- Konu Sahibi ugurlum2012
-
Internet'ten tanıştığını söyleme iyi bir işi varsadert etme ama bırseyden emın değilim internetten tanıştığın kişiye güven olur mu?
bende eşimle nette yanıştım arkadaşımı tanıyordu resimlerimi görmüş ekledi beni konuştuk buluştuk anlaştık evlendik kimseyede söylemedik bir kaç yakın arkadaşım biliyor üç yıldır evliyim altı aylık kızım var aynı şehirdeysen sorun yok bi yerde tanışmış oluverin farklı şehirdense o şehirle ilgili arkadaşlardan destek alırsın bir arkadaşımda bir ay önce evlendi netten tanıştığı biriyle sen eminsen kendinden de ondanda neden olmasın uydurun bişeyler...
netten tanıstın ama onu tam olarak tanıman için bıraz daha zaman gecmesı gerekmez mı sence?
yani sen bılırsn hayat senın ama bu benım naçizane fıkrım. sanırım daha 1 yıl olmamıs dogru mu anladım ?
kızlar şimdi size şöyle özetleim ben geçen şubatta faceten biriyle tanıştım tesadüf ve görüşmeye başladık. ben aşık oluyordum ve ailem kabul etmez düşüncesiyle ayrıldım. buunun sebebi hem internette tanışmış olmam hemde okumamış olması. ama ben onu unutamadım ve temmuzda tekrar aradım görüştük ve onun benim için doğru insan olduğunu düşünüyorum. okumamamış olması benim için zaten sorun değil kendini geliştirmiş ve güzl bi mesleği var. anlayışlı benide sevdiğinden eminim.ve ona güveniyorum ailemi bu konuda ikna edebileceğimi anladım fakat internette tanıştğmı duyarlarsa asla kabul etmezler. sizce ne yapmalıyım çünkü bayramda annemle konuşmam lazım bu yaz nişan düşünüyoruz allah kısmet ederse.
kızlar şimdi size şöyle özetleim ben geçen şubatta faceten biriyle tanıştım tesadüf ve görüşmeye başladık. ben aşık oluyordum ve ailem kabul etmez düşüncesiyle ayrıldım. buunun sebebi hem internette tanışmış olmam hemde okumamış olması. ama ben onu unutamadım ve temmuzda tekrar aradım görüştük ve onun benim için doğru insan olduğunu düşünüyorum. okumamamış olması benim için zaten sorun değil kendini geliştirmiş ve güzl bi mesleği var. anlayışlı benide sevdiğinden eminim.ve ona güveniyorum ailemi bu konuda ikna edebileceğimi anladım fakat internette tanıştğmı duyarlarsa asla kabul etmezler. sizce ne yapmalıyım çünkü bayramda annemle konuşmam lazım bu yaz nişan düşünüyoruz allah kısmet ederse.
Ne işle meşgul ona göre Bı bahane üretebiliriz
Okumamış olmasını ailen sorun eder mi bunu bilemiyoruz tabi, bazı aileler ediyor..
Ama internetten tanışmış olman dert değil...
İnternet te bir vesiledir..Ayrıca kimsenin bilmesi gerekmiyor...
Arkadaşım vesilesiyle tanıştık de geç..
evet bi yıl olmadı ama ben nişanlanana kadar 1.5 yıl olmuş olacak ve tanımış olcam ama ben anneme anlatmak istiyorum bayramda
ben eşimle toplamda 6 ayda evlendim bu tanışıklık süremiz hatta çıkmamız nişanlı kalmamız daha kısa .herkes uzun flörtler sonucunda evlenmiyor ki .iyice tanımanın zamanla ilgisi yok 7-8 yıl çıkıp ayrılıyorlar insanlar
İnternette tanışma olaylarına hiç bir zaman sıcak bakmam kendi başımdan tatsız bir durum geçti çünkü.
Ciddi kararlar almadan bence iyice tanımaya çalış öncelikle güveniyor olabilirsin ama sevince insanın gözü kör olur olanı da görmez sadece küçük bir görüş olarak kabul et söylediklerimi de.
Ailene de arkadaşın vasıtası ile tanıştığını söylersin internet olaylarına madem karşılar. Başka çözüm yok gibi başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?