Internette dolanan evli erkeklerle konusmaya basladim.

iyice sacmaladiniz yani o yollu adamlari sen mi duzelticen ayrica kocana ne dersin yakalanirsan.. bosuna ugrasma onlari yola getircem diye yoldan cikarsin

Yahu eşlerine sahip çıkarlar ne demek? Telefonlarına bakın falan nedir Allah aşkına?
İnsan olan kendine sahip çıkar. Adam uçkuruna sahip çıkamıyorsa eş ne yapsın?
Biri maillerine bakar biri telefonuna. Harbi işsizlik örneği.

Bu arada evli adamlarla sohbet etmenizde ayrı bir tartışma konusu.

Senin lafınla o sitedeki üyeliğini silip evine dönüp uslu bir koca olacaklarını sanıyorsan, çok yanılıyorsun..
İnsan Kendi vicdanının sesini duymazsa, diğer insanların söyledikleri hiç bir şey ifade etmiyor malesef..
Benim ve diğer tüm bayanların eşleri vicdanının sesini her zaman duyan ve ona kulak veren insanlar olurlar umarım..

Bence evliliğini tehlikeye atıyorsun, yapma..

herkes kendi kocasina sahip cikarsa size gerek kalmaz bence bunlari kendinize dert etmeyin..

Hayatımda duyduğum en saçma yardım yöntemi. .
Sanki o adamlar tanımadıkları bir kadının lafıyla vazgececekler bu işten. .hayır size sormuyorlar mi senin ne işin var nette git kocanla ilgilen diyen olmadimi?Başını belaya sokma.esin farkedebilseydi yanlış anlar.

Oooh bahane de hazır elın adamlrıyla shpet muhabbet sahane!!! Onlardan bı farkın yok benım gzumde bu ne sacmalık ya syleyecek kelıme bulamıyrum sana!!!

Evet herkes yargılamis haklı olarak kesinlikle yanlış yoldasin kimin ne hali varsa görsün canın mi sıkılıyo konuşmak istiyosun evlisin bunu yapma biriyle konuşursun etkilenirsin boşluğa düşüp şeytan bu uzak durucaksin haramdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…