- Konu Sahibi izmirleydi
-
bence görüşmeye değer eğer gercekten güvenebildiysen... en azından içinde kalmaz ilerde aklına gelince niye görüşmedim ki demezsin. ama güvenli bir ortamda olsun lütfen :)
hem boşver baksana artık babyfaceler modaünlüler bile küçükleri tercih ediyolar
ne zaman görüşüceksiniz? haber ver tamam mı? merak ettim bak şimdi :)
peki boy cm lerinizi hiç konuşmadınızmı topuksuz babet tarzı bişeyler giy boy da önemsiz demek isterdim ama bende kilo aldım eşimde çocuk gibi gösterir ilersi için enbüyük korkum oğlunuz yada kardeşiniz denmesi bi yengemin başına gelmiş ti nasıl bi üzüntüdür düşünemem çıkma için küçük yaş bebeksi yüz güzel ama evlilikte zor gelir ve yine de görüş gönül bu neye konacak bilemezsin ama kalabalık bi yer olsun nekadar güvensen de
boylarınız arasında ucurum varsa elbette abes kaçar ama 2-3 cmden pek bişey olmaz bence göze fazla batmaz.
görünüme gelince eger uyumlu,sempatik çevre tarafından benmsenmiş bir çift olursanız bu da farkedilmez çünkü sempatikliğiniz daha çok öne çıkar..(eger dediğin gibi senden çok çok genç görünüyorsa)
bence denemeye değer..
buarada boylarınız kaç?
yok yok güveniyorum. onu çok sınadım hepsini de başarıyla atlattı:)
Haklısın. kafamda sorun olmaması için görüşmem mantıklı ama onun şok halini görürsem bu da ömür boyu bana koyar
bu kadınların boy takıntısını anlamıyorum
boy veriyor size mutluluğu?
hiç duymadım uzun erkekler karısını sevgilisini mutlu eder kısa erkekler mutlu edemez diye
benim eşimde benden kısa ve şişman
bu durum onu da hiç rahasız etmiyor hatta manken gbi karım var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?