slm arkadaşlar bence bu konu kişilerin nerde nasıl tanışması değildir önemli olan dürüstlüktür bakarsın elini tutuğun insan sana yalan söyler bakarsın sadece camda gördüğün insan belkide tüm dürüstlüğüyle sana gelmek istiyordur. yada tam tersi camda çok iyi görünür ama iş ciddiye bindikten sonra 360 derece değişir yani maskesini çıkarır ve belkide gerçekten elini tuttuğun insan sizin için yakından tanıma şansınız olan ve dürüst olan kişidir bilemessiniz yaa..önemli olan onu eğer sanalda tanıdıysanız kendinizce doğru olan değer yargılarınızla çaktırmadan zarf atmanız ve niyetini öğrenmeniz ve her sözünü hareketi bir öncekiyle doğru olup olmadığını görmenizdir. yada gerçekte tanıyıp sevdiyseniz bir bardak su verişinden alışından kılık kıyafetinden oturup kalkmasından onu da çaktırmadan tanımanızdır ve sonrada işte budur diyebilmenizdir ve kim ne derse desin hayat sizin hayatınız keşkeler olmasın çok iyi tartın ve iyikilerle yaşayın ve hayatı seyreden değil yaşayan olun herzaman... bu net dedikleri olay bana göre ters ama sonuçta benimde bir evladım var bilememki nerden evlenir fakat herne olursa olsun size siz olduğunuz için değer versin araya değil aileleriniz kralı gelse o aynı kişi olarak kalsın sizi hep sevsin kartlarını açık oynasın değilmi ama yaa..ben eşimle şimdiki imkanlar bizim elimizde olsaydı yinede sanalda girip her gün konuşmazdım önemli olan bazı şeyleri evlendikten sonra yaşayıp mutlu olmaktır yani cep telefonu internet muhabbeti azaltıyor ağırlığınız kalmıyor bu yüzden her zaman için sanalda olsa gerçekte olsa dürüst seviyeli gidin ozaman mutlu olursunuz dürüstlük mutluluk sizlerle daim olsunve şunu unutmayın aşk tutkudur ve tutkular geçicidir sevgi kalıcıdır sevgi dolu hayat diliyorum herkese saygılar hoşçakalın...