Internetteki kisiler

internette sınırsız kız var değil mi ? size 7 puan verdi diyelim o kişi en az 8 9 vermesi gerekiyor belki :D birde sizi niye ekledi bir sürü sebebi olabilir yani.

Hayatına biri girdiğinde her şey romantik yaz dizileri tadında olacak, hayatın tamamen değişecek sanıyorsan yanılıyorsun. Evet sevmek ve sevilmek çok güzel ama sen kendinle mutlu olamıyorsan kimseyle mutlu olamazsın. Kendini sev, kendinle mutlu olmayı öğren

Login • Instagram

Kendileri pek güzel ya bu erkeklerin.
74316906-7F2B-41E4-A4F2-A68E211F1F59.webp

Valla son bir yili evde izole geçen ve uzun suredir hayatında biri olmayan yalniz yasayan bir birey olarak diyeceğim sey: çok da sey etmeyin yani takmayin olur gider, olmazsa da kendinle mutlu olmayi öğren hayat bir erkekten ibaret degil
Elbette sevmek sevilmek bir ihtiyaç ama zorlamayla olmuyor

Valla son bir yili evde izole geçen ve uzun suredir hayatında biri olmayan yalniz yasayan bir birey olarak diyeceğim sey: çok da sey etmeyin yani takmayin olur gider, olmazsa da kendinle mutlu olmayi öğren hayat bir erkekten ibaret degil
Elbette sevmek sevilmek bir ihtiyaç ama zorlamayla olmuyor
pandemi de boşanmalar rekora koşmuş ayol.evde yalnızlık candır bu dönemde can :rolleyes: kimsenin kimseye tahammülü kalmadı

pandemi de boşanmalar rekora koşmuş ayol.evde yalnızlık candır bu dönemde can :rolleyes: kimsenin kimseye tahammülü kalmadı
Yaa öyle de ben de evde tek basina sıkılmaya basladim artik dolu dolu 1 sene oldu, hayatımın bir senesi çöp yani
Insan bir arkadasiyla bir kahve icmeyi bile özlüyor ki ben de artık herşeyin sorumluluğunu tek basina almaktan yorulduğumu hissediyorum
Tabii ki olmuyorsa olmuyordur çok da takıntı haline getirmemek lazim
Illa ki nasibinde varsa cikiyor karsina

Back
X