• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette sevgilisiyle tanışıp mutlu olan var mı?

dua

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
66
0
611
Erzurum
merak ettim internette tanışıp mutlu olan kimse yok mu die.Bi arkdaşım var o mutlu başka hikayeler var mı acaba??Benimde hayatımda biri var ii gidio şimdilik.O geldi de ben gidemedim bakalım sonu nasıl olur.Ama bi reklam dükkanında kalfa bu işin evlilikle sonuçlanması için düzenli bi işinin olması lazım.Ve en önemli şey o kadar geldi gitti 2 sene olcak Allah için elimi tutma tabelinden başka talebi olmadı.Benden korktuğundan falan değil prensibi bu.Hoşuma gidio.

Ben eşimle internetten tanıştım ama bizim bi avantajımız vardı aynı ilde yaşıyor olmamız..
Birde nerde tanıştığın önemli değil karşındakini ne kadar iyi tanıdığın önemli..

Allahım hayırlısı neyse onu versin :1hug:

merhabalar bende yanlış bir telefn sonucu tanıştım vede 2 ay birbirimizi görmeden muhabbet ettik sonra buluştuk vede 2 ay sonra evlilik teklifi aldım ve şu an 15 aylık evliyim ve çok mutluyum arasam bulamazdım onu allahım nazarlardan korusun bizi :dance:

ablamda nette tanıştı.. ve aynı şehirdeydiler.. 31 mayısta evlendiler.. cookkta mutlular allah bozmasın

bizim de internetten oldu:kedi:
çok da mutluyuz
allahm bizi ayırmasın bizi birbirimize bağışlasın
aminnn

bende nette tanıştım sayılır:uhm:
ortak arkadaşlarım onuda konuşmaya katarak başladı herşeyy...gerçi o sene dersanemize gelmişti azbuçuk hatırlıorum ama bi mrblaşmıştık hiç ilgilenmemiştim.. o zmnlar benim başka ilgilendiğim kişi vardı zemuszemus..sonra nette konuşa konuşa bana yalvara yalvara başladı sırnaşık şey şimdi ise yerini ayrılıklara bıraktı :çok üzgünüm:

inşallah mutluluklarınız daim olurarkadaşlar.Napalım ayrılık oluo işte bazen sonu...:delphin::delphin:

bende internet vasıtası ile tanışanlardanım. nişanlandık ve 11 ekimde evlenicez inşallah
internet sadece vasıta oldu bize.
biz nette sohbet etmedik messengerı doğru düzgün kullanmadık. hatta uzun bi süre birbirimizin yüzünü bile görmemiştik taki telefonlarımıza fotolarımızı gönderene dek :)
ama dezavantajlarınıda yaşamıyor deilim.. farklı illerde olmak çok zormuş..
ve aileme internet vasıtası ile tanıştığımı saflık edip söyledim.. söylememek en doğrusuymuş.
çünkü arada sırada ailem bunu kötü birşey yapmışım gibi bana lanse ediyor. keşke söylemeseydim diyorum ama yapacağım bir şey yok artık.

bızde neete tanıstık ve evlendık..

kı bızım zamanımızda msn yoktu mırc vardı..8 yıl oncesınden bahsedıyorum :))

farklı sehırlerdeydıkte :)

aıleme nette tanıstıgımızı soylemedık tabı kı..

net sadece aracı oldu bızde :))

bızde neete tanıstık ve evlendık..

kı bızım zamanımızda msn yoktu mırc vardı..8 yıl oncesınden bahsedıyorum :))

farklı sehırlerdeydıkte :)

aıleme nette tanıstıgımızı soylemedık tabı kı..

net sadece aracı oldu bızde :))

mutluluklar sumak cım darısı bize inş.
farklı şehre gelin olmak zor mu peki ? nasıl zorluklarla karşılaştın ?

bende bu durumda tanışanlardanım 2 yıldan fazla oldu çok ama çok zor özlüyorsunuz hiçbişeyi düzgün paylaşamıyorsunuz canınız sıkkınken onun omuzlarında ağlıyamıyorsunuz yada sevgililer günü özel günleri beraber yaşıyamıyorsunuz kaç kere ayrıldık ki hep bnm isteğimle oldu belli bi süreden sonra alışıyorsunuz ayrılamıyorsunuz bile şuanda beraberim ama mutlu değilim gerçi bnm farklı sebeblerim var
ama mutlu olanda evlenenide gördüm :)

ben varımmm.aynı şehirde oldugumuz için net araç oldu sadece.yüz yüze gelince normal bi şekilde ilerledik ve şu an 5.yılımıza giriyoruz...

Tabi iice ölçüp tatrmak lazım.Biz de ayrıldık ama arkadaşına msj yazdım bana dedi ki dün çok ağladı.sen bana msj gönderirken tlfonu elimden alıp msjlarını okudu ağladı.En doğrusu bu dio başka bişey demio dedi.Bizim sorunumuz ben bu sene üniyi bitirdim bu sene olmaz da Allah nasip ederse seneye atancam.O da çalışıo ama işi düzenli değil ve tabi ki ben de aileme netten olduğunu söyleyemem.Atanıp onun bulunduğu yere gitmek istiorum.Hiç unutmam onunla tanışmadan önce arkadaşlara sanal alemi bırakıp gerçek hayata dönün,insan burnun dibindekini tanıyamıo derdim.Ama ona güveniorum.

Bende nettendı ayrıldık bırdaha tÖvbe netten asla bırıyle tanıŞmam umduĞunuzdan o kadar farklı olabılıyor bende olabıleceĞını dÜŞÜnÜyorum hala doĞru ınsanla karŞılaŞınca umarım mutluluklarınız ÖmÜr boyu sÜrer

Bende cok tanisan hatta evlenen taniyorum. Benimde iyi kötü bir deneyimim oldu ama mümkünse olmasin daha iyi.Veya sadece netden görüsmeyi pek uzatmamak lazim yüz yüze görüsmek lazim bir an önce.

Bizde sözlümle nette tanıştık ikimizde aynı şehirde aynı semtteydik ama opuyorumnanaktan şimdi 3 yıllık bir beraberliğimiz var ve çok mutluyuzz Allah bozmasınn

Bende nette tanışıp evlenenlerdenim çok şükür mutluyuz 4.yılımız olcak evleneli farklı şehirlerdeydik eşim evlenmek için çok acele etti ben 17i bitiriodum oda 18i çocuk çocuk evlendik ama çok zor dönemler geçirdik ama değdi iyiki evlenmişizzzz ..........

Back
X