• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten alışveriş

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Günaydın canlarımm, ya internetten ayakkabı almayaı düşünüyorum ama sizce hangi sizteden alabilirim? Zizigo.com dan daha önce alışveriş yapan var mı bir de trendyol.com dan ?

bence zizigo dan al çünkü neredeyse 3-4 gün içinde elinde oluyor. trendyolda ise 10-15 gün kadar bekliyorsun.

benim hevesim kaçıyor sipariş gelene kadar :1:

Teşekkür ederim, bend emakafoni ve trendyola üye oldum ama henüz içime sinin bir ayakkabı bulamaadım :50: Bambi butiğinde bir ayakkabı gördüm ben alamadan butik kapandı üzüldüm zice bir daha açılırmı

Bu siteden alışveriş yapmayın. Bu siteden yaptığım alışverişte ürün temin edemediler ve iade ettiğim ürünleri geri yatırmadılar. hem temin edemedikleri hemde iade ettiğim ürünlerin 500 TL tutarındaki parasını hesabımdan çekmelerine rağmen geri yatırmadılar. 4 ayı aşkın süredir aramalarıma ve maillerime kaarşılık alamadım. Tam bir dolandırıcı site. Sakın alışveriş yapmayın. Ben mahkemeye verdim sonucu bekliyorum. Hem sinirlerim altüst oldu bu siteyi aramaktan hemde maddi zarara uğradım.

Günaydın canlarımm, ya internetten ayakkabı almayaı düşünüyorum ama sizce hangi sizteden alabilirim? Zizigo.com dan daha önce alışveriş yapan var mı bir de trendyol.com dan ?
canım benm internetten alışveriş güzelde sonuçta ayakkabıyı giyip almak çok farklı br durm ama internetten almak konusunda ısraracısan eğer zizigo iyidir :)

ben trendyol.com markafoni.com armalife.com.tr bide vipdukkan.com dan alışveriş yapıyorum trendyol ve markafoni ürünleri geç gönderiyor. armalife daha erken gönderiyor müşteri ilişkileri daha iyi gibi vipdukkan fena değil denenebilir.

ben dediğiniz siteleri büyük beden için takip ediyordum. ama sürekli butik olmuyor. bir iki kere trendyol ve markafoni den almaya kalktım ama pişman oldum. çok geç geldi. butik kapanınca siparişleri gönderiyolarmış. bunu bilmiyordum resmen mağdur oldum :( o yüzden bi daha oradan almaya cesaret edemiyorum. şimdi normal sadece büyük beden satan siteleri takip ediyorum erken gönderimi için. Orada çok beğenirsem alıyorum. bi tane keşfettim e-buyukbeden .com diye orayı takip ediyorum şimdilik

bende asagidaki elbiseyi siparis verdim, altina parmak arasi cok az tasli duz acik renk bir ayakkabi ariyorum internetten alabilecegim. Var mi onerisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabaa, ben trendyoldan da aldım markofoniden de ikisi de gerçekten biraz geç teslim ediyo. zizigo ve lidyana 3-4 gün içinde teslim ediyor ve özellikle lidyana çok dikkatli bu konuda :D

Trendyolu denedim ve bir haftaya elime ulaştı butiğin kapanmasına az kala sipariş ettiğim için bu kadar erken gelmiş :1::1:

şekerim ben bir ayakkabı sipariş etmiştim geç geldi geçen lidyana.com dan babet sipariş ettim sanki daha çabuk gibi geldi yani böyle şeylerde çabukluk önemli bence çünkü hevesleniyosun hevesleniyosun gelmiyo bitürlü

İnternetten Alışveriş yapacaksanız bu siteyi öğrenmelisiniz.. Alışveriş yaparken aynı anda para ve indirimler kazandırıyor..

Aşağıdaki Linkte Site ve nasıl çalıştığı anlatılmış bir incelemenizi tavsiye ederim..

http://www.kadinlarkulubu.com/faydal...mez-miyiz.html (İnternetten Alışveriş yaparken İndirim ve Para kazanmak istemez miyiz ?)

Tüm Alışveriş siteleri tek sitede ve yapılan alışverişlerden para kazandırıyor..

Back
X