- 15 Nisan 2011
- 1.351
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Gorkem Solmaz
Banada inandırıcı gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görkem isminde kadınlar da var. Bana da babası bankadan yollamıştır gibi geldi başka nerden yollasın ki. Kirayı da yatıracakmış. Niye parayı cekmis anlamadım. Pttden mı yolladı acaba. Bankası da vardır babasının orası garip geldi.
Görkem bu sitede erkek yasak. Ayrıca samimi bulmadım seni malesef. Hiç mi tanıdığın yok sana 20 lira yollayacak kadar. Bir markete gidip kartla birşeyler al sonra iade et, parayı nakit olarak veriyorlar. Bu da bir yöntem.Umarım böyle bir duruma düşüp 20 liraya muhtaç kalmazsın sabah 10 tane büfeye gidip karttan çekip nakit verebilir mi diye rica ettim ama hepsi olumsuz böyle düşünmenize çok üzüldüm
Kredi kartından nakit para da çekilmiyor muydu? Bayadır kullanmıyorum unuttumGörkem bu sitede erkek yasak. Ayrıca samimi bulmadım seni malesef. Hiç mi tanıdığın yok sana 20 lira yollayacak kadar. Bir markete gidip kartla birşeyler al sonra iade et, parayı nakit olarak veriyorlar. Bu da bir yöntem.
ÇekiliyorKredi kartından nakit para da çekilmiyor muydu? Bayadır kullanmıyorum unuttum
Görkem bu sitede erkek yasak. Ayrıca samimi bulmadım seni malesef. Hiç mi tanıdığın yok sana 20 lira yollayacak kadar. Bir markete gidip kartla birşeyler al sonra iade et, parayı nakit olarak veriyorlar. Bu da bir yöntem.
Reklama girer mi bilmiyorum ama internet üzerinden kıyafet eşya. İkinci el satış yapılan siteler var.Oradan bir şeyler satabilirsinizKızlar ailem yeni para yolladı ama allah kahretsin kaybettim nasıl düşürdüm hiç hatırlamıyorum.Kiramı yatırcam ama 20 tl eksiğim var zaten bu parayıda borçla toparladım.İnternetten kazanabilir miyim 20tl bilen varsa yol göstersin.
Bana nedense erkek gibi geldi. Ya erkek ya para istemeye gelmiş.nerden anladın erkek olduğunu?
Çekiliyor tabiki.Kredi kartından nakit para da çekilmiyor muydu? Bayadır kullanmıyorum unuttum
Çekiliyor tabiki.
Kredi kartından havale de yapabiliyorsun ayrıca. Bir hesap açıp kendi hesabına kredi kartından havale yapabilir pekala.
Kredi kartından günlük faiz işlemiyor mu ama çekim veya havale yapıldığında?