- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.692
- 108
- 45
Senin birini beğenmeme ihtimalin olduğunu düşünmüyoruz forumcak. Nefes alsın yeter modunu çoktan açmışsın sen :)Ya ben begenmem ya o umutsuz vakayim sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin birini beğenmeme ihtimalin olduğunu düşünmüyoruz forumcak. Nefes alsın yeter modunu çoktan açmışsın sen :)Ya ben begenmem ya o umutsuz vakayim sanki
Sagol canim :))Gecen nette okudum sanaldan tanışıp evlenmeler artacak yazıyordu. Bana pek güven verici gelmiyor rainyy, belki bu şekilde olmaması daha iyi senin için.
Üni de kapalı, artık bu sene zor. Neyse gençsin daha belki ileriki yıllarda olur.
Üzülme rainyy. Ben eminim sen umutsuzdan daha önce sevgili edineceksin.Sagol canim :))
Aman adamın basını yakmaOda olabilir. Bu forumun kızçelerini tek tek sevgililendirecem az kaldı. Bunaldım aynı konulardan. Ama benim çevremdeki adamlar cidden elit seviyede her anlamda. Sınava sokacam önce bunları. genel kültür- genel yetenek. Başını yakamam arkadaşlarımın :)
Yok ya o kadar degil :)Senin birini beğenmeme ihtimalin olduğunu düşünmüyoruz forumcak. Nefes alsın yeter modunu çoktan açmışsın sen :)
Kız onun kafa tümden gitmiş gibi yazık. Cidden mental sorunları var sanırım. Yardım alması lazım.Aman adamın basını yakma
Ne gerekiyorsa yap askeri eğitimden geçir kalan sağlar aday olsun
Yeni aday var 3.şuan konusu var 7 yıllık sanalonuda sınava tabii tut
Ne bileyim çözemedimKız onun kafa tümden gitmiş gibi yazık. Cidden mental sorunları var sanırım. Yardım alması lazım.
Umutsuzu tanimiyorum ki o da mi sevgili istiyor :)Üzülme rainyy. Ben eminim sen umutsuzdan daha önce sevgili edineceksin.![]()
Olmem merak etmeAllahini seven su arkadasimiz uzerine bir erkek ativersin. Ölecek yokluktan yarabbim![]()
Rainyy bir erkek olursa hayatında mutlu olacak mısın?Kizlar internettekiler bile beni istemiyor yada gormediyse görünce daha yazmiyor cok mu cirkinim neden boyle yapiyorlar?
Umutsuz vakka. Nasıl tanımazsınUmutsuzu tanimiyorum ki o da mi sevgili istiyor :)
Ediyorum haliyle,klinik bir vaka cunku. Bu kadar sevgili isteyen birine ilk kez denk geliyorum. Psikolojik olarak arastirilmasi gereken nadir uyelerdensiniz.Olmem merak etme
tanıdığım sizin deyiminizle çirkin sayılabilecek tüm kadınlar evlendi çok ta mutlular.sizin duruşunuzda erkeğe yaklaşımınızda sohbetiniz de bir sorun olabilir mi acaba?Keske biri bulsa![]()
Sevgili istemiyor direkt nikah masası istiyor.Umutsuzu tanimiyorum ki o da mi sevgili istiyor :)
biraz ağır oluyor yorumlarınızSenin birini beğenmeme ihtimalin olduğunu düşünmüyoruz forumcak. Nefes alsın yeter modunu çoktan açmışsın sen :)