İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
53
41
Merhaba kızlar, başlıktan da anlaşılacağı üzerine internette tanıştığım sevgilim var. 20 yaşındayım o da 24 yaşında. uzun bir süre konuşuyoruz ciddiyiz yani. geçende de benimle buluşmak istediğini söyledi ve de telefon numaramı ben numaramı vermedim daha ama buluşmak istiyorum anlaştık zatn haftaya buluşuyoruz, bana birde buluştuktan sonra bizim eve gideriz kimse yok rahat rahat otururuz diyor. bende biraz tedirgin davranıyorum. kızlar sizce buluşmalı mıyım mesela buluştuk diyelim anlayın; bana birşey yapar mı zorla ? güvenmeli miyim ? lütfen arkadaşlar kalp kırıcı da konuşmayın lütfen çok üzülürüm şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

kızlar yok mu yardım edecek biri bişey söyleyin

Sence nette tanıştığın birisi " bize gidelim rahat rahat otururuz" diyorsa güvenmeli misin?

Dünyanın çivisi çıkmış kızım herkesten herşeyi bekleyeceksin bu devirde.

Al iste. Adam acikca seni goturecegim diyor sen daha bir sey yapar mi bulusalim mi diyosun. Ilk gunden evine git de gor gununu. Birak bulismayi sakin konusma bile o adamla bir daha

Sence nette tanıştığın birisi " bize gidelim rahat rahat otururuz" diyorsa güvenmeli misin?

Dünyanın çivisi çıkmış kızım herkesten herşeyi bekleyeceksin bu devirde.

ya doğru söylüyorsun ama biraz da olsa güveniyorrum ne bileyim çok tatlı ama :) yorumları çok hoşuma giddiyor :)

sakın evine gitme gibi bir hata yapma sakın

saçmalama ya ilk defa gördüğün birinin evinde ne işin var buluşacaksan cafe mi yok

Al iste. Adam acikca seni goturecegim diyor sen daha bir sey yapar mi bulusalim mi diyosun. Ilk gunden evine git de gor gununu. Birak bulismayi sakin konusma bile o adamla bir daha

seviyorum ama bence de haklısınız

Ya sahte konu bu, ya da konu sahibesi çok fazla saf. Git de gör bakalım evde rahat rahat mı oturacaksınız

yorum yapanlara katiliyorum ilk tanismada eve gideriz diyorsa ve sen bna tepki gostermediysn evine gittignde yapacklrndn kork diyorm acik acik.gitmemelisin kendne sayhndan en azndan

Ben kocamla sözlüyken bile böyle direk "ciddiyiz" demiyordum.
Bu nasıl cesaret yahu ?
Yüzünü görmediğin adamla nasıl ciddisin.

Sorunun cevabı ;

O kesinlikle ciddi !
Seni eve götürüp rahat rahat sapıklık yapabilme konusunda ,
Seni kandırabileceğine emin olma konusunda ,

Yaşın çok genç ve karşında sana açık açık niyetini belli eden biri var.
Cevabı kendin yazmışsın zaten.

Ya sahte konu bu, ya da konu sahibesi çok fazla saf. Git de gör bakalım evde rahat rahat mı oturacaksınız

canım neden sahte konu açayım ? ayrıca dedğin gibi herşeye fazla kanyorum ve hata yapmaktan korkuyorum ben karaımı verdim gitmiyorum sadece cafeye gidip konuşuruz... ama kalabalık bir ortam

seviyorum ama bence de haklısınız

Ne sevmesi yuzunu bile gormedin adama resimle sevgi mi olur. 20 yasindasin ne guzel. Sakin internetten kimseyle cikma. Reelde biri olsa en azindan tanima firsati olur. Zaten internet olunca adamlar direk ben bunla birseyler yasarim kesin internete dustugune gore diye degerlendiriyorlar.

önce bir cafeye gidicez ama sonra bize gidelim birbirimizi daha iyi tanırız vs şeyler diyor.

git canım ne olacak ki cafede nasıl çay içtiğini fln görürsün evde de ellerini fln nasıl kullandığını görürsün çok yakından tanışırsınız

kızlar yok mu yardım edecek biri bişey söyleyin

ya bide anlamadıgım ciddiyiz diyosun ama daha telde gorusmemıssınız bulusmayı bırak ne gıbı bı cıddılık kurdunuz anlamadım evlencemmı senle dıyo bence gitme gidersende kendın bılırsın bence sen ayrıl ondan gorusmeyı kes senın gıbı kac kıza yazıyodur emınımkı

Ay canım lütfen evine gitme tanımıyorsun zorla sana Birşey yapmayacağı ne malüm benim bi arkadasım 3 yıllık sevgilisinden neler cektı güya tanıyordu. Lütfen aklını basına al buluşmak istiyorsan buluş ama daha ileriye gitme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…