internetten alışveriş hakkında bilgisi olanlar!!

bermuda

Shekh ma shieraki anni✨
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
1.122
2.275
208
Kızlar bazı ürün fiyatlarında amerika-türkiye arasında çok fiyat farkı var. Amerikadan sipariş vermek istiyorum ama gümrükte kalıp kalamayacağından emin olamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirler mii?

70 E ve üzeri gümrüğe takılır dolar olarakta 70 E kaç dolara denk geliyorsa o ..

rica ederim.. yok hayır marka farketmez.. hatta bazı markalar gümrük vergisini kendisi karşılıyor.. ama büyük markalar tabi..
Ayy gümrük vergiside mi var ek olarak :) ilk kez böyle bi alışveriş yapıcam da hiçbişey bilmiyorum kusura bakmayın

Ayy gümrük vergiside mi var ek olarak :) ilk kez böyle bi alışveriş yapıcam da hiçbişey bilmiyorum kusura bakmayın

:)) işte gümrük vergisine takılmamak için 70 E altı alışveriş yapmanız gerekiyor..
gümrüğe takılması demek o demek.. gümrüğe takılırsa gümrükçü sizi arayıp ücreti karşılığında malı çeker ama çok para alıyorlar.. astarı yüzünden pahalıya geliyor o zaman..

Alacaginiz urune de bagli. Kiyafet ve kitap gumruge girmez ama kozmetik girer.

Ops Bermuacan yurtdışından hiç alışveriş etmedim malum oraya yetişmiyor artık :)) Ödemeyi nasıl yapıyorsun merak ettim dolar ya da euro ile mi ?

Ops Bermuacan yurtdışından hiç alışveriş etmedim malum oraya yetişmiyor artık :)) Ödemeyi nasıl yapıyorsun merak ettim dolar ya da euro ile mi ?
Hahahahahahah hiç güleceğim yoktu atartım ben akıllandım ordan arttırdıklarımla alıcam ama daha ilk kez bakalım :)

Alacaginiz urune de bagli. Kiyafet ve kitap gumruge girmez ama kozmetik girer.

siz ne alıcaksınız.. mesela elektronik göndermiyorlar zaten tr ye..
Ya ben dermalogicanin bi peelingini sipariş edicektim burda yaklaşık 270 lira ama amerikada çok çok daha uygun. Sanırım sipariş edemicem ama dediğinize göre gümrüğe takılıcak gibi

Ya ben dermalogicanin bi peelingini sipariş edicektim burda yaklaşık 270 lira ama amerikada çok çok daha uygun. Sanırım sipariş edemicem ama dediğinize göre gümrüğe takılıcak gibi

onu zaten göndermeyebilirler tr ye.. amazondan falan bakın her kozmetik ürününü göndermiyorlar..

Evet yuzde yuz takilir. Ben de risk alip siparis verdim 2 yil once. Gumruge takildi, param da yandi.

KIZ DERMOLOGİCA kullandım ben ama dediğin gibi burdaki eczanelerde dermoürünler çok pahalı ,arada kampanyalar oluyo dr.murad ı istiyorum ben deee ./(, sen iyice araştır da vergi-gümrük derken astarı kumaşından pahalıya gelmesin

Ben avrupadan siparis verdim cin sitelerinden. Cokta guzel geldi. Sik sikta siparis veririm. Her hafta bisey geliyor.
Babam artik sinir kupu oldu her postada. Annem " postaci bize calisiyor' galiba diyor.
22 euroya gecmemesi kaydiyla bi sorun olmuyor burda.
Tabi turkiye siparislerinden pek bilgim yok hic siparis vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…