- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
- Konu Sahibi ugurlum2012
-
kızlar şimdi size şöyle özetleim ben geçen şubatta faceten biriyle tanıştım tesadüf ve görüşmeye başladık. ben aşık oluyordum ve ailem kabul etmez düşüncesiyle ayrıldım. buunun sebebi hem internette tanışmış olmam hemde okumamış olması. ama ben onu unutamadım ve temmuzda tekrar aradım görüştük ve onun benim için doğru insan olduğunu düşünüyorum. okumamamış olması benim için zaten sorun değil kendini geliştirmiş ve güzl bi mesleği var. anlayışlı benide sevdiğinden eminim.ve ona güveniyorum ailemi bu konuda ikna edebileceğimi anladım fakat internette tanıştğmı duyarlarsa asla kabul etmezler. sizce ne yapmalıyım çünkü bayramda annemle konuşmam lazım bu yaz nişan düşünüyoruz allah kısmet ederse.
kızlar dün anneme biraz çıtlattım daha doğrusu düşüncesini öğrenmek için. verdiği cevap millet kolay kanıyo hırsızı var dolandırıcısı var dedi bende sanki anne herkes dürüst mü ki gerçek hayatta da yok mu öylesi dedim adam kandırmak istese seni elinde oynatır haberin olmaz dedim bence imkanlar çok ilerledi eskisi gibi deil hiç bişe dedim annemde haklısın ama yine evlilik olmaz dedi bende üstüne gitmedim
tatlım moralini bozma ben de eşimle internette tanıştım 3 ay sonra evlenme kararı aldık anneme ben de çıtlatmıştım ilk başta olmaz asla olmaz dedi hem netten olduğu için hem de benden 13 yaş büyük olduğu için.Eşim de ben de müzikle uğraşıyoruz ara ara yaptığı müzikleri aça aça nette annemin yanında onla konuşa konuşa anneme sevdirdim eşimi ve en büyük destekçim başta olmaz diyen annem oldu 2 ay sonra da nişan yapmıştık.Doğru kişi olduğuna eminsen mutlaka annen görür ve bi yerden sonra destekler
biz de şu malum sosyal paylaşım sitesinde tanıştık ve nişanlıyız
bi sürü ortak arkadaşımız vardı, aynı lisede okumuşuz, o beni eklemişti ben de onu tanıdığımı düşünerek kabul etmiştim ama sonradan hiç tanışmamış olduğumuzu öğrendik
bu işler kısmet, bu devirde o kadar da güven olmuyo herkese ama karşındakine bağlı.. ben tanıştıktan 2 ay sonra onun ailesiyle tanıştım o da tanıştıktan 5 ay sonra benim ailemle tanıştı
yakın çevrem biliyo nasıl tanıştığımızı ama daha mesafeli olduklarımın o kadar ayrıntı bilmesine gerek yok
o nedenle ortak arkadaşlarımız vardı, bi arkadaşıma beni sormuş sonra beğenmiş ekledi,zaten aynı lisede okuduk.. öyle tanıştık nette diyoruz.. çok da yalan sayılmaz he
sen de bu tarz bişey diyebilirsin
interntte değilde arkadas aracılıgıyla tanıstım drsin yakın bi arkadasınıda ayarlayıp o sekilde cıkabilirsin karsılarına
aynı şehirde olmadığınız birine nasıl güvenebiliyorsunuz ki.
nasıl bir yalanını yakalamayı düşünüyorsunuz.
internet aşklarına inanmayan biriydim büyük konuştuğumdan olsa gerek zamanında bende birine internetten tanışıp tutuldum.
sonuç tamamen facia 3,5 senemi yedi desem ve bu süre zarfında hiçbir yalanını yakalamadım =)
en yakın arkadaşım internetten biriyle tanıştı 1 sene içinde evlendi istanbula gitti. herkes orda bi başınasın tanımıyorsun etmiyorsun yapamazsın dedi
ve verdiği tek cevap yok o çok iyi biri ben her boşlukta gelcem buraya vs vs.
şuan ki durum ne biliyor musun eşi olmadan kapı önüne çıkamıyor ben onun çocukluk arkadaşıyım ama benimle ve birçok akrabası ile konuşması yasaklanmış telefondan numaralı silinmiş ailesinin yanına 1 kere 2 günlüğüne getirdiler o kadar . ne olur yüzyüze zaman geçirmedikten sonra yalanını yakalamadım iyi biri diye düşünmeyin.
inşallah hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşarsınız
evlenmeyi düşünüyorsunuz bence hiç yalan söylemeyin... yumuşa biranını bulmaya çalışın ve söyleyin...
evlilik 2 günlük iş değil bugün çıkmasa yarın çıkar ortaya boşa yalan söylemeyin... sonradan ortaya çıktığında ailenin kendilerini bir erkek için kandırdığını öğrendiğinde bence daha kötü olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?