İnternette tanıştığım kişinin boyunun kısa olması beni düşündürüyor..

izmirleydi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
13
0
36
İzmir
Öncelikle merhabalar herkese.
Siteyi takip ediyordum ama üye olmak bugüne nasip oldu. Neyse...

Kızlar, ben netten bir çocukla tanıştım. tanışalı 8 ay felan oldu. Ona güveniyorum hem de çevremdeki insanlardan daha fazla. Bilmiyorum, bana o güveni veriyor. Çok iyi ve değerli birisi...

Bir sorun var ama kızlar. Ben onu hiç görmedim. Gördük ama sadece fotoğraflardan... ve asıl sorun benden kısa:(:( sanırım 2,-3 santim var aramızda. onun yüzü çocuksu, brad pitt tarzı, yani yaşından daha küçüğünü gösteriyor. hem boyu hem fiziğini yanyana getirirsek benim için sıkıntı olacak gibi duruyor. Onunla yanyana geldiğimde ablası gibi duracağımı tahmin ediyorum. :(:(

şu an tanışıp tanışmama ikilemi içerisindeyiz. Tanıştığımızda benden uzun olursan, ben şok olurum dedi. AMa bir yandan da sana bağımlı oldum dedi. İkimiz için de boy problem gibi duruyor. Kızlar, o sonuçta erkek. sahiplenme duyguları var. yanyana geldiğimizde kendini ezik hisseder gibi duruyor. Yani boy meselesii kafaya takmamak bizim için çok zor. diğer yandan karşılaşmasak da benim ondan uzun olduğum kesin gibi duruyor:(

Çok zor durumdayım kızlar:(:(:( üff yaa

bence görüşmeye değer eğer gercekten güvenebildiysen... en azından içinde kalmaz ilerde aklına gelince niye görüşmedim ki demezsin. ama güvenli bir ortamda olsun lütfen :)
hem boşver baksana artık babyfaceler moda ;) ünlüler bile küçükleri tercih ediyolar :1:

bence görüşmeye değer eğer gercekten güvenebildiysen... en azından içinde kalmaz ilerde aklına gelince niye görüşmedim ki demezsin. ama güvenli bir ortamda olsun lütfen :)
hem boşver baksana artık babyfaceler moda ;) ünlüler bile küçükleri tercih ediyolar :1:

yok yok güveniyorum. onu çok sınadım hepsini de başarıyla atlattı:)

Haklısın. kafamda sorun olmaması için görüşmem mantıklı ama onun şok halini görürsem bu da ömür boyu bana koyar :(:(

peki boy cm lerinizi hiç konuşmadınızmı topuksuz babet tarzı bişeyler giy boy da önemsiz demek isterdim ama bende kilo aldım eşimde çocuk gibi gösterir ilersi için enbüyük korkum oğlunuz yada kardeşiniz denmesi bi yengemin başına gelmiş ti nasıl bi üzüntüdür düşünemem çıkma için küçük yaş bebeksi yüz güzel ama evlilikte zor gelir ve yine de görüş gönül bu neye konacak bilemezsin ama kalabalık bi yer olsun nekadar güvensen de

peki boy cm lerinizi hiç konuşmadınızmı topuksuz babet tarzı bişeyler giy boy da önemsiz demek isterdim ama bende kilo aldım eşimde çocuk gibi gösterir ilersi için enbüyük korkum oğlunuz yada kardeşiniz denmesi bi yengemin başına gelmiş ti nasıl bi üzüntüdür düşünemem çıkma için küçük yaş bebeksi yüz güzel ama evlilikte zor gelir ve yine de görüş gönül bu neye konacak bilemezsin ama kalabalık bi yer olsun nekadar güvensen de

tavsiyelerin çok yerinde. teşekkürler. tamam kalabalık yerde buluşuruz:)

o da biraz öyle. ırsi bir durum sanırım. babası ve abileri yaşlarını hiç göstermiyor. Hakan peker misali... İlerde ben yaşlanırım o da genç kalırsa, durum vahimolur. dediğin gibi"bu oğlıunuz mu? denmesi canını yakar insanın:(:(:(

Şimdi kafam daha bir karıştı:(:(

illaki sevgili olmaniz gerekmiyor eger gercekten guveniyorsan bazi durumlar sizin icin sorun olucaksa arkadas olarak da kalabilirsiniz.

boylarınız arasında ucurum varsa elbette abes kaçar ama 2-3 cmden pek bişey olmaz bence göze fazla batmaz.
görünüme gelince eger uyumlu,sempatik çevre tarafından benmsenmiş bir çift olursanız bu da farkedilmez çünkü sempatikliğiniz daha çok öne çıkar..(eger dediğin gibi senden çok çok genç görünüyorsa):27:
bence denemeye değer..:16:
buarada boylarınız kaç?:34::27::27:

boylarınız arasında ucurum varsa elbette abes kaçar ama 2-3 cmden pek bişey olmaz bence göze fazla batmaz.
görünüme gelince eger uyumlu,sempatik çevre tarafından benmsenmiş bir çift olursanız bu da farkedilmez çünkü sempatikliğiniz daha çok öne çıkar..(eger dediğin gibi senden çok çok genç görünüyorsa):27:
bence denemeye değer..:16:
buarada boylarınız kaç?:34::27::27:

moraloldu bu canım :3::3:
o sempatik hem de bayağı :P:P beni etkilyen de bu özelliği. ben onla konuştuğum zaman onun gibi oluyorum. beni de etkiliyor:):)
boylarımız onun ki belli değil. çıplak ayakla 168 sanırsam benm ki de çıplak ayakla 172.

bu kadınların boy takıntısını anlamıyorum
boy veriyor size mutluluğu?
hiç duymadım uzun erkekler karısını sevgilisini mutlu eder kısa erkekler mutlu edemez diye:27:
benim eşimde benden kısa ve şişman:27:
bu durum onu da hiç rahasız etmiyor hatta manken gbi karım var diyor:66:

eger arkadasınla mutlu olabilcegini dusunuyorsan neden boyu kafana takıyorsunki canım:) bosver hem 2 cm belli bile olmaz duz ayakkabı giyersin aynı boyda gibi olursunuz:)

yok yok güveniyorum. onu çok sınadım hepsini de başarıyla atlattı:)

Haklısın. kafamda sorun olmaması için görüşmem mantıklı ama onun şok halini görürsem bu da ömür boyu bana koyar :(:(

canım onu çok sınadım dedinya rica etsem bahsedermisin nasıl sınadın,bende netten tanıştım 1 aysonra görüşcez kısmetse..

ayy canım ya bende senin gibiydim hep diodum kendi kendime benden uzun kımseyle çıkamam komik durur diye taaa kii sözlümle tanışana kadar:69: kendisi benden kısa ve bebiş suratlı ama öyle sevıyorum onu hiç gözüme batmıyor insan sevınce görmuyor:34:arkadaşlarım dalgada gecıyor cocuklarınız boy boy olur diye :60: zaten çok uzun erkek yok malesef olsada bana bakmıyorlar heheh :64:

bu kadınların boy takıntısını anlamıyorum
boy veriyor size mutluluğu?
hiç duymadım uzun erkekler karısını sevgilisini mutlu eder kısa erkekler mutlu edemez diye:27:
benim eşimde benden kısa ve şişman:27:
bu durum onu da hiç rahasız etmiyor hatta manken gbi karım var diyor:66:

bendensin kanka:51: bnmkide öyle der mnken gıbı karıcım der:82:daha evknmedık ama olsun:69:

Back
X