internetten aşk

mutluluklar diliyorum :) olmuyor değil.
Teşekkür ederim.. Reel ortamdan bulduğum tüm sevgililerimden kazığın alasını yedim. İnternetten bulduğum adamla 3 yıldır mutlu mesut ve aşk dolu bir ilişki içerisindeyim. Ve evleneceğim günü iple çekiyorum. Önemli olan kişileri internetten, okuldan, işten vs. diye ayrıştırmak değil karakter ve dürüstlüktür..

teşekkür ederim düşünceleriniz için, aynı zaman da yorum yapan tüm arkadaşlara da. evet artık internet çok fazla hayatımızın içinde. ama karşımdaki kişinin şuan bana o güveni vermediğine karar verdim.

ne güzel. çok doğru önemli olan kişilik. her şeyin hayırlısı

yaşlar kendı kararlarını alabilecek düzeydeyse neden olmasın ama nette uzatmamak lazım en kısa surede reeelde tanımaya başlanmalı

Ben eşimle modern görücü usulü ile tanıştım diyorum. Soruna gelince bunu bilmek çok zor. Neler okuyoruz burada. Yıllarca çıktığı insanları tanıyamıyor kimileri. Ha çok güvenli değil belki ama biraz dikkat ve özen ile internetten de tanıtabilir sevebilirsin.

Bence dikkatli olmanız kaydıyla sorun yapmanıza gerek yok. Hayatta kimin ne zaman nerede karşınıza çıkacağı hiç belli olmaz.

Zaten ilk yazismalardan, nasil biri oldugu az cok belli olur. Resimler de cok önemli.. bunlarda süphe uyandiran birsey yoksa ve hersey olumlu ise, baska insanlarin oldugu bir kafe'de bulusabilirsin. Kaybedecigin hic birsey yok ve ben sakincali görmüyorum.

12-13 yasindaydim tanistigimizda :) 18 yasinda ilk defa gordum onu,8 ay sonra evlendik Ekim'de 5. Yilimiz bitecek

Ne kadardır konuşuyordunuz sana açılmadan önce? Hiç rahatsız edici bir tavrı oldu mu? Ve tam olarak ne dedi?

Ben cesaret edemiyorum böyle şeylere, hatta pat diye sevgili olmaya da cesaret edemiyorum. Bu zamana kadar iki sevgilim oldu ikisini de bir ilişkiye başlamadan önce aylarca tanıdım, arkadaş olarak gezdik, dertleştik, fikirlerini öğrendim falan anca öyle başlayabildim. Ama internetten tanıştım kesin kötü biri diye de düşünmemek lazım. Benim çevremde de var bir sürü internetten tanışan insanlar. Kimi çok mutlu oldu, kimi mutsuz. Ama netice de reelde tanıştığımız insanlar çok mu mükemmel çıkıyor sanki? Belki bir şans verebilirsiniz. Öncesinde iyice tanımaya çalışın, ölçün tartın. Kısmetin nereden geleceği belli olmaz hiç :)

karşındakine bağlı tamamen nasipse çinden de gelir faceten de bizde sözlümle nette tanışmıştık 4 senedir beraberiz seneye düğünümüz var nasipse yani karşındakini çok iyi tanıman lazım güvenmen lazım bunlara dikkat et gerisi aşkın işi zaten

Onyargili gozlerden skildiklari icin insanlar netten tanistik diyemiyorlar bazen..
Oysa kimse bukadar burnunu sokmasa okadar cok netten tanisip evlenen insan var ki vay be ne cokmus dersiniz..

Ben aman haaa sakinn yok uzak dur asla guvenilmez atmasyonlari gercekci bulmuyorum..
Evli degilim ben de netten tanistim ve oyle meslek forumudur sozluktur oyun sitesidir fln degil bizzat faceten, 4 kusur yil oluyor.

Kisacasi olabilir cok da guzel olabilir.

Ben de erkek arkadaşımla kendi mesleğimle ilgili bir sitede tanışmıştım ama 1 yıl kadar sadece gerektiği durumlarda konuştuk. Daha sonra muhabbetimiz arttı. 2 yıldır da süren mutlu bir ilişkimiz var. Tabi reele taşımak lazım böyle şeyleri çok zaman geçmeden ki kişiyi tanıyabilesin. İnternet bir aracı oldu bizim için.. Ailem de başta tuhaf karşılasa da tanıyınca çok sevdiler. İkimizin ailesi de bunu dert etmiyor.

Ne kadardır konuşuyordunuz sana açılmadan önce? Hiç rahatsız edici bir tavrı oldu mu? Ve tam olarak ne dedi?
çok değil açıkcası 1 ay kadar falan çok fazla sohbet edip samimi olmuşluğumuz yok açıkcası. rahatsız edici tavrı olmadı. ama çapkın olabileceğini düşündüm. çünkü sitedeki başka kızlarla da diyalogu olduğunu farkettim. önemsemedim hatta ona da söyledim sen çapkın sanırım diye ama güldüm geçtim ona karşı bir planım olmadığı için. bi de hangi şehirde olduğumu sordu hmm uzakmışız baya dedi. demek ki burada tanışıp görüşmeyi düşünüyor. beni tanımaya çalışır şekilde konuşunca ben sanal diyalogları onaylamadığımı söyledim o da gerçeğe taşımakdan bahsetti ben zor dedim o da imkansız değil dedi. sonra ben olumsuz konuşunca ısrar etmedi.

gözümüzün gördüğü senelerdir yanımızda olan insan bizi bir hiç uğruna bırakıp giderken hangimiz onu tanıyoruz ki ? bence mesele sanal ya da real değil karakter meselesi.

atandığı şehir ailesinin yaşadığı şehirde değil yalnız yaşıyor. mesleğini para kazanmak için yapıyor. bunun yanın ciddi emek harcadığı ilgi alanları var. adeta amatör bir bilim adamı gibi yaşıyor araştırmalar çalışmalar vs. sosyalliği pek sevmiyormuş. çiçek büyütüp onlarla konuşan bir tip anlattığına göre. doğayı hayvanları falan seviyor. kafa dağıtmak için yollara düşüp o şehir bu şehir geziyor. ama istikrarlı biriymiş. düzenli bir uykusu yok vs. kendini tanıttığı kadarıyla böyle biri.
tamam entel dantel biri ama böyle kişiler de biraz farklı oluyorlar yani bu beni düşündüren noktalardan biri.

benımde suan beraber oldugum kişiyi ınternette 5-6 sene once tanısmıstık. ozamanlar sevgilisi vardı sonra nedense benı heryerden sılmıs ben farketmemıstım konusmadıgımız zamanlarda askere gıtmıs gelmiş ıse baslamıstı o sıradada 6 yıllık sevgilisinden ayrılmıs .. anıden benı buldu nette ve onu gorunce cok sasırdım evlenmıs olabilecegını dusunmustum ama tam tersıne sevgilisinden ayrılmıs.. 1 ay nette konustuk sonra gecen hafta bulustuk 1 haftadan berı beraberız daha cok yeni .. ınsallah daha cok mutlu gunlere sahıtlık ederiz..

ama eski sevgilisi dahala facebookund listesınde duruor ve buda benı rahatsız edıyor. daha yenı oldugumuz ıcın soyleyemıorum. bıraz daha zaman gecsin soluycem bıraz huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…