Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarımm, ya internetten ayakkabı almayaı düşünüyorum ama sizce hangi sizteden alabilirim? Zizigo.com dan daha önce alışveriş yapan var mı bir de trendyol.com dan ?
Biz trendyoldan yapıyoruz problem yok.
bence zizigo dan al çünkü neredeyse 3-4 gün içinde elinde oluyor. trendyolda ise 10-15 gün kadar bekliyorsun.
benim hevesim kaçıyor sipariş gelene kadar![]()
Bir sorun çıkmıyor değil mi?
birkaç kez aldık biz ayakkabı bir sorunla karşılaşmadık.
stilsos sitesinde her çeşit ürün var.Bugün ............ diye bir siteyi inceledim ilginenler için oldukça geniş bir ürün yelpazesi var.
canım benm internetten alışveriş güzelde sonuçta ayakkabıyı giyip almak çok farklı br durm ama internetten almak konusunda ısraracısan eğer zizigo iyidir :)Günaydın canlarımm, ya internetten ayakkabı almayaı düşünüyorum ama sizce hangi sizteden alabilirim? Zizigo.com dan daha önce alışveriş yapan var mı bir de trendyol.com dan ?
Günaydın canlarımm, ya internetten ayakkabı almayaı düşünüyorum ama sizce hangi sizteden alabilirim? Zizigo.com dan daha önce alışveriş yapan var mı bir de trendyol.com dan ?