internette tanıştık :( aileme nasıl anlatacam :(

ugurlum2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
51
0
86
Adana
kızlar şimdi size şöyle özetleim ben geçen şubatta faceten biriyle tanıştım tesadüf ve görüşmeye başladık. ben aşık oluyordum ve ailem kabul etmez düşüncesiyle ayrıldım. buunun sebebi hem internette tanışmış olmam hemde okumamış olması. ama ben onu unutamadım ve temmuzda tekrar aradım görüştük ve onun benim için doğru insan olduğunu düşünüyorum. okumamamış olması benim için zaten sorun değil kendini geliştirmiş ve güzl bi mesleği var. anlayışlı benide sevdiğinden eminim.ve ona güveniyorum ailemi bu konuda ikna edebileceğimi anladım fakat internette tanıştğmı duyarlarsa asla kabul etmezler. sizce ne yapmalıyım çünkü bayramda annemle konuşmam lazım bu yaz nişan düşünüyoruz allah kısmet ederse.

Ne yapacagin cok acik, bir senaryo kuracaksiniz ne var bunda ?
Ayni sehirdemisiniz öyleyse zaaten zor birsey degil, erger ayni sehirde degilseniz gene bi sürü uydura bileceginiz seyler var ohooooo.
Sorun ettigin seye bak sen...

bunu kimsenin bilmesi gerekmiyor ki
ortak bir arkadaşımız tanıstırdı diye kendi aranızda söz birliği yapın
her sorana da bunu söyleyin
hem tanışma şeklinizde size özel olmuş olur

bir arkadaş ortamında tanıştık de interneti söylemen gerkmiyor benim kaynımda nişanlısıyla aylarca nette ok oynadı sonra tanışalım dediler. ikisininde çok güzel meslekleri var yüksek tahsilleri var kısmet işi bunlar sevdiler arkadaş olarak başladılar başta nasipmiş.

Internet'ten tanıştığını söyleme iyi bir işi varsadert etme ama bırseyden emın değilim internetten tanıştığın kişiye güven olur mu?

bende eşimle nette yanıştım arkadaşımı tanıyordu resimlerimi görmüş ekledi beni konuştuk buluştuk anlaştık evlendik kimseyede söylemedik bir kaç yakın arkadaşım biliyor üç yıldır evliyim altı aylık kızım var aynı şehirdeysen sorun yok bi yerde tanışmış oluverin farklı şehirdense o şehirle ilgili arkadaşlardan destek alırsın bir arkadaşımda bir ay önce evlendi netten tanıştığı biriyle sen eminsen kendinden de ondanda neden olmasın uydurun bişeyler...

evet ben kendimden eminim ondanda eminim ama onun ailesi biliyo netten tanıştığımızı ve bu benim aileme dyulursa daha kötü olur. inşallahh bende sizin günlerinize gelirim. allah bağışlasın bebeğinizi de

netten tanıstın ama onu tam olarak tanıman için bıraz daha zaman gecmesı gerekmez mı sence?

yani sen bılırsn hayat senın ama bu benım naçizane fıkrım. sanırım daha 1 yıl olmamıs dogru mu anladım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ineternette tanışman başlarda senin için sorun olabilirdi yani sonuçta gereksiz biri çıkabilirdi ama öyle değilmiş niyeti ciddi senide seviyor sende seviyorsun .okumamış olması niye sorun olsun ki sen kabul ettikten sonra .okuyan adam olamayan ezik bir sürü insan var sonuçta öle biri olsa daha mı iyiydi sence ?sonuçta evine bakabilcek biri işi var diyorsun çalışkansa hiç problem etme .öyle adamlar tanıyorum ki ilkokul mezunu karısını nasıl yaşatıyor öle tipler biliyorum ki okumuş etmiş tembel bütün gün miskin miskin o işten çıkıp diğer işe giren sürekli bir yerde tutunamayan neler var neler .o yüzden okummaış olmasına bakma çalışkanlığına bak adamın .

evet bi yıl olmadı ama ben nişanlanana kadar 1.5 yıl olmuş olacak ve tanımış olcam ama ben anneme anlatmak istiyorum bayramda

doğruyu söylemek zorunda değilsin.

veya ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştık dersın.

Okumamış olmasını ailen sorun eder mi bunu bilemiyoruz tabi, bazı aileler ediyor..
Ama internetten tanışmış olman dert değil...
İnternet te bir vesiledir..Ayrıca kimsenin bilmesi gerekmiyor...
Arkadaşım vesilesiyle tanıştık de geç..

Son düzenleyen: Moderatör:

annem o arkadaşı sorar irdeler. ve benim onunla ortak yönü olan arkadaşım yok

evet bi yıl olmadı ama ben nişanlanana kadar 1.5 yıl olmuş olacak ve tanımış olcam ama ben anneme anlatmak istiyorum bayramda

ben eşimle toplamda 6 ayda evlendim bu tanışıklık süremiz hatta çıkmamız nişanlı kalmamız daha kısa .herkes uzun flörtler sonucunda evlenmiyor ki .iyice tanımanın zamanla ilgisi yok 7-8 yıl çıkıp ayrılıyorlar insanlar

İnternette tanışma olaylarına hiç bir zaman sıcak bakmam kendi başımdan tatsız bir durum geçti çünkü.
Ciddi kararlar almadan bence iyice tanımaya çalış öncelikle güveniyor olabilirsin ama sevince insanın gözü kör olur olanı da görmez sadece küçük bir görüş olarak kabul et söylediklerimi de.
Ailene de arkadaşın vasıtası ile tanıştığını söylersin internet olaylarına madem karşılar. Başka çözüm yok gibi başka..

bende zaten onu diyorum yani bi buçuk yılda bi insanı tanımak için kısa bi süre değil ve ben şimdiden onu tanıdığıma inanıyorum zaten

ama benden ondan ayrı kaldım ve zaten ters bi şey olsaydı ben o süreçte tanırdım. bende çok karşıydım ama başıma dünyanın en güzel olayı gelene kadar. seninki olumsuz bi olaymış ve şükür ki geçmiş. ben galiba şanslı olanlardanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…