• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette sevgilisiyle tanışıp mutlu olan var mı?

slm arkadaşlar bence bu konu kişilerin nerde nasıl tanışması değildir önemli olan dürüstlüktür bakarsın elini tutuğun insan sana yalan söyler bakarsın sadece camda gördüğün insan belkide tüm dürüstlüğüyle sana gelmek istiyordur. yada tam tersi camda çok iyi görünür ama iş ciddiye bindikten sonra 360 derece değişir yani maskesini çıkarır ve belkide gerçekten elini tuttuğun insan sizin için yakından tanıma şansınız olan ve dürüst olan kişidir bilemessiniz yaa..önemli olan onu eğer sanalda tanıdıysanız kendinizce doğru olan değer yargılarınızla çaktırmadan zarf atmanız ve niyetini öğrenmeniz ve her sözünü hareketi bir öncekiyle doğru olup olmadığını görmenizdir. yada gerçekte tanıyıp sevdiyseniz bir bardak su verişinden alışından kılık kıyafetinden oturup kalkmasından onu da çaktırmadan tanımanızdır ve sonrada işte budur diyebilmenizdir ve kim ne derse desin hayat sizin hayatınız keşkeler olmasın çok iyi tartın ve iyikilerle yaşayın ve hayatı seyreden değil yaşayan olun herzaman... bu net dedikleri olay bana göre ters ama sonuçta benimde bir evladım var bilememki nerden evlenir fakat herne olursa olsun size siz olduğunuz için değer versin araya değil aileleriniz kralı gelse o aynı kişi olarak kalsın sizi hep sevsin kartlarını açık oynasın değilmi ama yaa..ben eşimle şimdiki imkanlar bizim elimizde olsaydı yinede sanalda girip her gün konuşmazdım önemli olan bazı şeyleri evlendikten sonra yaşayıp mutlu olmaktır yani cep telefonu internet muhabbeti azaltıyor ağırlığınız kalmıyor bu yüzden her zaman için sanalda olsa gerçekte olsa dürüst seviyeli gidin ozaman mutlu olursunuz dürüstlük mutluluk sizlerle daim olsunve şunu unutmayın aşk tutkudur ve tutkular geçicidir sevgi kalıcıdır sevgi dolu hayat diliyorum herkese saygılar hoşçakalın...

Bu konuda profesyonel benim.
Ben bundan tam bir sene önce nette sans eseri biri ile tanistim,kendisiyle tam bir yil telefonda görüstüm,aramizdaki mesafe 3 saatlik yoldu araba ile,benim bütün israrlarima ragmen gelmedi,ve hakaretler yiyerek bitirdi,hakretleri duyan ben oldum bu arada,adam resmen seninle oynadim dedi,bir internet oyunuydu bu dedi...ASLA INTERNETTEN KIMSEYE GÜVENMEYIN,TABI ARA SIRA DOGRU DÜZGÜN INSANLAR CIKIYOR AMA....
ISTISNALAR KAIDEYI BOZMAZ DEMISLER, VE AYNEN ÖYLE....

Bende arkadaşım aracılığıyla nette tanışanlardanım.
Çok zorladım ben çok çekti benimki elimden ama en sonunda yüz yüze görüşmeyide kalbul ettim.Bizimki beni gördükten sonra tekli etti.Hayallerimizi gerçekleştirelim ne dersin dedi?Bena rkadaşız dedim.9 ay sonra askerdeyken bir bakmışsın birlikteyiz.Asker yolu gözledim.Allah nazarlardan saklasın çokda mutluyum.Ama bizde şanslı olan kesimdeyiz.Aynı şehirlerdeyiz.Net sadece aracıydı.Hatta msn vs konuşmayız dahi.Canım o benim yaa
:asigim:

bizimde net aracı olmuştu biz baya eski arkadaştık sonra malum ilk okul arkadaşlarını bulma sitesi var ya orda beni ekledik muhabbet ettik baya
14 şubattı o gün hatta sonra ertesi hafta bursada oldugunu söledi ben görüşmedim yerimseniben
ama bi hafta sonra tekrar geldi bende gittim istemeye istemeye ama ilk göz göze geldiğimiz an ben aşık oldum ona oda bana bizim ilk ayımız liseli aşıklar gibiydi hani böle utanmalar kaçamak bakışmalar hatta elimi bile tutamadı heyecandan
3ekimde evleniyoruz....
cooook mutluyum benim ömrüm o
ve bu zamana kadar hiç konusu olmadı bunun

evet ilk zamanlar cok güseldi ama sonraları cok kötü ve 3 yılın sonunda bitti ! ve elimde bana kalan kocaman bi hüzün ve gözyası birikimi hala bedelini ödüyorum

int de tanıstım nişanlandım we çok mutluyum tatlım
int olayını yanlıs düşünebilio bazı insanlar tabiki kötü yanları da yok deil
ama biraz sans biraz kader biraz da dogru karar wermeye dayanıo hersey

Her durum kendine has, kendine ozeldir. o yuzden butun internet arkadasliklari kotudur, ya da hepsi iyidir denilemez...
İnternet kullanim yasi ulkemizde cok cok dustu ne yazik ki. Cocuklar daha buyurlerken internet yuzu goruyorlar ve bu da duygularini koreltiyor. Klavye sayesinde, gorunmezlikleri sayesinde, ofkelerini cok cirkin sekillerde ifade edebiliyor, cok rahat yalan soyleyebiliyorlar.
Buyukler icin de bu boyle... İnternet arkadasliklarinda dusunerek yazilan suslu kelimeler, hayal ettigi, olmasini istedigi kisiyi zihninde canlandirarak, sanki ona hitap edermis gibi kurulan cumleler... Bunlar yanilmaya en buyuk etken. Gercek hayattan uzak, birbirlerinin sadece iyi, uzerine kusursuzluk kilifi gecirilmis hallerini goruyor insanlar. Olmasini istedigi kisi yapiyor onu hayalinde... Kisa surede vazgecilemeyecek insanlar oluyorlar birbirleri icin. Gorustukleri an ise cogu kez hayal kirikligina ugratabiliyor bu dusunceleri onlari... Bir suredir internet araciligiyla gorustugu kisinin, aslinda disarida gordugu zaman donup bakmayacak ozellikleri oldugunu gorebiliyor. Onun huyunu uzaktan bilemedigi icin yaptigi en ufak hareket gozune batabiliyor insanin.
Hic gercek hayattaki aska benzer mi internetteki asklar? Kokusunu duymadan, elini tutmadan, yaninda hissetmeden asik olmak? ne kadar dogru, ne kadar gercek? Tabi bunu bozan istisnalar elbetteki olacaktir, burada benim anlatmak istedigim, gorduklerimdir. Secerek karsisindekine iletilmis sozler, hangi opusun yerini tutacaktir? En zor aninda onu yaninda istediginde MSNden oturum mu acmaktir internetten ask? Aradaki mesafeye ragmen ozenle hazirlandigin ayda bir yasanan o gorusmelere giderken ne kadar saf, ne kadar dogal olunabilir ki? En guzel gulusunuzu kendinize kiyafet olarak secersiniz cunku. Bir kac saatlik gorusmede yine ozenle secilen kelimeler, bir sonraki gorusmenize kadar olan sure icindir. En ufak kotu bir soz sarfedilmez... ve bunun gibi bir cok ornek...

Arkadaslar dedigim gibi bu bir genelleme degildir. Kesinlikle kendi dusuncelerim ve cevremde gozlemlediklerimdir... İnternet araciligiyla tanisip evlenen ciftlere bir omur mutluluklar dilerimkaydirigubbakcemile5

aa bizde nette tanışanlardanız 3.5 sene oldu 2.senemizdede askerliği benim yanıma düştü acemiliği ondan öncede geli,p gidiyodu yanıma zaten 3ay acemiliğini bnm şehrimde yapınca hersey dahada pekişti cok güzeldii sonradan şırnağa yolladılar o başka:a015: bu tür tesadüflerde yasadık yanii internet bir vesile inanın herseyin bir vesilesi oldugu gibi ama önemli olan çok dikkatli davranıp iyi tanımaya çalışmak Allaha çok şükür çok mutluyuz Allahım hiç ayırmasın diyoruz :nazar::nazar:a.s. Ama herkes bu konuda şanslı olmayabilir hepsi iyi olacak veya kötü olacak diyede bir şey yoktur bunuda belirtmeden geçemicem

Bende netten tanıştım ama bizde aynı şehirdeyiz.
Lise bittikten sonra okulun mezunlar sayfasına üye olmuştum. Aşkım da üyeymiş oraya beni ekledi msnden ama kaç ay hiç konuşmadık öyle. Ne o ne ben. İlginçtir okulda da hiç görmemiştim Onu. CADIARZU

Sonra bi bayram akşamı msndeki herkesin bayramını kutluyordum Ona da yazdım. Ve öyle konuşmaya başladık. Benim erkek arkadaşım falan olduğunu düşünmüş avatar resimlerimden o yüzden konuşmamış :) O akşam 9 dan gece 2 ye kadar falan konuştuk msn de..Sonra telefon görüşmeleri çoğaldı msn azaldı.

Konuşmaya başladıktan 3, 4 ay sonra falan yüzyüze görüştük.. 1,5 yılı geçti:: Şimdi askerde bitanem. Mutluyuz Allaha çok şükür. :nazar:

(Ama başka şehirlerde otuyor olsaydık bu kadar cesur olamazdım heralde)

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah. :nazar::nazar:

ßnde tanışmştm böle biriyle adı harundu o cam filan acıyodu ama bn sadece resm gostermstm cok uzak deildik öylesine başladık bu buluşalm dedı yanımdaki arkadaşım cok ısrar etti
tamam dedım tek gel dedı neden dedım işte deynce ben süphelendım olmaz tek gelmem dedım tamam ama bızı yalnz bırakıcak bırısı olsun dmşti bnde nden dedım anlamadnmı ya biz sevgiliyiz ben dayanamam öperim dedi:@ ben tamam telefonu ac bişey sölicem dedim bastım küfürü :D bak yıne sinirlendim:@ :D

Son düzenleme:
ben pek ilgilenmiyorum bu nette tanışma olaylarıyla fln..hatta guvenmiyorumda nette tanışılan insanlara çünkü çok kötü bi zamanayız..amaaa bu konuda okuduklarımdan sonra nette tanışıp evlenip mutlu olanlar istisna olmaktan çıkmış sanırım..yınede çok dikkatli olmak lazım yarın bigun çıkıp amaan zaten ben seni nette bulmuştum kim bilir kimlerle daha konuşuyodun sen o zamanlar netlerde demiycek bi karakterde adam olsun olcaksada..

ßnde tanışmştm böle biriyle adı harundu o cam filan acıyodu ama bn sadece resm gostermstm cok uzak deildik öylesine başladık bu buluşalm dedı yanımdaki arkadaşım cok ısrar etti
tamam dedım tek gel dedı neden dedım işte deynce ben süphelendım olmaz tek gelmem dedım tamam ama bızı yalnz bırakıcak bırısı olsun dmşti bnde nden dedım anlamadnmı ya biz sevgiliyiz ben dayanamam öperim dedi:@ ben tamam telefonu ac bişey sölicem dedim bastım küfürü :D bak yıne sinirlendim:@ :D

hahaha iyi yapmıssın:lepi:

ben pek ilgilenmiyorum bu nette tanışma olaylarıyla fln..hatta guvenmiyorumda nette tanışılan insanlara çünkü çok kötü bi zamanayız..amaaa bu konuda okuduklarımdan sonra nette tanışıp evlenip mutlu olanlar istisna olmaktan çıkmış sanırım..yınede çok dikkatli olmak lazım yarın bigun çıkıp amaan zaten ben seni nette bulmuştum kim bilir kimlerle daha konuşuyodun sen o zamanlar netlerde demiycek bi karakterde adam olsun olcaksada..

evet bencede

benim gibi salak bir ara boşluktan mırca girim sohbet falan.biri o kadar seviyeli konuşuyor ki terbiyeli davranıyor msn verdim ki bunu hiç yapmam çünkü sadece arkadaşlarım vardır msn de.telde zamanla konuşmaya başladık.sonra bu çıktı geldi.ama ben buna ölüyom aşığım falan demedim.ve geldiğinde de başka şeyler planlama olmaz dedim.ben bişey hissetmedim deidm.bu bana kafayı taktı.telefon numaram üzerinden ev adresimi ve ucuz konuşma tarifemdeki aile fertlerinin tellerini bulmuş bana ulaşamayınca mesajları onlara atmaya başladı.ama tam bir ruh hastası.bi gün hatta beni bizim semtten bir emlakçı aradı falanca hanım işte ahmet bey size ev almak istiyor görüşebilir miyiz.ben iyice sinirlendim ama küfürler artık bende belden aşağı gidiyor beni delirtti.beni bir de tehdit ediyor kapına dayanırım iş yerini basarım neler neler.erkek kardeşime dedim.mitte tanıdıkları vardı bunun tel numarası üzerinden adres tespiti yapıyor adamlar bunu içeriçekmiş çok fena dövmüş.yakamdan düştü.ama onun sonu çok iyi oldu şerefsiz.hala aklıma gelince midem ağrıyor.

Merhaba arkadaslar... bende birseyler anlatayim bari :P

Ben 1,5 sene önce netten tanistim, aklimda hic ask mesk yoktu cok komikti hosuma gidiyordu. Sonra ne olduysa oldu ve birbirimize deli gibi asik olduk.. :) Hergün telefonda konusuyorduk kötü olan sey benim almanyada onun türkiyede olmasiydi... 1 ay önce bulustuk ve iyiki tanimisim onu coooook seviyorum.. ne yazikki sadece yaz tatilinde görüsebiliyoruz ama mecbur beklicem ölümüne seviyorum :)

bende nette tanışanlardanım ilk önce ben bi internet cafeye takılıyodum oda oraya geliyomuş birbirimizi görmüşüz ama tanımıyoruz sonra msn mi ekledei konuştuk felan sonra görüştük sonrada sevgili olduk ama nasıl oldu anlamadım sonrada evlendik ve çok mutluyuz allahım bozmasın arasam böyle birini bulamazdım nasip meselesi allahıma şükürler olsunki dünyalar iyisi bi eşim var ve birbirimizi çok seviyoruz opuyorumnanaktan

ben ve sevgilimde bir sitede tanıştık ama bizim avantajımız aynı şehirdeyiz hatta evlerimiz 20dk felan:))zate benım çalıştıgım yere çok gelip gidiyormuş daha öncede görmüşüz birbirimizi bende hep düşünürüm allah bizi zaten birbirimize yazmış ama sadece tanışmamızı nete bırakmış:) okulum bittiğinde nişanımız olucak inş:)

Yanlış tercihler sanalda da normal hayattada olabilir...Bence nasıl tanıştığın değil aranızdaki bağın (duygusal-mesafe) yakınlığı önemli...Birliktelik paylaşım demek bişileri paylaştıkca zaman geçirdikçe birbirnizi tanırsınız aynı şehirde olmuşsunuz ayda yılda 1 görüşmüşsünüz ne anlamı kaldı..Bnm için mesafe önemli ve ne kadar görüştüğümüz yoksa insanlar yoldada tanışıyor cafede de v.s internet bi dezavantaj değil .

biz de bir arkadaslık sitesinde tanıstık. kamerada bile görmeden yüzyüze görüştük ve ilk görüşte aşıık oldum... asla netten adam çıkmaz diodum büyük konuşmuşum...

Back
X