İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim bana bu kadarı yeter iyi ki numaramı vermedim çok teşekürler :) bazı akadaşlar da dalga geçmiş resmen ama yinede hepinizden Allah razı olsun

inanamıyorum :O yanlış bardağı içmişş :O

Kesin erkek bu konuyu açan nick i gigabyte yeni üye olmuş ve konu çok saçma... Bence uğraşmayınnn

nicki her gigabyte olan erkek mi oluyor canım ? biraz kendini benim yerme koy böyle yorumlar atsalar ne hissederdin ?

Ciddi ilişkin var ama adamda numaran yok. Madem ilişkin bu kadar ciddi demek ki güveniyosun. Bize niye soruyosun ki güveneyim mi diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah askina aklini basina al.ilk tanismada nedemek eve gideriz demek yaa. Adi ustinde bu ilk tanisma, rahat olunmaz tedirgin olunur utangac olunur, birbirinin gozune bakmaya cekinilir, kaldiki boyle ucu nereye gidecegi bi teklif sunmak. Iyi niyetli bi insan senin yanlis anliyabilcegini dusundugu icin diline bile almazdi boyle bi teklifi. Ne bu bulusmaya git nede oinsanla muhabbetini daim eyle.

arkadaşlar neden böyle yorumlar atıyorsunuz hayat benim hyatım arıca konum fake ise sözde yorum yazmak zorunda değilsiniz kimse sizi zorlamıyor ben sadece siz İNSAN sınız diye fikir almak istedim haftaya buluşuyoruz dedim ama evine gitmiycem ne olursa olsun namusum elimden gitmemeli iyi yorumlar için herkese çok teşekkürler. dalga geçici ve aşağılayıcı yorumlar için de aşkolsun. yinede zaman ayırdığınız için teşekür ederim. ayrıca bana fake dyenler eminim ki sizde bir derdim var a konu açarsınız ve eminim ki size bu konu sahte bu kişi erkek fake bilmem ne diyecekler ne hissedersiniz ? işte bende bu gün onları hissedim. hayırlı ramazanlar. artık insan konu açmaya korkuyor be sırf bu yorumlar için

mune konumu yorumlara kapatabilir misin ya da tamamen kapat.

Canım benim sakin evine falan gitme hatta bence buluşma bile kendimi senin yerine koyarak cevap yazıyorum ben senin yerinde olsam gitmezdim gorusmezdim bile.amacı güzel olsa ilk buluşmada eve davet etmez...sevgili olmaninda bit güzelliği var el ele tutuşup dolaşın sinemaya gidin gezin tozun tanıyın bitbirinizi...ki su yaşadığınız ilişki bile değil sanal aleme güvenmeyin..

Hayat elbette senin hayatın kararlarını da sen vereceksin ama unutça sonuçlarına da yine sen katlanacaksın. O adam kimbilir senin gibi kaç tanesine yazıyordur aklın almaz. İnanmıyorsan fake hesaplar al dene. Hepsini no verir hepsine evde rahat olalım der. Ne git görüş ne konuş. Hayatına değer veriyorsan..
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Gormediginiz bir insana nasil guvenebiliyorsunuz anlamiyorum..insan kendi ailesindekilere bile guvenemiyor bu zamanda. Size birsey yaparsa bunun altindan kalkabilicek misiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mune konumu KAPAT ! arkadaşlar iyi yorumlar için saolun hayırlı ramazanlar :) kötü yorum , beni aşağlayan arkadaşlarım ise size de aşk olsun ama biliyorum ki illa birisi bir konu açacak ve aynı benim hissettiklerimi hissedecek bundan eminim !!! siz hangi hakla bana fake dersiniz ? siz yorum yazmak zorunda değilsiniz ! eğer iyi yorum açatakasanız atın ! bir derdim vara bir bakın çooğğğğuu konlar kapatılmış neden çünkü biri derdini açmışnsizlere tabi siz iftiralar iftiralar yok fake yok erkek yok şu yok bu bizde zaten iimiz gücümüz yok ay dur bi kadınlar kulübüe girip bir üyelik açayım da fake konu açayım milleti kandıralım dedik hahaahaaa bu kadar kötü mü düşünüyorsunuz size tek kelimyle BRAVO harika kalp kırıyorsunuzzzzz.. !!!! tebrikler bravoooo wuhhuuu !!

Son düzenleyen: Moderatör:
size birşey söylemek istiyorum inşallah ne olursa olsun sizde bir derdim var a konu açarsınız ister fake ister gerçek . kalbiniz kırılsın da bizim neler hisseddiğimizi anlayın.. !

Ben sizin yerinizde olsam değil evine gidip rahat rahat oturmayı o adamla buluşmazdım bile.Kalbinizi kesinlikle kırmak istemem ama bu soruyu sormanız bile saçma,hem internetteki birine nasıl güvenebiliyorsunuz ki ,bu devirde babalar bile kızlarına tecavüz edebiliyorken .
Bence bu adamla irtibatı kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…