- 12 Nisan 2016
- 83
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi Herseyoglumhatrina
-
Sacma evet ama ciddi anlamda dusundugumde belkide benim bile onlarn arasinda olabilir ve kendimi eslerinin yerine koyunca o insanlarin utandim yaa gerckten cok kotuu bi durumVay anam vay. Hayatımda duyduğum en ilginç yardım yöntemi.
Oyle demeyin .. sanirim siz evli degolsiniz.. ama gercektn blki birine bile yardmimiz dokunurHiç işim yoktu
Evet baslikta okudugunuz gibi bi siteye oylesine siyasi paylasimlar adina uye olduktan sonra baktim ki nicesi evli erkek ki genel anlamda paylasim sitesi bahsettigim yer ve erkeklerin hepsi sohbet pesinde bayanlarla.. ve hepsiyle konusmaya basladim cunku kendimi.eslerinin yerine koydum cnku blkide bnm esimde onlarn arasnda belkkde hepsinin syledigi yok aram iyi degil vs ki bende hepsine eslerine sahip cikmalarini soyluyorum o zaman niye cocuk yaptniz diyorum burda takilacaksaniz ve nice bahaneler goruyorum ama yazmaktan yilmiyorum esleriniz adamlarla konussa ne olur dedigimde sonuc hep ayni olamaz o zaman siz niyer oralardasinizz.. insallah bi iyiligim olmustur insallah eslerine sahip cikarlar. Zaman cok kotuu arkadaslar. Hicbiriniz esimiz yapmaz demeyinn. Tlfnlarini vs kontrol edin ben cok buyuk sok yasadim allah kimsenin basina vermesin.. elinizde oldugunca sizde kknusun belki bir kac bayana iyilik etmis oluruzcok utanc verici gercekten.
Evliyim ama kimsenin benim lafımla karısını aldatmaktan vazgecmeyeceğinin bilincindeyimOyle demeyin .. sanirim siz evli degolsiniz.. ama gercektn blki birine bile yardmimiz dokunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?