M
Meliscik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Meliscik
-
kimseye önceki sevgilinden bahsetmek zorunda değilsin
hele hele internette taniştigina varana kadar detaylara inmene hiç luzum yok
kendine dert etme bunu
yapmışsın bi hata (zira internet aşkı hatadan öte bir şey değildir!) bırak senin dısında kimse bilmesin
yok yere huzurunu bozma.
vicdani rahatsızlık verecek bir mevzu değil bu
niye sevgilinize eskilerinizi bu kadar detaylı anlatma mecburiyetinde hissediyorsunuz kendinizi.
nasıl tanıştığınızdan ona ne ki, ya da onun eski sevgilisyle nasıl tanıştığından size ne.
değil sizin bunun açıklamasını yapmayı düşünmeniz, karşı tarafın sorması bile çok yanlış bence.
yapmışsın bi hata zira internet aşkı hatadan öte bir şey değildir!
ben onurun hislerine tercüman oldum kanke delikafaduldenniye hataymış internetten tanışmak hanfendi
ben onurun hislerine tercüman oldum kanke delikafadulden
canim cok haklisin ama erkekler soruyorlar iste, nedende kabullenemyiorlar bazen
fisfisfis
ben zaten birbirinin geçmişine dair bu kadar özel soru sorulacak selayet verilmesini yanlış buluyorum
aynen güzelim bende
ama sana birsey analtayim
benim eski nisanlim bana sormustu ve ondan önce kimse olmamisti hayatimda
ve bana inanmadi sürekli igneleyici sorular laflar söyledi, inanmaidigi icin
acaba acik verirde söylermi birseyler diye, sürekli gizledigimi düsündü ve bana hayati zindan etti, malesef böyle erkeklerde var, ve ben eminimki ondan önce birisi olmus olsaydi detayina kadar herseyi sorup ögrenmek isterdi, ama ben ona hic birsekilde sormamistim sirf kendiliginden 50-60 kizarkadasim olmustur falan demisti senin niye olmadi korkma söyleyebilirsin diye cümleler kurmustu.... kimsenin böyle bir sey yasamasini asla istemem, resmen zindan etti, bunlara dayanarak iftira küfür siddet vs vs
zaten aynı şeyi savunuyoruz demek ki.
tabiki de bunları yapan erkekler var ama ben bu kişilerin her zaman normal olmadığını iddia etmişimdir.
sizin de eski nişanlınız -affınıza sığınarak- dengesizmiş yani.
bunlar karşısındakinden önce kendine güveni olan, pozitif yapıdaki insanların hareketleri değildir.
size de geçmiş olsun ucuz kurtulmuşunuz.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?