Teşekkür ederim.. Reel ortamdan bulduğum tüm sevgililerimden kazığın alasını yedim. İnternetten bulduğum adamla 3 yıldır mutlu mesut ve aşk dolu bir ilişki içerisindeyim. Ve evleneceğim günü iple çekiyorum.mutluluklar diliyorum :) olmuyor değil.
teşekkür ederim düşünceleriniz için, aynı zaman da yorum yapan tüm arkadaşlara da. evet artık internet çok fazla hayatımızın içinde. ama karşımdaki kişinin şuan bana o güveni vermediğine karar verdim.Benim su an en cok gorustugum 2 arkadasimla facede bir grupta tanistik. Bulusmaya gittigim gun eşim dakika basi aramisti basima bisey gelecek diyesimdi ailece gorusuyoruz surekli, tatillere bile birlikte gittik bikac kez.
Yani bastan arkadas olarak tanisabilirsiniz bir etkilesim olursa olay farkli boyuta tasinir illa ki. Zaten kimsenin yuzunu gormedigi birine aşık olabilecegine inanmiyorum. Once kalabalik bir yerde bulusun tanisin sonrasini zaman gosterir.
ne güzel. çok doğru önemli olan kişilik. her şeyin hayırlısıTeşekkür ederim.. Reel ortamdan bulduğum tüm sevgililerimden kazığın alasını yedim. İnternetten bulduğum adamla 3 yıldır mutlu mesut ve aşk dolu bir ilişki içerisindeyim. Ve evleneceğim günü iple çekiyorum.Önemli olan kişileri internetten, okuldan, işten vs. diye ayrıştırmak değil karakter ve dürüstlüktür..
Ne kadardır konuşuyordunuz sana açılmadan önce? Hiç rahatsız edici bir tavrı oldu mu? Ve tam olarak ne dedi?arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.
karşındakine bağlı tamamen nasipse çinden de gelir faceten dearkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.
çok değil açıkcası 1 ay kadar falan çok fazla sohbet edip samimi olmuşluğumuz yok açıkcası. rahatsız edici tavrı olmadı. ama çapkın olabileceğini düşündüm. çünkü sitedeki başka kızlarla da diyalogu olduğunu farkettim. önemsemedim hatta ona da söyledim sen çapkın sanırım diye ama güldüm geçtim ona karşı bir planım olmadığı için. bi de hangi şehirde olduğumu sordu hmm uzakmışız baya dedi. demek ki burada tanışıp görüşmeyi düşünüyor. beni tanımaya çalışır şekilde konuşunca ben sanal diyalogları onaylamadığımı söyledim o da gerçeğe taşımakdan bahsetti ben zor dedim o da imkansız değil dedi. sonra ben olumsuz konuşunca ısrar etmedi.Ne kadardır konuşuyordunuz sana açılmadan önce? Hiç rahatsız edici bir tavrı oldu mu? Ve tam olarak ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?