• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten 20 lira bulunabilinir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gorkem Solmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
8
-3
1
24
Kızlar ailem yeni para yolladı ama allah kahretsin kaybettim nasıl düşürdüm hiç hatırlamıyorum.Kiramı yatırcam ama 20 tl eksiğim var zaten bu parayıda borçla toparladım.İnternetten kazanabilir miyim 20tl bilen varsa yol göstersin.

Arkadaşınız yada başka bir tanıdığınız yok ondan isteseniz, yada ev sahibine durumu anlattın bu ay 20tl eksik alsın bir Dahaki seferi 20 TL fazla verirsiniz.
Yakın arkadaşlarımdan toparladım zaten bütün parayı eksik hayatta kabul etmez çok cins birisi ya

20 Tl istiyebileceğiniz bir arkadaşınız yok mu ?
Yada sürekli istediğiniz için mi şuan kimseden talep edemiyorsunuz ?

20tl buldunuz diyelim ay sonunu nasıl getireceksiniz? 20 tlye ihtiyaciniz olacak kadar zor durumda iseniz part time is aramaya baslayin en azindan.

Gorkem Solmaz erkek ismi değil mi? Çok fake geldi bana...
Bana da öyle geldi. Ve şu an 'konusmakla meşgul'
Büyük ihtimalle öğrencinin, yetimin halinden anlayan bir ablası iban istemiştir... Mune Mune
Konu sahibi, kredi kartinda para varsa markette bekleyip nakit ile bir şey alacak kişiye diyebilirsin 'pardon ya,acil nakite ihtiyacim var da, kartımdan odesek nakitinizi ben alsam olur mu??' diye. İki kişi kabul etmezse üçüncüsü edecektir

20 tl nedir Allah aşkına, eksik olsa ne diyecek ev sahibi. Bilmiyorum bu durumu söyleyip de anlamayan insan var mıdır. Söyle direkt 20 tl bulamadım de, ilk fırsatta da götürüp verirsin zaten kaçmıyorsun ya.

Bana da öyle geldi. Ve şu an 'konusmakla meşgul'
Büyük ihtimalle öğrencinin, yetimin halinden anlayan bir ablası iban istemiştir... Mune Mune
Konu sahibi, kredi kartinda para varsa markette bekleyip nakit ile bir şey alacak kişiye diyebilirsin 'pardon ya,acil nakite ihtiyacim var da, kartımdan odesek nakitinizi ben alsam olur mu??' diye. İki kişi kabul etmezse üçüncüsü edecektir
Umarım böyle bir duruma düşüp 20 liraya muhtaç kalmazsın sabah 10 tane büfeye gidip karttan çekip nakit verebilir mi diye rica ettim ama hepsi olumsuz böyle düşünmenize çok üzüldüm

20 tl nedir Allah aşkına, eksik olsa ne diyecek ev sahibi. Bilmiyorum bu durumu söyleyip de anlamayan insan var mıdır. Söyle direkt 20 tl bulamadım de, ilk fırsatta da götürüp verirsin zaten kaçmıyorsun ya.
Eğer 1 daha eksik olursa ya da geciktiriraem bahanesi olacak öğrenci olduğum için benden hoşlanmıyor 1-2 kere daha Geciktirmiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X