Doktor musunuz acabaEdiyorum haliyle,klinik bir vaka cunku. Bu kadar sevgili isteyen birine ilk kez denk geliyorum. Psikolojik olarak arastirilmasi gereken nadir uyelerdensiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor musunuz acabaEdiyorum haliyle,klinik bir vaka cunku. Bu kadar sevgili isteyen birine ilk kez denk geliyorum. Psikolojik olarak arastirilmasi gereken nadir uyelerdensiniz.
karizmatik duruyor sankimKendileri pek güzel ya bu erkeklerin.
Eki Görüntüle 2811808
Umutsuz kendi kendini pasif yaptı üyeliği gitti ben de acaba rainyy adiyla mi geldi demistim onun liste kabariktiBu olmazsa umutsuza olsun![]()
![]()
Bu bahsedilen kimKız onun kafa tümden gitmiş gibi yazık. Cidden mental sorunları var sanırım. Yardım alması lazım.
aaa umutsuz gitti mi?buzdolabı almaya mı karar verdi yoksa sonundaUmutsuz kendi kendini pasif yaptı üyeliği gitti ben de acaba rainyy adiyla mi geldi demistim onun liste kabarikti
Bu bahsedilen kim![]()
Son konusunda uyeligini pasif yapmıştıaaa umutsuz gitti mi?buzdolabı almaya mı karar verdi yoksa sonunda
Umutsuza ben buldum ajajajajajajaBu olmazsa umutsuza olsun![]()
![]()
pandemi de boşanmalar rekora koşmuş ayol.evde yalnızlık candır bu dönemde canValla son bir yili evde izole geçen ve uzun suredir hayatında biri olmayan yalniz yasayan bir birey olarak diyeceğim sey: çok da sey etmeyin yani takmayin olur gider, olmazsa da kendinle mutlu olmayi öğren hayat bir erkekten ibaret degil
Elbette sevmek sevilmek bir ihtiyaç ama zorlamayla olmuyor
Yok ya umutsuz burda, ben ona kismet bulmusken gider mi senceUmutsuz kendi kendini pasif yaptı üyeliği gitti ben de acaba rainyy adiyla mi geldi demistim onun liste kabarikti
Bu bahsedilen kim![]()
aaaaa hadi hayırlısıUmutsuza ben buldum ajajajajajaja
Askolsun, elbette biliyor haberi var sjajajajaajajajaaaaa hadi hayırlısı
hadi gidip müjdeyi verelim![]()
ben seviyorum onu nedense.Yok ya umutsuz burda, ben ona kismet bulmusken gider mi sence![]()
Yaa öyle de ben de evde tek basina sıkılmaya basladim artik dolu dolu 1 sene oldu, hayatımın bir senesi çöp yanipandemi de boşanmalar rekora koşmuş ayol.evde yalnızlık candır bu dönemde cankimsenin kimseye tahammülü kalmadı
Üyeliği pasif yapmistiYok ya umutsuz burda, ben ona kismet bulmusken gider mi sence![]()