• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten 20 lira bulunabilinir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gorkem Solmaz erkek ismi değil mi? Çok fake geldi bana...

@Mune
Görkem isminde kadınlar da var. Bana da babası bankadan yollamıştır gibi geldi başka nerden yollasın ki. Kirayı da yatıracakmış. Niye parayı cekmis anlamadım. Pttden mı yolladı acaba. Bankası da vardır babasının orası garip geldi.

Umarım böyle bir duruma düşüp 20 liraya muhtaç kalmazsın sabah 10 tane büfeye gidip karttan çekip nakit verebilir mi diye rica ettim ama hepsi olumsuz böyle düşünmenize çok üzüldüm
Görkem bu sitede erkek yasak. Ayrıca samimi bulmadım seni malesef. Hiç mi tanıdığın yok sana 20 lira yollayacak kadar. Bir markete gidip kartla birşeyler al sonra iade et, parayı nakit olarak veriyorlar. Bu da bir yöntem.

Görkem bu sitede erkek yasak. Ayrıca samimi bulmadım seni malesef. Hiç mi tanıdığın yok sana 20 lira yollayacak kadar. Bir markete gidip kartla birşeyler al sonra iade et, parayı nakit olarak veriyorlar. Bu da bir yöntem.
Kredi kartından nakit para da çekilmiyor muydu? Bayadır kullanmıyorum unuttum

nerden anladın erkek olduğunu?

Evi günlük kiralık olarak kiralamayı deneyebilirsin kalacak başka yerin varsa. Ama ev sahibin yakalarsa pek hoşlanmaz bu durumdan evden atılman için bahane olur. Ya da letgodan bazı kullanmadığın eşyaları kitapları satışa sunabilirsin internetten anında para kazanmanı sağlayacak başka bir çözüm olduğunu sanmıyorum.

Kızlar ailem yeni para yolladı ama allah kahretsin kaybettim nasıl düşürdüm hiç hatırlamıyorum.Kiramı yatırcam ama 20 tl eksiğim var zaten bu parayıda borçla toparladım.İnternetten kazanabilir miyim 20tl bilen varsa yol göstersin.
Reklama girer mi bilmiyorum ama internet üzerinden kıyafet eşya. İkinci el satış yapılan siteler var.Oradan bir şeyler satabilirsiniz

İnternetten pra kazanma yolu bilmiyorum
Ama bu tek seferlik bir
Sorun değildir
Part time vs iş bak belli Olmaz belki bulursun
Erkeksen eğer kuryelik yapabilirsin

Ben anlamadim ki belki benim bilmediğim bir sey vardir yardimci olurlar dolandiriciliktan hirsiza her şey oldum bu kadar kolay mi birisine bu ağır ithamlarda bulunabilmek ramazan ramazan inşallah bunlarıbsiyen benden beter hale düşer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X