İnternette yaptığım araştırmalara göre diyete başlıyorum. NOT: Biraz sağlıksız olabilir

kirmizikurdele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
12
7
1
28
25 yaşındayım. 170 boyunda 70 kiloyum.
ALDIĞIM NOTLAR
1) 7700 Kalori yakmak 1 kilo verdiriyormuş.
2) En çok kalori yakan spor ip atlamak.
3) Vücudu en çok şekle sokan egzersizler; plank,wall sits
4) Basen yakan egzersiz olarak spin bike
5) Yağ yakıcı, kilo verdirici kür olarak kaynamış limon kürü
6) Bir kilo vermek için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor diye bir yazı okudum.
7) Ödem söktürücü ilaç olarak lasix. Günde max 1 tane.
8) Kilo verdiren ek takviye grenade thermo yada hydroyxut
9) Ekstra saç dökülmemesi için sabah akşam biotin içeceğim.
10) Günlük 4 lt su içmek önemli.

YAPACAĞIM DİYET
1)8 Hafta boyu greyfurt nar yada portakal suyu içeceğim. Yada herhangi doğal meyvesuyu. Arada ot karışım bitki suyu yada çayı herneyse içebilirim.
2) Çok gerekli olursa günde 1 bardak süt içeceğim. light
3) Sabah 2 adet aç karnına hydroxycut yada grenade thermo 5 saat sonra yine 2 kapsül.
4) Kahve istersem sade türk kahvesi yada filtre kahve. (günde 1 bardak)
5) Yatmadan önce limon kürünü içeceğim. Yani günde 1 bardak.
6) Haftada 1 yada 2 gün sinameki içeceğim.

YAPACAĞIM SPOR

SABAH:
2 saat yürüyüş--->560
1 saat ip -------->735

AKŞAM:
1 saat yürüyüş---------->280
30 dk spinbike yada ip ->200 bunu tahmini yazıyorum belki 1,5 saat yürüyüş olarak yaparım.
6 hareket ( biri 5 dk plank, biri 5 dk wall sits) --->100 ortalama

Bazal metebolizma 1450 olarak hesaplarsak ortalama=
1450+ egzersiz=
1450+560+735+280+200+100=3325

3325-alınan kalori=
3325- 525 (tahmini) =2800
2800*7*8=156800
156800/7700=20.3 kg yapar

70-20.3=49 hesaba göre 8 hafta sonunda olmam gereken kilo.

Bakalım. Ayın 8 inde başlayacağım.

Eee ana ogun , ara ogun yok mu?

YAPACAĞIM DİYET
1)8 Hafta boyu greyfurt nar yada portakal suyu içeceğim. Yada herhangi doğal meyvesuyu. Arada ot karışım bitki suyu yada çayı herneyse içebilirim.
2) Çok gerekli olursa günde 1 bardak süt içeceğim. light
3) Sabah 2 adet aç karnına hydroxycut yada grenade thermo 5 saat sonra yine 2 kapsül.
4) Kahve istersem sade türk kahvesi yada filtre kahve. (günde 1 bardak)
5) Yatmadan önce limon kürünü içeceğim. Yani günde 1 bardak.
6) Haftada 1 yada 2 gün sinameki içeceğim.

Ne hizla verirsen , o hizla geri alirsin. :KK12:

Ben başta zaten sağlıksız olacağını yazdım. 170 e 49 iyi durur bence. Bu benim zevkim kısacası.

Bu konu beni acaip irrite etti. :KK14:

Bu kiloda rahat olabilirsiniz ona bir sey diyemem zira ben de 168 boy ile 49.9 inip birakacagim ama benim planim yag yuzdemi azaltip kas yapmak. Yani 53 lere tekrar cikacagim.

75.3 den 51 lere dustum. Patates yiyerek , mocha icerek. latte icerek KK de dustum.

Yeri geldi yas pasta yedim , pogaca , borek yedim. Yeri geldi senin gibi sivi detox yaptim ama cok degil, bir gun . En fazla uc gun ve o gunlerde corba iciyordum.

Bu sekilde vucudun kitlik yasar. Ne kadar kilo verirsen , iki katini geri alirsin.

Benden soylemesi...

Bu konu beni acaip irrite etti. :KK14:

Bu kiloda rahat olabilirsiniz ona bir sey diyemem zira ben de 168 boy ile 49.9 inip birakacagim ama benim planim yag yuzdemi azaltip kas yapmak. Yani 53 lere tekrar cikacagim.

75.3 den 51 lere dustum. Patates yiyerek , mocha icerek. latte icerek KK de dustum.

Yeri geldi yas pasta yedim , pogaca , borek yedim. Yeri geldi senin gibi sivi detox yaptim ama cok degil, bir gun . En fazla uc gun ve o gunlerde corba iciyordum.

Bu sekilde vucudun kitlik yasar. Ne kadar kilo verirsen , iki katini geri alirsin.

Benden soylemesi...
Ne güzel yazmışsınız,ama çoğu insan bunu anlamıyor. Sağlık elden gidince de ahlayıp sızlanmalar başlıyo.. Herkes hemen kilo verme derdinde neredeyse, sağlığını düşünen az

Ne güzel yazmışsınız,ama çoğu insan bunu anlamıyor. Sağlık elden gidince de ahlayıp sızlanmalar başlıyo.. Herkes hemen kilo verme derdinde neredeyse, sağlığını düşünen az
Omrum boyunca salata, meyve duskunu olmadim. Kilo verdigim takdirde tekrar alacagimi biliyordum o yuzden patatesime , latteme devam ettim . Bana da patates nisasta diyen cok oldu dinlemedim.

Agustos 2018 den beri . Uc ara verdim o aralarda 12 kilo aldim. Onlari da verdim tabi ki ... Bu arada insulin direncim var benim.

Dorduncu aramda kafama gore yaptigim icin kilomu korudum. Hatta bir kilo da verdim diyebilirim.

Ne cok salatali , ne de cok abur cuburlu bir beslenme tarzi iyidir. Surdurebilir olmasi onemli. Surdurulebilir olmadiktan sonra bir onemi yok . Sadece vucuda zarar.

Omrum boyunca salata, meyve duskunu olmadim. Kilo verdigim takdirde tekrar alacagimi biliyordum o yuzden patatesime , latteme devam ettim . Bana da patates nisasta diyen cok oldu dinlemedim.

Agustos 2018 den beri . Uc ara verdim o aralarda 12 kilo aldim. Onlari da verdim tabi ki ... Bu arada insulin direncim var benim.

Dorduncu aramda kafama gore yaptigim icin kilomu korudum. Hatta bir kilo da verdim diyebilirim.

Ne cok salatali , ne de cok abur cuburlu bir beslenme tarzi iyidir. Surdurebilir olmasi onemli. Surdurulebilir olmadiktan sonra bir onemi yok . Sadece vucuda zarar.
Kilo al ver al ver iyice şaşıyor, dediğiniz gibi sürdürülebilir olmalı.. Yoksa hop eskihaline geliyor vücut. Sizin topiğe arada bakıyorum 😁

Kesinlikle katılıyorum bu arada tebrik ederim süper vermişsiniz

Back
X