Eskiden tanismalar oluyordu tabi hatta evlenen bile var ama şu zamanda ne kadar güvenilir bilinmezArkadaslar internetten bir erkekle tanismak hakkinda fikirleriniz nelerdir? Denemedim denemek de istemiyorum ama merak da ediyorum. Gunumuzde kizlar hep boyle evleniyor ilk atagi kizlar atiyor vs diyorlar bu dogru mu? Arada diyelim sadece ortak bir ksi var onla bile samimi degilsiniz bu tur atak gosterir misiniz merak ettim...
Hayır. Hepsi evlenmeyle bitmiyo. Haberleri okursan evlilik vaadiyle kandırıp tecavüz edenler, öldürenler de var.Arkadaslar internetten bir erkekle tanismak hakkinda fikirleriniz nelerdir? Denemedim denemek de istemiyorum ama merak da ediyorum. Gunumuzde kizlar hep boyle evleniyor ilk atagi kizlar atiyor vs diyorlar bu dogru mu? Arada diyelim sadece ortak bir ksi var onla bile samimi degilsiniz bu tur atak gosterir misiniz merak ettim...
Yani tanışmak istiyorsam yolu açardım ama beklerdim açıkçası. Hani o ilk adımı atsın diye elimden ne gelirse yaparım gerisine bulaşmamArkadaslar internetten bir erkekle tanismak hakkinda fikirleriniz nelerdir? Denemedim denemek de istemiyorum ama merak da ediyorum. Gunumuzde kizlar hep boyle evleniyor ilk atagi kizlar atiyor vs diyorlar bu dogru mu? Arada diyelim sadece ortak bir ksi var onla bile samimi degilsiniz bu tur atak gosterir misiniz merak ettim...
kızların ilk atağı atıyor filan öyle bir durum yok ancak internetten tanışmalar fazla ancak bunun da yeri önemli bence yani dandik bir chat sitesinden tanıdığın erkekle ne bileyim bir araba sitesinden tanıdığın erkek aynı olmaz.
ancak benim görüşüme göre de kaliteli bir erkeğin internette sevgili araması saçma yani etrafında hiç kadın yok mu ya da onlar beğenmemiş mi de internetten birilerini arama derdine düşmüş hani kendi yaşamında hiçbir kadın ilgilenmemişse demek ki adamda bir falso var diye düşünürüm.
+1
Kaliteli erkek internette ne arasın?!?
Mesela sizin okudugunuz okulda okumustur yada gorusleriniz benzemistir ama hic karsilasmamissinizdir gibi soruyorum
Bu ise saracak en son kisiyim bana cok sacma geliyor zaten aklimda da biri var sadece meraktan dolayi sordum niye yanlis anliyosunuzbenimle her aynı okula gidenle tanışsaydık ohooo..
durumun bu kadar umutsuz mu da internete sarma derdindesin hiç mi etrafında düzgün bekar bir erkek yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?