"Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi cinlere bile açık bir ortama nasıl foto koyabilir"

Insan ciplak olmadan nasil yikanir ki :KK45:
Her gun bisey yumurtluyorlar ..
bununda kaideleri varmış canım
bazıları namaz abdesti alınca giyiniksin ve bir erkek seni gördü..abdest bozuluyor diyorlar mesela..enteresan konular deşmemek lazım fazla..:KK53:

Bende cin min bilmem ama internete kadınlar neden acayip resim koyarlar.

Arkadaslar lütfen Nureddin hoca gibi değerli bir hocaya laf etmeyelim.
Onun fetvalarini okusaniz kimseden cekinmeden ve kimseden korkmadan sadece Islama göre cevap verdigini görürsünüz.
Bana da bayanlarin foto koymasi cok yanlis geliyor.
Cinle neyi kastettigini su an için anlayamadım ama haksiz bulmuyorum kendisini..

Arkadaslar lütfen Nureddin hoca gibi değerli bir hocaya laf etmeyelim.
Onun fetvalarini okusaniz kimseden cekinmeden ve kimseden korkmadan sadece Islama göre cevap verdigini görürsünüz.
Bana da bayanlarin foto koymasi cok yanlis geliyor.
Cinle neyi kastettigini su an için anlayamadım ama haksiz bulmuyorum kendisini..
bilgece o kadar garip bir konuki tartıştıkları bir şeylerden çekinen koymaz zaten..koyanlarında hiç bir şeyden çekincesi yoktur..onlara ne dersen de koyarlar yani:)

bilgece o kadar garip bir konuki tartıştıkları bir şeylerden çekinen koymaz zaten..koyanlarında hiç bir şeyden çekincesi yoktur..onlara ne dersen de koyarlar yani:)

Orasi doğru ama kendisinin pazar sohbetlerine giden, kendisine değer veren ogrencilerinden de koyanlar var. Onlari uyarmak onun boynunun borcu.
Ayrica kendisi cok yardimsever bir insandir. Cok zor anlarimda sormuş olduğum sorularda, yapmis olduğum hatalarda bana öyle güzel tavsiyeler vermis oyle babacan davranmisti ki Allah ondan razi olsun derim hep.
Inanin kimseyi ayirmadan herkesin sorusuna itina ile cevap veriyor. Kimseyi kirmiyor. Dedigim gibi bazı hatalarimi ona danistigimda bana cok yardimci olmustu.
Lütfen hakkında kimse ileri geri konusmasin. Bu hic hoş değil.

Back
X