• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten başlayan ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
İngiltere'de bir kadın facebooktaki sevgilisi tarafından öldürüldü, şu an parlamentoda yasa çıkarmaya çalışıyorlar bunları önlemek için. Türkiye'de de olmuyor mu böyle olaylar, oluyor evet. Kızlar başka şehirlere kaçıyor internetteki sevgilileri için.

Burayı okurken sürekli görüyorum facebookta tanıştık, şu sitede tanıştık, şöyle böyle tanıştık; sonuç olarak hepsi internet kökenli. Mesela aynı okulda olur ama internetten tanışırsın haydi yine neyse, ya da birçok ortak arkadaşın vardır adını duymuşsundur ama tanışma fırsatın olmamıştır facebookta eklersin. Bir derece..

Bazıları (özellikle kadınlar) çabuk kandırılıyor ve bu banka hesaplarındaki paraların çekilmesinden, erkeğin kadını hapsedip günlerce tecavüz etmesine kadar gidiyor. Allah korusun ne kötü insanlar var. Tamam internet iyi hoş ama kesinlikle güvenli değil. Üstelik ilişkilerin en büyük sorununun güven olduğunu düşünürsek internetten başlayan bir ilişki nasıl güvenli veya güvene dayalı olabilir ki..

Kimseyi yargılamak değil amacım. Sadece dikkatli olmamız gerek, hepimizin. İyi insanlar da çıkabilir karşımıza ama istisnalar kaideyi bozmaz. Neler neler var. Paranoyak olmamak gerek ama internetten başlayan ilişkileri sağlıklı bulmuyorum. Benim görüşüm bu, ve de dikkatli olmanızı öneriyorum..

Son düzenleme:
söylediklerine cok hak veriyorum....

lakin kendini bilen birisi icin hic bir yeer tehlikeli degildir....

ben cok samimi bir arkadasimin arkadasiyla internette tanistim.....3 yil görüstük öyle arakdas arasi bulustuk suan 5 yildir sevgiliyiz seninde dedigin gibi senin anlatmak istedigin olayin disinda kaliyor ama böyle olanlarda var...

ama internette tanisip hoop baska sehire kacilmasindan veya yanliz görüsülmesine karsiyim:40:

ben internetten tanidim sevgilimi ve 2.5 senedir süren güzel bir beraberligimiz var evlilige dogru ilerliyoruz ve cok mutluyuz ..nolacak simdi XD

Allah mutluluğunuza mutluluk katsın ikinizin de :69: Benim bahsettiğim ilk yorum yazan arkadaşın dediği gibi yani kendini bilene hiçbir yer tehlikeli değil ama bazen çok saflık yapıyor insanlar ve sonuçları kötü olabiliyor..

bütün sapıklar ve kötü niyetli insanlar bilgisayar basında oturmuyor ki, bunlardan nette oldugu kadar dısarıda da var yanı.
burda nasıl temkinli yaklaşıyorsak dısarıdada oyle olmamız lazım.bazen arkadasını bile tanıyamayabilirsin, arkadasım bılıyor nasıl olsa dıyıp onun buldugu kısıye guvenıp cıkmak ta yanlıs o zaman.bence kişi bilincliyse kimseden zarar gelmez, aşk heryerde yaşanabılır.

hiç tasvip etmiyorum.. insanlar yanı başındakini tanıyamıyo bir camın arkasından birini nasıl tanıyacaksınız Allah aşkına... ayrıca çok da tehlikeli özel bilgilerinizi verirseniz tanımadığınız insanlara olmadık işler gelebilir başınıza çok örneğini gördüm :S tavsiyem uzak durun arkadaşlar... :20:

bütün sapıklar ve kötü niyetli insanlar bilgisayar basında oturmuyor ki, bunlardan nette oldugu kadar dısarıda da var yanı.
burda nasıl temkinli yaklaşıyorsak dısarıdada oyle olmamız lazım.bazen arkadasını bile tanıyamayabilirsin, arkadasım bılıyor nasıl olsa dıyıp onun buldugu kısıye guvenıp cıkmak ta yanlıs o zaman.bence kişi bilincliyse kimseden zarar gelmez, aşk heryerde yaşanabılır.

iyi de sokakta yüzüne bile bakmayacağın bir kişi internette kendini çok farklı tanıtıyor, farklı maskeler takıyor.. insanlar da takılıp gidiyor ona.. yüzünü bile görmeden banka hesap numarasını vs verenler var. bunlar oluyor yani. insan kendine güvense bile kötü insanlar çıkabiliyor karşısına. neye dayanarak güvenebilirsin ki..

karşı karsıya olunca pat diye tanıoyrsun yanı .....gerçi konuştugun ınsana baglı ne gıbı ınsanlarla muhattab olmana baglı ....

yaa arkadaşlar yüzünü bile görmediğiniz bir insanın ne niyette olduğunu nasıl bilebilirsiniz ki klavyeden herkes atıp tutar.. ama bu demek değil ki yüz yüzeyken atıp tutamazz .. ama netteyken risk oranı daha çok artar demek istiyorum ... ayrıca biraz bana ilkel geliyo körü körüne birinin yazdıklarına bağlanmak :S çok fena kandırılan hayal kırıklığına uğrayan şahsiyetleri gördüm lütfen ama hadi bunlarıda inkar edin ??

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar yüzünü bile görmeiğiniz bir insanın ne niyette olduğunu nasıl bilebilirsiniz ki klavyeden herkes atıp tutar.. ama bu demek değil ki yüz yüzeyken atıp tutamazz .. ama netteyken risk oranı daha çok artar demek istiyorum ... ayrıca biraz bana ilkel geliyo körü körüne birinin yazdıklarına bağlanmak :S çok fena kandırılan hayal kırıklığına uğrayan şahsiyetleri gördüm lütfen ama hadi bunlarıda inkar edin ??

ben yüzünüde gördum oturdugum yere yarım saatlık yolu vardı .gayet güzel tanıştık çıktık evlendık...demekkı oluyormuşşşşş

karşı karsıya olunca pat diye tanıoyrsun yanı .....gerçi konuştugun ınsana baglı ne gıbı ınsanlarla muhattab olmana baglı ....

en azından karşı karşıyayken bir ilk izlenimin oluyor. internette edineceğin ilk izlenim onun seçeceği maskeye bağlı. elbette demiyorum internet çok fena çok kötü sapık dolu herkes öyle diye. dikkatli olunması gerek diyorum.

önemli olan kendini bilmek ve akıllı olmak. her türlü siteye de girip çıkmamak. ben de eşimi internetten tanıdım ve 9 aydır evliyiz.

ben yüzünüde gördum oturdugum yere yarım saatlık yolu vardı .gayet güzel tanıştık çıktık evlendık...demekkı oluyormuşşşşş

size mutluluklar ama bu demek değildir ki herkes sizin kadar şanslı... ben mutlu oldum herkes olur gibi bi mantık olamaz hanfendii .. bunun çok büyük riskleride var bunları göz ardı edemeyiz.. bir tanıdığımda evlendi sizin gibi adam dükkan sahibiydi güyaa çaycı çıktı, çok anlayışlıydı güya dayakçı çıktı.. daha neler nelerrr ... öle bi işletmiş ki karşısındaki insanı o kişiye kaçacak kadar kanmış karşıdaki.. çoğu insan karşısındakinide kendi gibi biliyor.. şimdi siz böle diyorsunuz ama burayı okuyan genç arkadaşlarıımız yanlış anlayabilir .. bunu neden düşünmüyorsunuz ki ?? ya oda aynı şeyi yaaprsa sizin kada rşanslı olmazsa.. ben burda risklerindende bahsediyorum ki sonradan ah başımm demesinler diye...

en azından karşı karşıyayken bir ilk izlenimin oluyor. internette edineceğin ilk izlenim onun seçeceği maskeye bağlı. elbette demiyorum internet çok fena çok kötü sapık dolu herkes öyle diye. dikkatli olunması gerek diyorum.

bacım buda ilk izlenım oluyor camda göruyorsun sonra yanına gelıyor aynı şey ilk izlenım iştee..sankı yanına gelınce maske takmıycak allahsen sende ne insanlar var yaaa bırak :))9

bacım buda ilk izlenım oluyor camda göruyorsun sonra yanına gelıyor aynı şey ilk izlenım iştee..sankı yanına gelınce maske takmıycak allahsen sende ne insanlar var yaaa bırak :))9

cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum o zaman. bir arkadaşını çıkarabilir kameraya, konuşurken bin bir yalan atabilir. sonra buluşunca ne olacak? tamam dışarıda tanıştığınız biri de yalan söyler. o farklı bu farklı. yumurtadan çıkıyormuş gibi oluyor internetten tanıştığın kişi. ne olacağını bilmiyorsun. blind date in yazışmalı versiyonu..

cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum o zaman. bir arkadaşını çıkarabilir kameraya, konuşurken bin bir yalan atabilir. sonra buluşunca ne olacak? tamam dışarıda tanıştığınız biri de yalan söyler. o farklı bu farklı. yumurtadan çıkıyormuş gibi oluyor internetten tanıştığın kişi. ne olacağını bilmiyorsun. blind date in yazışmalı versiyonu..

aynen katılıyorum.. o bahsettiği numara az kalır diğer yapabilecekleri şeylerin yanında :34:

aynen katılıyorum.. o bahsettiği numara az kalır diğer yapabilecekleri şeylerin yanında :34:

:34: gözü kapalı bu kadar çabuk güvenmelerini anlamıyorum. merak ediyorum acaba yarın öbür gün kendi çocukları oldukları zaman kızı internetten tanıştığı kişiyle buluşmaya gitse ne tepki verirlerdi..

:34: gözü kapalı bu kadar çabuk güvenmelerini anlamıyorum. merak ediyorum acaba yarın öbür gün kendi çocukları oldukları zaman kızı internetten tanıştığı kişiyle buluşmaya gitse ne tepki verirlerdi..

kzıla buluşup özel anları kameraya çekip tehdit edenler mi , dolandırıp terkedenler mi neler neler var arkadaşlar.. bu kadar şeyi yok saymayın yaaa...

Son düzenleme:
Back
X