mehaba canım ben degil ama en yakın arkadasım yaklasık 2 yıl once bi arkadaslık sitesinden biriyle tanıstı onceleri arkadastılar daha sonra bu arkadaslık iliskiye donustu inisli cıkıslı bi hayatları vardı ayrılıp barısmalar vs ben her zaman karsı cıktım sonucta erkegin durust olmadıgını dusnuyordum cunku bariz hatalarını yakalmıstık o siteden bi cok kızla gorustugunu ogrendik (sahte hesap actık ve yazıstık sonunda no sunu verdiarkadasmla cıktıgı halde)neyse sonra kız tabi asık oldu erkek ne derse inandı sonuc ne mi nisanlandılar suan iki kez aldatmasına ragmen.... ve hala evlenmeyi dusunuyorlar nasıl bi gelecek nasl bi yasantıları olacak bilemiyorum ama ben pek tasvip etmiyorum internet adı ustunde sanal alem insanlar gercek olsalarda internette bi dunya kurup ona gore yasıyorlar gunluk hayatta yaptıkları rutin seyleri farklı olarak tanımlıyorlar kendilerini mukemme olarak gosteriyorlar ..sana tavsiyem eger boyle bi iliski yasayacaksan gercek iyi tanı..kendini hemen acma sırlarını vs ozel seylerini hemen paylasma.. arkadasım baska caresi olmadıgı icin evlenmek istiyor..aile yapıları cok farklı.. geri donusum yok diyor baslamadan iyi kontrolet derim :)
çok haklısın..yaşadığınız yere sonradan gelmişseniz, bir yaşın üzerindeyseniz, fazla çevreniz ya da aktiviteleriniz yoksa acaba internetten birileri olur mu diyorsunuz.. ben de zaten cesaret edemediğim için burada sizlere sorayım dedim.. sanal ortamda o kadar zor ki..sonra kendime bakıyorum, benim gibi birileri de belki vardır diyorum. int.ten bile emek istiyor bu işler.. zor:)
çok haklısın..yaşadığınız yere sonradan gelmişseniz, bir yaşın üzerindeyseniz, fazla çevreniz ya da aktiviteleriniz yoksa acaba internetten birileri olur mu diyorsunuz.. ben de zaten cesaret edemediğim için burada sizlere sorayım dedim.. sanal ortamda o kadar zor ki..sonra kendime bakıyorum, benim gibi birileri de belki vardır diyorum. int.ten bile emek istiyor bu işler.. zor:)
aynen canımm :) cık gez dolas bulursun birilerini :) ya da o seni bulur ne bileyim beklemedigin bi an cıkıverir tıpkı bende oldugu gibi :) ben herseyin gercekten nasip olduguna inanmaya basladım sen kadar cabalarsan cabala olmazsa olmuyo nasip olayı :) netten mi tanıstınız hala berabermisinz?