• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten aşk

ben netten tanışmaya karşıyım ya .. aşk pat diye karşına çıkıcak ki hikayen olsun ...zaten nettekilerin amacı kız düşürmek çoğu arkadaşlık sitesi değilse şans verebilirsin ama arkadaşlık sitesiyse adamın niyeti bellidir . ben bir kaç kişiyle tanıştım hepsi yatmak istedi daha ilk günlerden ima etti uzaklaştım ..

Belli olmaz aslinda. Bi evli cift aile arkadasimiz Facein ilk acildigi zamanlar tanismisti ve farkli ulkelerdeydiler simdi 8 yildir evliler sanirim ve 3 cocuklari var.

Diger yandanda nette tanisip yuz yuze gorustugunde ayni hissleri yasamayanlarda tanidim.

Aslinda gunumuzde bir cogumuz iliskileri net uzerinden yapiyor. Bu sadece ask uzerine degil, arkadasda olur.

Mesela instagramda bir cok bayan arkadaslarla tanistik ve kac kez bulusmalar yapildi ama hosuma gitmeyen kisilerin bulusmalarina bi daha gitmedim.

Konu ask olunca, eger tanismak istiyorsan. Senin bildigin bir mekanda gunduz bulusun ve sakin ozel bilgilerini verme.
Bir kac kez boyle bulusun zaten anlarsiniz.
Interneti birak tanidigimiz kisiler bile farkli cikiyor o yuzden birazda sans meselesi aslinda.

Ya iyi kotu ona bise diyememde reelde hareketlerini konusmasini oturup kalkmasini insan iliskilerini gormediginiz birisini su an olur deyip gorusmeye kalksaniz bile reelde gorustugunuzde hayal kirikligi yasamaniz cok yuksek bir ihtimal. Nadiren tanisan anlasan oluyor ama bu isler oyle resim uzerinden yurumuyor. Tecrubeyle sabittir. Hic girmeyin derim.

arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.
Arkadaşım Türkiyede adam mı kalmadı internette mi arıyorsun ? :KK70::KK70::KK70:

Ben de önceden olur neden olmasın önyargılı olmamak lazım falan diyordum ama olmuyor bence ya istisnalar vardır elbette ama yani internetten tanışınca direk flört amaçlı başlıyor aradaki ilişki o yüzden çok zorlama oluyor bence, yani arkadaşlık evresini falan direk atlamış oluyorsun bu da birbirini yeterince tanımamaya yol açıyor.

Adamına göre değişir. Ben nette tanıştım 5 sene sevgili kaldık . Ayrıldık hala görüşüyoruz . Saygimiz sevgimiz asla bitmedi . Tabi 7 8 sene önce tanstm ben suan çevremde km netten birini bulsa konuşmalarının sonu cinselliğe dayaniomus pek tavsiye etmym.

Bende eşimle netten tanıştım ama mesleki bir platformda .. Yani sap ile ilgili bir platformdu .. Evlilik ve arkadaşlık siterine pek güven duymam ama mesleki platformlar daha güvenli sanki.. Ordaki amaç erkek yada kız arkadaş aramak olmadığı için belkide bana daha güvenli geliyor.. Neyse 5 yıldır beraberim 2 yıldır evliyim eşimle şuana kadarda bir sorunumuz olmadı şükürler olsun

reelde tanısıp evli oldugunu gizleyen veya bir cok kotu huyunu saklayan sonra bam diye cıkartan cok insan gorugumden dolayı sanalda tanısmak tamamıyle guvensizdir demem insanlara cok fazla guvenmiycen sanal veya reel farketmez tanımaya calıs bir sure sonra biryerde bulusur gorusursun

Ben de önceden olur neden olmasın önyargılı olmamak lazım falan diyordum ama olmuyor bence ya istisnalar vardır elbette ama yani internetten tanışınca direk flört amaçlı başlıyor aradaki ilişki o yüzden çok zorlama oluyor bence, yani arkadaşlık evresini falan direk atlamış oluyorsun bu da birbirini yeterince tanımamaya yol açıyor.
İnternetten direkt flört ile başlayan ilişkileri asla güvenilir bulmuyorum ben de.. Ama dediğim gibi bizimki farklı bir boyutta başladı ve çok çok sonra arkadaşlığa döndü. Sonunda da aşka dönüştü.

Arkadaşlık sitesinde tanışıp evlenen bir kaç arkadaşım var. Meslekleri de gayet düzgün, eğitimli insanlar. Bir problemlerini görmedim.

teşekkürler arkadaşlar, sanırım duruma ve kişiye göre değişebilecek bir durum deneyip denememek artık kişilere kalmış bir durum.

arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. internet ortamında bir insanla tanışıp görüşmeye başlamak sizce mantıklı mı makul mü ?
arkadaşlık sitelerinde değil de bir mesleğe ait bir sosyal paylaşım sitesinde, bir meslektaşımla sohbet ederken böyle bir niyeti olduğunu dile getirdi. bense olumsuz baktığımı söyledim. güvenmesi zor geliyor. doğru bir seçenek değilmiş gibi düşünüyorum ben mi abartıyorum sizce?
edit: başlık biraz dikkat çekmek için aşklı meşkli, yoksa ayaklar yere basıyor.
Bence riskli, meslekle ilgili olsa da bir insanı internetten ne derece tanıyabilirsin, bilemiyorum. Kız kardeşim de okey sitesinden tanıştığı orada sürekli okey oynadığı biriyle evlendi. Adamın çekilmeyecek onca huyu var. Hepsi de evlendikten sonra ortaya çıktı. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Bence riskli, meslekle ilgili olsa da bir insanı internetten ne derece tanıyabilirsin, bilemiyorum. Kız kardeşim de okey sitesinden tanıştığı orada sürekli okey oynadığı biriyle evlendi. Adamın çekilmeyecek onca huyu var. Hepsi de evlendikten sonra ortaya çıktı. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.
oyun sitesi hiç güvenilir gelmiyor tabi, bu kişinin davranışlarını o kadar laylaylom bulmuyorum ama risk var tabi.

Gerçek ortamda kıyamet gibi insan varken sanal ortamda adam aramak bana hiç mantıklı gelmiyor. Böyle bir arayışa girmek, gerçek olanları kafamızdaki o beyaz atlı şablonuna uyduramamaktan kaynaklanıyor bence. Sanal ortamdakini 'olabilir, gibidir' düşüncesiyle düşlediğimiz için daha cazip gelebilir ama ilerde düş kırıklığı yaşatabilir. Dikkatli olmak lazım.

oyun sitesi hiç güvenilir gelmiyor tabi, bu kişinin davranışlarını o kadar laylaylom bulmuyorum ama risk var tabi.
Bizim damat da güya dindar, aklı başında biriydi. Yüzük takıldığı andan itibaren gösterdi gerçek yüzünü. Küçük şeylerle başladı. Düğünde rezalet çıktı. Birbirimize girdik. Dışardan bakınca ben bile iyi çocuk demiştim. Kaldı ki erkeklere ek güvenmem. Babam evlenmelerine izin vermemişti, ben ikna ettim. Bi de yalanlarına ortak olmak durumunda kaldım. Karar senin ama ben fazla güvenme derim yine de. Bir şeylere başlarsan da kendini fazla kaptırma. En azından sonucunda kötü bir şey olursa çok yıpranmazsın.

biz üniv.de okurken 3 kız çok samimiydik ve benim 1 numaralı diyim kız ark. netten birisiyle görüşüyordu iş ilerledi biraz telefonlar istenmişti. 1 numaralı arkadaşım nasıl ve nedense 2 numaralı arkadaşın cep tlf vermiş olay bir adım daha ileriye gitmiş. belli bir süreden sonra 1 numaralı arkadaşım o çocukla görüşmeyi kesiyor sonrasın da devreye 2 numaralı kız arkadaşım giriyor :)
sonra bunlar 2 numaralı olan çocukla yüzyüze görüşüyorlar, işi ciddiye bağlıyorlar, evleniyorlar, bir oğlu var ikinciye hamile ..,mutlular...
ama hep böyle olacak değildir muhakkak.
bence ikinizde bekarsanız(karşı taraf kesin bekarsa) , konuşun. ama güvenmeyin.

Gerçek ortamda kıyamet gibi insan varken sanal ortamda adam aramak bana hiç mantıklı gelmiyor. Böyle bir arayışa girmek, gerçek olanları kafamızdaki o beyaz atlı şablonuna uyduramamaktan kaynaklanıyor bence. Sanal ortamdakini 'olabilir, gibidir' düşüncesiyle düşlediğimiz için daha cazip gelebilir ama ilerde düş kırıklığı yaşatabilir. Dikkatli olmak lazım.
evet sanırım bu doğru nette yazdıklarınla karşındakini etkilemek kolay olabiliyor bazen. ve insan olmasını istediği şekilde hayal ediyor bazı şeyleri. gerçek ortamdaki insanlara gelince. reelde erkeklereçok fazla yakın duran biri değilim fazla tanışma şansım olmuyor. ve tanıştırma tekliflerini de kabul etmedim bugüne dek. ama sanırım güvenilir bir aracı ile tanışmak bu şekilde tanışmaktan daha iyi olabilir.

Bizim damat da güya dindar, aklı başında biriydi. Yüzük takıldığı andan itibaren gösterdi gerçek yüzünü. Küçük şeylerle başladı. Düğünde rezalet çıktı. Birbirimize girdik. Dışardan bakınca ben bile iyi çocuk demiştim. Kaldı ki erkeklere ek güvenmem. Babam evlenmelerine izin vermemişti, ben ikna ettim. Bi de yalanlarına ortak olmak durumunda kaldım. Karar senin ama ben fazla güvenme derim yine de. Bir şeylere başlarsan da kendini fazla kaptırma. En azından sonucunda kötü bir şey olursa çok yıpranmazsın.
evet kaptırmıyorum ben de kendimi zaten. devam etmemeyi düşünüyorum diyaloga ya da güvenimi kazanırsa bundan sonra bir görüşme olabilir belki.

Back
X