arkadaşlar netten avize aldım çokk büyük geldi gözüme birde sizin fikrinizi alayım dedim.bu avize 5li 3lüsüne değiştireyim mi yoksa iademi edeyim önümde 6 gün var iade etmek için.ayrıca normal avizemi daha iyi olurdu???anlayacağınız pişman oldum fikirleriniz benim için önemli yorumlarınızı bekliyorum.
bana baya büyük göründü eskisi göze çarpmadığından herhalde baya canım sıkıldı şirket faturada koymamış iadesi sorunlu olacak karar vermem lazım eş dostta yokki göstersem bu şehirde yalnızız komşuma gösterecektim oda evde yok.fikirlerinizi bekliyorum
ev epey dağınık küçük bebeğim var ve bu odada yaşıyoruz yinede pasaklıhaliyleçekip ekleyeceğim arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ayrıca hepinize
yorumlarınıza sevindim arkadaşlar moral verdiniz walla.fotoları çektim ancak bebek uyanınca yükleyebileceğim azcık ayaktan indirdim hemen uyandı.yeni fotolarla daha net fikir vercek umarım
yeni resimler ekledim fikrim sizin sayenizde vermemek ve değiştirmemek yönüne kaydı arkadaşlar yinede bu resimlerle yeni yorumlara açığım lütfen ayıp olacak diye düşünmeyin önümde altı gün var değiştirmek için düşüncelerinizi açıkça paylaşın.
evet hürmüzcüm haklısın yakında tadilat var o zaman yapılacaklar listemde ön sıralarda yer alıyor.arkadaslar zaman ayırıp yorumladığınız için hepinize ayrı ayrı tesekkürler
sayenizde kararımı verdim ve avizeleri tamamen bağladık tüm taşları taktık akşam olup ışıkları açınca çok doğru birkarar verdiğimi anladım.saolun arkadaşlar