- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
memurun işi garantidir diye böyle birini istiyor insanlar demek ki..
işte bu yüzden uzak duruyoruz ya.. en iyisi hiç bu strese girmemek
hmm ya açıkcası sizden sıcak muhabbet bekleyen insanla, sizinle sohbet eden sizi tanımak isteyen insanı ayıramamak mümkün değil. bu kişiyle zaten arkadaşça sayılabilecek bir diyalogum vardı. pat diye sizi beğendim tanışalım falan demedi.Valla insanların ne istediği gelen mesajlardan anlaşılıyor zaten sorun orada. Memur eş falan değil. Artık ne kadar doğru bilemem, nöbetleri sırasında sıcacık muhabbet vs. Hatta aynı mesajı devamlı yollayan tipler de var.
Onun dışında internetten tanışmak bence sorun değil ama bu ilişkiyi yürütmek akıl karı değil.
hmm ya açıkcası sizden sıcak muhabbet bekleyen insanla, sizinle sohbet eden sizi tanımak isteyen insanı ayıramamak mümkün değil. bu kişiyle zaten arkadaşça sayılabilecek bir diyalogum vardı. pat diye sizi beğendim tanışalım falan demedi.
ama yine de çok ciddi düşünüyor diyecek değilim tabi. insanlar ne zararı olur ki deyip biriyle tanışıp görüşebiliyorlar pek ala öylesine.
Neden öyle dedin ki? Ben seni sevdim meselaBana garip geliyor, insan görmediği birinden nasıl hoşlanabilir, nasıl çekim duyabilir ?
anladım. haklısınız.Diyorum ya reele taşıyabildikten sonra hiç bir sorun yok. Çıkış yeri mühim değil.
tanımıyor, hatta çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. etnik ve kültürel yapılarımız farklı.bahsettiğiniz kişi acaba sizi reelde tanıyor mu
doğru söylüyorsunuz, içime sinmiyorsa üstüne gitmenin hiç anlamı yok bence deValla ben 3 yilimizi doldurdugumuz evlilik düşündüğümüz sevgilimle internetten tanıştım, oldu. Ama bu demek değil ki internetteki herkes iyi.. iyisi var kötüsü var sans verirsiniz guvenirseniz, ama belliki size o guveni veremememis. Boşverin
Bana garip geliyor, insan görmediği birinden nasıl hoşlanabilir, nasıl çekim duyabilir ?
Neden öyle dedin ki? Ben seni sevdim mesela
anladım. haklısınız.
ama işte ben o riski şuan göze alamadım. bir hayal kırıklığı yaşamak istemedim. kendimi zor affediyorum hata yaptığımda. bi de ne kadar geç o kadar zor bitirmesi. kusurlarını farkettiğinde duygulsallamış olabilirsin bu da sıkıntı.
hayır netteki herkes kötü demem mümkün değil zaten. ama nette birini tavlamaya çalışınca da acaba normalde bulamıyor mu birini ciddi bir kusuru mu var diye de düşünüyor insan.
ben de öyle biriyim, bugüne kadar 'gel şununla tanış, bununla görüş'' tekliflerini tamamen reddettim. hep karşıma çıkacaı doğru kişi diye düşündüm çıkanlar oldu ama doğru kişi olmadılar. e haliyle şuan tanıştırma tekliflerine de açık olmalısın diye uyarıyor arkadaşlarım. böyle olmazmış bu işler :)AahahhahahaBen bugüne bugün Cherryim başkalarını benimle kıyaslamayalım bu birrrrrr.
Yani ben birazcık garip bir çeşidim zaten her erkeğe alıcı gözüyle bakamam içimin ısınması gerek o da zr oluyor. Son 5 yılda 2 kişiden hoşlandım onlar da birbirlerinden b.k çıktılar. İyisi mi bu topike yazdığım mesajları yok sayın.
ben de öyle biriyim, bugüne kadar 'gel şununla tanış, bununla görüş'' tekliflerini tamamen reddettim. hep karşıma çıkacaı doğru kişi diye düşündüm çıkanlar oldu ama doğru kişi olmadılar. e haliyle şuan tanıştırma tekliflerine de açık olmalısın diye uyarıyor arkadaşlarım. böyle olmazmış bu işler :)
ben internetten birini bulmayı düşünmedim hiç. hatta aksine böyle bir şey yapmam diye düşünüyordum hala da öyle. daha kısa süre önce biriyle görüştüm. reelde tanıştım ama kafası bana o kadar uzak ki bitirdim ki fena biri değildi beni de seviyordu. ve böyle başka hikayeler bir şekilde olmadı şuan hayatımda biri yok bu beni kötü yapıyorsa kötüyüm demek ki.Ama şekerim aynı şey senin için de geçerli, sen de internetteki adam şans vermeyi düşünüyorsan ben de sana sorarım sen neden internetten bulacağın adama kaldın derim.
Niyedir bu düşünce tarzı ? Ben 3 yıl evvel internetten tanıştığım adamla mayıs 2016'da evleniyorum...arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.
mutluluklar diliyorum :) olmuyor değil.Niyedir bu düşünce tarzı ? Ben 3 yıl evvel internetten tanıştığım adamla mayıs 2016'da evleniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?