Kızlar bazı ürün fiyatlarında amerika-türkiye arasında çok fiyat farkı var. Amerikadan sipariş vermek istiyorum ama gümrükte kalıp kalamayacağından emin olamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirler mii?
Tek seferde mi? Ayrı ayrı 70E altında alışverş yapsam?70 E ve üzeri gümrüğe takılır dolar olarakta 70 E kaç dolara denk geliyorsa o ..
Tek seferde mi? Ayrı ayrı 70E altında alışverş yapsam?
Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz :) marka fark etmez değil mievet tek sefer .. ayrı ayrı yapabilirsiniz tabi sorun olmaz bir kere bende o şekilde yapmıştım..
Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz :) marka fark etmez değil mi
Ayy gümrük vergiside mi var ek olarak :) ilk kez böyle bi alışveriş yapıcam da hiçbişey bilmiyorum kusura bakmayınrica ederim.. yok hayır marka farketmez.. hatta bazı markalar gümrük vergisini kendisi karşılıyor.. ama büyük markalar tabi..
Ayy gümrük vergiside mi var ek olarak :) ilk kez böyle bi alışveriş yapıcam da hiçbişey bilmiyorum kusura bakmayın
Hahahahahahah hiç güleceğim yoktu atartımOps Bermuacan yurtdışından hiç alışveriş etmedim malum oraya yetişmiyor artık :)) Ödemeyi nasıl yapıyorsun merak ettim dolar ya da euro ile mi ?
Alacaginiz urune de bagli. Kiyafet ve kitap gumruge girmez ama kozmetik girer.
Ya ben dermalogicanin bi peelingini sipariş edicektim burda yaklaşık 270 lira ama amerikada çok çok daha uygun. Sanırım sipariş edemicem amasiz ne alıcaksınız.. mesela elektronik göndermiyorlar zaten tr ye..
Ya ben dermalogicanin bi peelingini sipariş edicektim burda yaklaşık 270 lira ama amerikada çok çok daha uygun. Sanırım sipariş edemicem amadediğinize göre gümrüğe takılıcak gibi
Ya ben dermalogicanin bi peelingini sipariş edicektim burda yaklaşık 270 lira ama amerikada çok çok daha uygun. Sanırım sipariş edemicem amadediğinize göre gümrüğe takılıcak gibi
Ah çok üzüldüm yaaEvet yuzde yuz takilir. Ben de risk alip siparis verdim 2 yil once. Gumruge takildi, param da yandi.
Ah çok üzüldüm yaakuzu kuzu vericez yani o parayı mecbur çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Rica ederim. Hangi urununu alacaksiniz dermalogicanin. Peeling urunleri iyi degil cunku.
Dermalogica daily microfoliant. Duydunuz mu hiç. Ben çok iyi şeyler duydum hakkındaRica ederim. Hangi urununu alacaksiniz dermalogicanin. Peeling urunleri iyi degil cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?