- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
bir internet sitesi baktım şikayet var .com da baya yazan var ama ilgilenmişler gibi gördüm. zaten almasalar ne yaparım bilmem yenisini alıyıorum arzum marka. yani çok acele ihtyacımız olduğundan aldık zaten .. teşekkürl ederim
​Evet o siteyi biliyorum oraya şikayet edince anında ilgileniyorlar.
Aldigin urun orjinalse sitenin adini vererek bildirimde bulunursunuz ama buna gerek kalmadan site hatasini telafi eder ben netten alisveris cçok yaparim yolladigim ürünler hep değişti korkma.
Maalesef işin aslı öyle değil. Daha başıma yeni geldi, 15 gündür şubeden evime teslim edilmeyen paket için ismi lazım değil bir şirketi şikayet ettim o sitede. Şirket beni aradı şikayetiniz varmış diye, durumu anlattım. Araştırıp geri döneceğiz dendi, bekledim ses seda yok. Siteye girip şikayetime baktım bir de ne göreyim. Şirket şikayete yorum atmış "Müşteriyle telefonla ilgilenildi" diye. Küplere bindim, tekrar şikayet ettim. Site kabul etmedi zaten böyle bir konu açmışsınız diye.. Günlerdir neler yapıyorum uğraşıyorum kimse ilgilenmiyor.
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin, çok tehlikeli bir durum elinde fön makinesi patlamış biri olarak konuşuyorum 1 hafta kendime gelemedim
Eğer alalı 1 haftayı geçmediyse karşı ödemeli olarak kargolayın aldığınız yere. Faturasını da yanına ekleyin. Tabi önce satıcıya bilgilendirme mesajı atarsanız daga kolay olur bu süreç.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmedi canım daha 1. kullanımda sorun oldu. 10 unda evimize ulaştı ürünün
Faturasında birlikte zaman geçmeden gönderin. Yenisini göndermek zorundalar. Ya da ücret iadesi yapmak zorundalar. Siz tercihinizi belirtirsiniz. Ayrıca aldığınız sitede ürün sorun bildir bölümü var mı? Varsa bildirim yapın ki ücret satıcıya aktarılmasın sorun çözülmeden.
Kullanıcı hatası deyip iade almak istemeyebilirler şimdi onlar. Ser olun biraz, tüketici haklarından falan bahsedin. Hala üstelerlerse eşim avukat, bu işin peşini bırakmayız falan deyin. Avukat kelimesini duyunca ödleri kopuyor genelde.
Rica ederim. Internetten yapılan alışverişlerde bu imkan var iyi ki. Mağazaya gidip aldığınız bir üründe bu başınıza gelseydi hiç ilgilenmeyip garantiye gönderirlerdi. Bu 7 günlük cayma hakkı biz tüketiciler için çok iyi bir şey. Hele ki kusurlu ürünlerle karşılaştığımızda. Umarım uğraştırmadan ürününüzün yenisini gönderirler ya da ücret iadesi yaparlar.yaptım email falan attım..para aktarılmıştır çoktan direk alıyor
gitti gidiyor gibi bir sistemi yok sitenin..
ben bildiridim iademi yapacağum bu ürün zaten watt ı 400 dü çok az
teşekkürler..
Rica ederim. Internetten yapılan alışverişlerde bu imkan var iyi ki. Mağazaya gidip aldığınız bir üründe bu başınıza gelseydi hiç ilgilenmeyip garantiye gönderirlerdi. Bu 7 günlük cayma hakkı biz tüketiciler için çok iyi bir şey. Hele ki kusurlu ürünlerle karşılaştığımızda. Umarım uğraştırmadan ürününüzün yenisini gönderirler ya da ücret iadesi yaparlar.
iade yapcağıma inandım baska bir siteden en çok satın aldığım yerden arzum un bir modelini aldım paraya kıymak lazım patlayıp duruyorlar sonra
almazlarsa yerine baska birşey düşünürüm asla bluehouse istmeiyorum 400 watt mış zaten baktım baya düşük güç..
teşekkürler canım
ayy rezllik ya canım site adı versen biz de almasak ii olurdu
Benim de fiyatına aldanıp aldığım ve hüsrana uğradığım bir küçük elektronik alet olmuştu:) ilk gün arıza vermişti. Iade etmedim çok şey beklemiyordum zaten. Ama çok zengin bir iş adamı ismini tam bilemediğim için veremiyorum 'ucuz mal alacak kadar zengin değilim!' demiş. Gerçekten de öyle :) Bir kere kaliteli biraz daha yüksek fiyatlı olanı alıp uzun yıllar kullanacağımıza daha ucuzunu alıp birkaç ay sonra arızalarınca daha çok masraf ediyoruz. Tabi iyi pahalı markalarda da kusur olabiliyor ama bu kadar değil. :)
Canım alışveriş yaptığım siteyle ilgili değil problem Sürat kargo ile ilgili, kargo şirketini şikayet ettim ben.
bluhouse marka katı meyve sıkacağı almıştım bende 4 yıl önce. 2. senesi dolmamıştı ki oğluma meyve suyu yapardım her kahvaltıda, elimde patladı. Ama ciddi patladı. Nasıl olduysa bir anda bir ses bir koku ve içindeki doğrayıcı sert plastiği parçalayıp havaya uçtu. Ama bir ses ve bir gürültü nasıl anlşatamam. Sonuç Allah korudu yaşıyorum yoksa inanın gazetelerde 3. sayfa haberi olmuştum. Yani beni es geçti çünkü ben sesten ürkmemle refleks diyelim ucuz atlattım.
Online ya da değil kusurlu olmasa dahi aldığınız ürünü 15 gün iade etme hakkınız var. Ki kusurlu üründe bu 3 aya çıkıyor diye biliyorum. Siz geciktirmeden iade işlemlerine başlayın.
imdi aradım yine dönücez dediler ses çıkmadı bunlar sanki iptal etmicek gibi yaa lanet olsun 2 tost makinesini napcam ağa mıyım paşamıyım ben
Saat başı ara güzelim. Bıksınlar. Zorlarlar demiştim zaten dün. Biraz uğraşıcaksın.
yine aradım sephoracım dediki sizi aradık yok dedim aramadınız meğer ev nosunu aramışlar. bize kargoyla yollayın dedi iade alırız kontrolden sonra..
yollucam birdilekçe yazıp
Allah razı olsun senden...
umarım sonrasında sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?