internetten aşk mı olur? oldu vallaa =) bi okuyun..

Netten tanışıp evlenmek üzere olan biri olarak sonuna kadar mutluluk diliyorum sana herşey gönlünce olsun a.s.

a.s.kaydirigubbakcemile5

internetten tanışmak güzel ama sonuca bağlamak önemli karşıdaki kişi dürüst doğru ise ve evlenmek niyetinde ise çok güzel
ama benim gibi şansız iseniz çok hüsran sadece ümit edip birden yok olduklarını görürsünüz malesef ben bunları gördüm ve artık internetten sevgi aşk gibi kişilerle tanışmak bile istemiyorum yüreğim çok yaralandısenağlama

şans biraz da ne diyebilirim... kendini uyanık zanneden çok.. biz de safız herşeye kanıyoruz direkt umutlanıyoruz.. öle olmamak gerekli ama söyliyim.. boşver vardır herşeyde 1 hayır öle düşün cnm ...senin kısmetin orda değilmiş ki olmamış zaten.. hiç sanalı bırak 1 erkek için üzme kendini..hepsi değmio çünkü öptüm bisürüüüü...

hiiiii çokk sevindim yaww hayatcım çok mutlu oldum inş. bnmde sonum böle olur.. çokk mutlu oll emi =))

ayy ne güzell :asigim: Allah mutluluğunu daim etsin tamamını erdirsin inlallah :Saruboceq:

valla tanışalı yaklaşık 5,5 yıl, evleneli 4 yıl oldu bizim :) ön yargılardan uzak olun. otobüs durağında tanışsaydım ne değişecekti sanki....

Allah mutluluğunuzu bozmasın canım benimde buna benzer bir hikayem var radyoda tanıştık bizde ilk gün söz taktık ve hala devam ediyor ilişkim şükürler olsun yakında nişanımız var nasibinde bu varsa böyler yaşanıyo ben çok tedirgin olmuştum nasıl olcak diye ve bnmde tellerim vardı ama o beni öylede çok beğendi tabii şuan yok mutluyuz sizde evlenirsiniz inşallah :)

Paylaşımı 2008 de yapmışsınız.
Evlendıniz mi acaba ?
Bizde ınternette tanıştık şuan 3,5 yıllık evlıyız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…