı Atatürk için denemeyeceği gibi:KK66:

Maalesef diyebiliyorlar müdürüm..
Çok acı değilmi..

Back
X