değil ama benzeri. neden öyle umuyorsunuz ?memurlar.net falan değildir umarım.
evt bende ılk baslarda cok korktum tabıkı ınsanın aklına her turlusu gelıyor.nasıp kısmet hersey gonlunuzce olsunne güzel sevindim senin adına. aslında netten tanışıp evlenen mutlu olan çok tanıdığım var açıkcası ama aksi de olmuyor değil
değil ama benzeri. neden öyle umuyorsunuz ?
memurun işi garantidir diye böyle birini istiyor insanlar demek ki..Memurlar.net kadar memurdan başka herkesin olduğu ve arkadaşlık/ilişki peşinde onlarca mesaj gönderilen yer az vardır
evet internet çapkınlığı da çok yaygın bir şey. bunu bildiğim için yüz vermiyorum kimseye, ama bu daha ilgi çekici oluyor sanırım bu seferde.Kendi adıma konuşuyorum internetten kimi tanıdı isem hayırsız çıktı yada yalancı.Ve şunu unutma internetten Sana yazan herkese yazıyordur
aynı ortamı paylaşmanın çok faydası var insanlarla nasıl bir diyalogu var, tuhaf mı normal mi görebiliyorsun.Aksi normaldede oluyo canım. Dengesiz biriyle belki yanında dibinde olsa daha çabuk fark edersin ama bbak belki bi ihtimal. Klavye de artist oldukları kadar normalde de iki yüzlü insanlar var. Rabbim karşına iyi birini çıkarır umarım.
resmini gördüm ama ben düşüncelerinden zekasından esprilerinden dolayı birini beğenebiliyorum açıkcası.Bana garip geliyor, insan görmediği birinden nasıl hoşlanabilir, nasıl çekim duyabilir ?
tabi ki öyle bunu biliyorum ama , aynı yerde çalıştığın biri olsa ya da birileri tanıyorsa olsa manyak psikopat bir tip olabileceği bilinir. ama internette biliyorsun herkes çok harika. herkes kendi penceresinden anlatıyor kendini. o ne anlatıyorsa o kadar tanıyorsun onu.Hayır şimdi beni anlamadığım gerçek hayatta tanıştığınız kişi güvenilir oluyor da internetteki mi olmuyor. Eğer o kişinin seni kandırmaya niyeti varsa hangi ortamda karşına çıkarsa çıksın kandırır.
öğretmenmesleklerinizi çok merak ettim
tabi ki öyle bunu biliyorum ama , aynı yerde çalıştığın biri olsa ya da birileri tanıyorsa olsa manyak psikopat bir tip olabileceği bilinir. ama internette biliyorsun herkes çok harika. herkes kendi penceresinden anlatıyor kendini. o ne anlatıyorsa o kadar tanıyorsun onu.
hayır netteki herkes kötü demem mümkün değil zaten. ama nette birini tavlamaya çalışınca da acaba normalde bulamıyor mu birini ciddi bir kusuru mu var diye de düşünüyor insan.gerçek hayatta da çok pislik insanlar var.
sonuçta biz de internetteyiz şuanda.
kk ya giren herkes o zaman kötü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?