internetten beşik sparişi

acay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
139
3
68
Van
arkadaşlarinternetten beşik almak istiyoruz.bir siteye baktım fiyatlar uygunbeşikler de güzel görünüyor ama bir de hamilelere danışayım dedim.sizin bildiğiniz iyi bir site var mı ya da internetten beşik isteyip memnun kalmayan beşiği umduğu gibi gelmeyen var mı?cevaplarınızı bekliyorum:)

bende gittigidiyorda bambu besikler gordum ondan siparis etmek istiyorum ama nasil cikar acaba

arkadaşlar size tavsiyem herhangi bir markanın gidip yerinde begenin modelini uygun fiata denk gelincede internetten verin aynı modeli.riske atmayın bence.

biz biçok eşyamızı netten aldık.ablam kıyafetlerinin biçoğunu netten siparişle getirtiyo.hemde garantili. (gittigidiyor ve hepsiburada.com ) başkalarına güvenmiyoruz fazla ama bu 2 site gerçekten süper.ne görüyosanız o geliyo size.ne eksik nede fazla.aynısı:)))

internet siteleri normal mağazalara göre daha kaliteli ve çok daha ucuz. bence siparişinizin verin ama hangi site olduğuna da bağlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…