Evet baslikta okudugunuz gibi bi siteye oylesine siyasi paylasimlar adina uye olduktan sonra baktim ki nicesi evli erkek ki genel anlamda paylasim sitesi bahsettigim yer ve erkeklerin hepsi sohbet pesinde bayanlarla.. ve hepsiyle konusmaya basladim cunku kendimi.eslerinin yerine koydum cnku blkide bnm esimde onlarn arasnda belkkde hepsinin syledigi yok aram iyi degil vs ki bende hepsine eslerine sahip cikmalarini soyluyorum o zaman niye cocuk yaptniz diyorum burda takilacaksaniz ve nice bahaneler goruyorum ama yazmaktan yilmiyorum esleriniz adamlarla konussa ne olur dedigimde sonuc hep ayni olamaz o zaman siz niyer oralardasinizz.. insallah bi iyiligim olmustur insallah eslerine sahip cikarlar. Zaman cok kotuu arkadaslar. Hicbiriniz esimiz yapmaz demeyinn. Tlfnlarini vs kontrol edin ben cok buyuk sok yasadim allah kimsenin basina vermesin.. elinizde oldugunca sizde kknusun belki bir kac bayana iyilik etmis oluruz
cok utanc verici gercekten.
Esin.gorse ne diyecek diyorsunuz eminim cok kizar ama yemin ederim ki o siteye uye oldugumdan beri gerckten hayattn sogudum ve bu bnm isimm degil.farkndym ama ne bilim iste blki biri bile yaotigi yanlisin darkina varir cunku ilerde ne olacagimiz blli degil..
Ve bn k sitede mesj bolumu oldugunu.bile bnlardn snra ogrendim yeni uye olduktn snra slm msjlari glmeye basladi bu seklde anlams oldum
ARKA ARKAYA GELEN YORUMLARA GORE YAPTIGIM SANIRIM CIDDEN SACMA.. BENDE BILIYORUM SACMA OLDUGUNU ASLINDA AMA BELKI ISE YARAR DIYE DUSUNMUSTUM.. K.BAKMAYIN ..