• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

Yerinizde olsam hayatıma biri almak yerine iyişelmeye çalışırdım.Yeni dostlar edinir ortam degiştirirdim. Şuan evlenmiş ayrılmış olmanız sizi hayattan koparmaz ki hayat kaldığı yerden devam ediyor. Yenilenme zamanı üzerinizden eski eşinizin izlerini atma zamanı. Ne güzel çalısıyorsunuz da paranızı biriktirin kısa seyahatler yapın. Gezin yeni yerler görün. Sonra bir kursa gidin hobi edinin Siz hayatta kaldıkça önünüze gelecektir. İnternette tanıdıklarınız sizi iyileştirmez gerçek hislere gerçek duygulara doğru insana ihtiyacınız var şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi bu sizi bir acı tecrübeye daha sürüklemesin Allah korusun.
650 bin tlm oldu altın vs alıyorum faize yatırıyorum ekonomik şiddete uğramıştım önceki konumdan görebilirsiniz bi vurgun daha beni hepten hayattan koparır şu an gerek yok

gücüm yok toparlanamıyorum dışarıya çıkmakta bile zorlanıyorum onu kastettim

maddi gücünüzün olmadığını söylerseniz maddi gücünüz olmadığı anlamına gelir. buradaki yorumunuzda ve ilk konunuzda bunun tam tersini söylüyorsunuz.
ben artık bu konunun fake olduğuna inanıyorum.

maddi gücünüzün olmadığını söylerseniz maddi gücünüz olmadığı anlamına gelir. buradaki yorumunuzda ve ilk konunuzda bunun tam tersini söylüyorsunuz.
ben artık bu konunun fake olduğuna inanıyorum.
fake olsam elime ne gececek istediğnize inanın hep böyle öküz altında buzağı mı ararsınız 650 binle ev vs almayı düşünüyorum harcayım mı?

Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
Kotu birsey değil, ama gerçek hayatta buluşmak tehlikeli.telefon nonuzu vermeyjn

Aman para falan verip kredi cekmeyin de dikkatlice taniyin birseyler icin acele etmeyin
öyle şeyler çok oluyor eski eşim milyonlar kazanırken bana kredi çektirmeye uğraşıyordu gerçekten korkutucu neyse ben gönül işlerine ara vereyim bana göre değil

İnternet pek güvenli değil ama evlenip mutlu olan vardır belki.

Ama siz onunn yerine daha güvenli yollara girebilirsiniz.

Yani bi tura katılın düzenli, gezi kampları ve ya müzik kursları. Yani buna benzer yapabileceğiniz şeyler varsa sizin için daha uygun, güvenli ve hem eğlenir hemde belki de aradığınızı bulursunuz.
hemde zevkli zaman geçişmiş olurum teşekkür ederim

Neden hiç arkadaşınız yok? Bu psikoloji ile yanlış arkadaşlıklara kapılabilirsiniz dikkatli olun. günümüzde sosyal medya çok tehlikeli özellikle sizin gibi hassas durumda olan insanlar için. Şans işi belki de. Maddi durumunuz nasıl neden ailenizle yaşıyorsunuz evi ayıramaz mısınız?
evliken vardı çok konuşmuyordum soğuğum biraz

Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
Siz hemcinsleriniz ile arkadaşlık dostlugu kastediyorsunuz yoksa karsi taraflami?
Gerci her ikiside olabilir. Tabii ki daha çok dikkatli davranmanız gerekir. Atıyorum birçok kez dışarıda buluşup ondan sonra belki aylar sonra vesaire daha çok mahreminizi alabilirsiniz.

Back
X