İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

neden hep böyle düşünüyosunuz ben size insansınız diye sevgilim için fikir almaya çalışıyorum ama sizzin yaptığınız !

o senin sevgilin değil ki daha yüzyüze görüşmemişsiniz telefonun yok çocuktaa
olmasın da beni kıllandırdı yerinde olsam gitmem buluşmaya neden evinde rahat rahat oturasınız ki daha ilk günden o ne demek yani?..

Ciddisiniz ama telefonlaşmıyorsunuz bile? Hatta daha hiç görüşmediğiniz halde ciddisiniz?

Yıllar önce lise bitti, o zamanlar çok yakın olan bi arkadaşımla dershaneye gidiyoruz üni sınavına hazırlık.
O aralar da msn çok meşhur. Neyse bu bi şekilde orda bi çocukla tanışmış, çocuk astsubay hani bilgili, görgülü yaş olarakta daha olgunmuş.
Zaten otoriter bi kişilik,ayıla bayıla anlatırdı bana webcam'den de görürlerdi hergün birbirlerini.
Sonra çocuk izin almış, bizimle aynı şehirde de ablası varmış, ünide öğretim görevlisiymiş -kıza öyle demiş. Onlarda kalarak değerlendirecekmiş tatilini.
Bizim kız da nasıl heyecanlıydı süslendi püslendi ilk buluşma ya, sizin hesap :)
Çocuk gelmiş arabasıyla bunlar çarşıda buluşmuşlar. Bi cafede gayet güzel sohbet muhabbet derken çocuğa o esnada güya ablasından bi tlf gelmiş ve çocuk 2 dk eve uğramam gerekiyo vaktin varsa sende benimle gelir misin demiş. Arkadaşta bi sakınca görmemiş gitmiş. Özetle o 2 dk olmuş evde yarım saat. Ve çocuk kızı sıkıştırmış, özel bişeyler yaşamak istemiş.
Ama arkadaşım direnip ağlamaya başlayınca çık git bu evden diye bi de kızı kapı dışarı etmiş.
Ağlayarak beni aradığı o ses tonunu hala unutamam. Şimdi konunuza denk gelince aklıma direk arkadaşımın o travması çağrışım yaptı.
Dikkatli olun, ve özellikle de ilk günden lütfen kimseye güvenmeyin.

Üzgünüm elimizde güven testimiz kalmadı stok tukendı

''Barda'' diye bi film var.turk filmi.ve gercek bir hikayeden esinlenilmiş.tek fark filmin evde geciyor olması.hem de oyle kenar mahallede degil bildigin ankarada cumhurbaskanlıgının yakınlarında bi evde.o filmi bir izle derim.sorunun cevabını ve hatta fazlasını bulacaksın.

Arkadaşım çok safsın, adam acıkca niyetini belli etmiş, senin tanımadığın , daha telefonda sesini duymadıgın bir adamın evinde ne işin var? Bir de ciddiyiz demişsin, istemsizce güldüm. Daha telefonlaşmadıgın biriyle evlilik hayalleri mi kuruyorsun? Yorumları hoşuna gidiyormuş, yorumlarını okuyarak mı kişiliğini analiz ettin? Sanal ortamda herkes başka başka kişiliklere bürünebilir, bunlara aldanmamak gerekiyor. Yaş küçük herhalde ? Valla yoksa bu düşüncenin başka bir açıklaması olamaz. Aklı başında biri internette tanıstıgı birinin daha ilk buluşmadan evine gitmez. Hatta sonraki buluşmalarda da gitmez. İş iyice ciddiye binerse falan gider yani. Sakın ola diyim evine falan gitmeye kalkma. Hatta bence buluşma da sen bu adamla. Daha ilk buluşmadan seni evine davet etmeye cesaret etmiş, niyetini bağıra bağıra belli etmiş, belli ki seni saf buldu tuzağa düşürecek. Koşar adım kaç!

bi gün otobüse binmiştim.çaprazıma 24-25 yaşlarında biri oturdu.sonra açtı facebooku abartısız 5 kızla aynı anda konuşuyodu.mesaj kutusunda bi 20 vardı bunlar sadece o an konuştukları tabi.hepsiyle de yüz yüze tanışmıyolardı belliydi.biri evliydi kızın yaşadığı şehire gidicekmiş.nerde kaç gün kalıcaz falan diye konuşuyolardı.kız otelde kalalım diyo,bu da olmaz hayatım sen evlisin otelde kalamayız diyo.kocan olmasa daha çok kalırdım falan diyo.bi tanesi çok masum hiçbişeyden habersizz gayet seviyeli konuşuyo.bi tanesiyle yeni başlamak üzereydi hafif hafif yazılıyodu.bende gidene kadar yaptığı konuşmaları okudum.

etrafta o kadar insan varken internetten biriyle görüşmek saçma,güvenmekte saflık.evine kesinlikle gitmemelisin.

Son düzenleme:
telefon numaranız bedeninizden daha mı değerli?

adamdan telefon numaranızı esirgemişsiniz
ama evine gitmekte ne gibi bir sakınca olabilir diyorsunuz ?
o sakıncayı göremiyorsunuz??

ben söyleyeyim

hat kırılıp atıldı mı sapıktan kurtulunabilir
ama evinde uğrayabileceğiniz bir saldırının izlerinden kurtulmak için kıracak bir şey bulamazsınız..
ya da bulduğunuz şey kafanız olur, ordan oraya vurursunuz..

İnternetten tanıştığın birine hemen güvenme, ciddi düşünen normal bir erkek eve götürmez kız arkadaşını, ki ilk buluşmada görütenin de niyeti bellidir, o eve gidince başına türlü işler gelebilir macera aramaya gerek yok. erkeklerin jargonunda "eve gelen kız" "eve kız atmak" açık açık bereber olmak istemektir..
Bu saflık la başına bir iş gelmez umarım...

Son düzenleme:
amaç oturmaksa dışarda rahat rahat oturulmuyo mu

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

insanlar daha reelde tanıştığı bilmem kaç yıllık sevgilisine onu geçtim nişanlısına bile gvenemediği zamanlar oluyor netten tanışılan insana güvenmek çok ilginç

internetten tanıştınız??? hiç yüzyüze görüşmediniz??* yüzyüze görüşmeyi bırak telefon numaralarınız bile yok..ama ciddi bir ilişkim var diyorsun????? pardonda sen nasıl bi ilişki yaşıyorsun???? ve bu adamla evde buluşursam bana bişey yapar mı diye soruyorsun yok yapmaz canım yapar mı....o geçmişinizin hatrını sayar yapmaz...seni çok iyi tanıyor nasıl bi kız olduğunu biliyor kesinlikle kötü bişey yapmaz....kafan rahat olsun

Slm canim aklini kullan sakin tanimadigin bir erkekle evine gitme! Senle ciddi düsünen birisi olsa zaten sonra eve gideriz demez sana. Ben bir arkadastan örnek vereyim aynisini yasadi internetten bir erkekle bulustu cafeye felan gideriz demisti sonra evine yakininda bir yerde bulusmak istedi adam kiz cafeye gidcem saniyordu adam hemen gideriz cafeye dedi önce evime gidelim birsey unuttum dedi kiz gitti beraber inandi ona ve güya adam cantasini almadi gerekiyordu ama kizi birakmadi evine cikartti kiz birsey diyemedi sonra adam buna yakinlasma a calisti birseyler istedi bundan..... Kiz zor kurtuldu adamdan yani heryer sapik dolu kimseye öyle güvenme!!!! Bir an icerisinde hayatin mahf olur

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

seninle aynı yaştayız ben böyle bi durumda bırak buraya konu açmayı o çocuğa ağzının payını verirdim neden böylesin biraz anlasana olayı.

daha telefonunu verecek kadar güvenmediğin "sevgiline" mi???

Git git, nasil olsa sen Telefonnumarani vermemissin ona, güvendesin yani, iyi akil etmissin vallah...

Son düzenleme:
kızlar yok mu yardım edecek biri bişey söyleyin

Sevgili olmuşsunuz buluşmayı düşünüyorsun numaranı versen ne olacak ?
Buluş ama evine gitmen hata olur toplum içinde olması çok daha makul...
ve de bence yakın bir arkadaşına buluşacağınız yeri vs. anlatmalısın böylesi daha güvenli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…