• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten aldıığımız tost makinesi patladı

cirkinnnn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
354
9
0
Yalova
merhaba arkadaşlar
konuyu buraya açtım ama çok moralim bozuldu
bluhouse minito marka tost makinesi aldık bizdeuygun . com sitesinden
makine ilk tost yapışta daha acayip duman ve ses çıkardı koktu ve çalışmadı..
şimdi site iade alır mı sizce
garantisi var ama daha 1 .günde bozuldu sonuçta bozuk mal yollamış demek
başına gelen varmı
online alışveriş olayı

merhaba arkadaşlar
konuyu buraya açtım ama çok moralim bozuldu
bluhouse minito marka tost makinesi aldık bizdeuygun . com sitesinden
makine ilk tost yapışta daha acayip duman ve ses çıkardı koktu ve çalışmadı..
şimdi site iade alır mı sizce
garantisi var ama daha 1 .günde bozuldu sonuçta bozuk mal yollamış demek
başına gelen varmı
online alışveriş olayı

Online ya da değil kusurlu olmasa dahi aldığınız ürünü 15 gün iade etme hakkınız var. Ki kusurlu üründe bu 3 aya çıkıyor diye biliyorum. Siz geciktirmeden iade işlemlerine başlayın.

Online ya da değil kusurlu olmasa dahi aldığınız ürünü 15 gün iade etme hakkınız var. Ki kusurlu üründe bu 3 aya çıkıyor diye biliyorum. Siz geciktirmeden iade işlemlerine başlayın.

mail attım evet garanti için götürmeme gerk yok değil mi servise
çünlü daha 2 gün oldu :S

iade edicem sanırım teşekkürler daha kaliteli bir ürün almam laızm sanırım .

Kullanıcı hatası deyip iade almak istemeyebilirler şimdi onlar. Ser olun biraz, tüketici haklarından falan bahsedin. Hala üstelerlerse eşim avukat, bu işin peşini bırakmayız falan deyin. Avukat kelimesini duyunca ödleri kopuyor genelde.

bluhouse marka katı meyve sıkacağı almıştım bende 4 yıl önce. 2. senesi dolmamıştı ki oğluma meyve suyu yapardım her kahvaltıda, elimde patladı. Ama ciddi patladı. Nasıl olduysa bir anda bir ses bir koku ve içindeki doğrayıcı sert plastiği parçalayıp havaya uçtu. Ama bir ses ve bir gürültü nasıl anlşatamam. Sonuç Allah korudu yaşıyorum yoksa inanın gazetelerde 3. sayfa haberi olmuştum. Yani beni es geçti çünkü ben sesten ürkmemle refleks diyelim ucuz atlattım.

Direkt aldığınız siteyle iletişime geçin. Kem küm yaparlarsa haklarınızı bildiğinizi ve ürünü geri almak zorunda olduklarını kendinize güvenerek söyleyin. Hangi siteden aldınız bilmiyorum ama bazı siteler geri almada sorun çıkarabiliyor. Tavrınız net olursa daha az sorunla karşılaşırsınız.

Iade edebilirsiniz,biraz sorun çıkarabilirler tüketici haklarından bahsedin,almak zorundalar,Allah korusun daha kötüsü olabilirdi.

bluhouse marka katı meyve sıkacağı almıştım bende 4 yıl önce. 2. senesi dolmamıştı ki oğluma meyve suyu yapardım her kahvaltıda, elimde patladı. Ama ciddi patladı. Nasıl olduysa bir anda bir ses bir koku ve içindeki doğrayıcı sert plastiği parçalayıp havaya uçtu. Ama bir ses ve bir gürültü nasıl anlşatamam. Sonuç Allah korudu yaşıyorum yoksa inanın gazetelerde 3. sayfa haberi olmuştum. Yani beni es geçti çünkü ben sesten ürkmemle refleks diyelim ucuz atlattım.

geçmiş olsun bende kaliteli sandım ama değil sanırım verecem iadeyi almak zorundalar yani bozuk malı ne yapayım demi..teşekkürler yorumunuz için

Iade edebilirsiniz,biraz sorun çıkarabilirler tüketici haklarından bahsedin,almak zorundalar,Allah korusun daha kötüsü olabilirdi.

bir internet sitesi baktım şikayet var .com da baya yazan var ama ilgilenmişler gibi gördüm. zaten almasalar ne yaparım bilmem yenisini alıyıorum arzum marka. yani çok acele ihtyacımız olduğundan aldık zaten .. teşekkürl ederim

bir internet sitesi baktım şikayet var .com da baya yazan var ama ilgilenmişler gibi gördüm. zaten almasalar ne yaparım bilmem yenisini alıyıorum arzum marka. yani çok acele ihtyacımız olduğundan aldık zaten .. teşekkürl ederim
​Evet o siteyi biliyorum oraya şikayet edince anında ilgileniyorlar.

Direkt aldığınız siteyle iletişime geçin. Kem küm yaparlarsa haklarınızı bildiğinizi ve ürünü geri almak zorunda olduklarını kendinize güvenerek söyleyin. Hangi siteden aldınız bilmiyorum ama bazı siteler geri almada sorun çıkarabiliyor. Tavrınız net olursa daha az sorunla karşılaşırsınız.

ilk defa bu siteden aldım çünkü acelem vardı incelemedim bile normalde hep morhipo dan alıiveriş yaparım güvenli olduğundan. bu site bizde uygun.com ama sanırım alıyorlar sitelerinde okudum tüketici kanununu koymuşlar
teşekkürler

Çirkin daha birinci gün mecbur alacaklar bluhouse alanında öncü bir marka prestij kaybından korkar...

ama canım ben direk kendi firmasından almadım ya ondan şüpheliyim..

Aldigin urun orjinalse sitenin adini vererek bildirimde bulunursunuz ama buna gerek kalmadan site hatasini telafi eder ben netten alisveris cçok yaparim yolladigim ürünler hep değişti korkma.

Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin, çok tehlikeli bir durum elinde fön makinesi patlamış biri olarak konuşuyorum 1 hafta kendime gelemedim:31:

Eğer alalı 1 haftayı geçmediyse karşı ödemeli olarak kargolayın aldığınız yere. Faturasını da yanına ekleyin. Tabi önce satıcıya bilgilendirme mesajı atarsanız daga kolay olur bu süreç.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X