İnternetten biri ile tanıştım ve sanırım ona alıştım.

pudrakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
542
10
26
İzmir
yaklaşık 3 ay önce net aracılığıyla bir çocukla tanıştım normalde net aşklarına güler, dalga geçerim aslında aşk değil sanırım iş ve okul yüzünden asosyal olmaya başladım ve onunla dertleşip konuşmak iyi geldi telefon numaramı verdim her akşam beni arıyor konuşup içimi döküyorum ve rahatlıyorum arkadaşlarıma anlatamadığım dertlerimi de onunla paylaşıyorum sanki yıllardır tanıdığım biri gibi oldu fakat bunu kendime yediremiyorum yani çaresiz miyim ki böyle şeyler yapıyorum nasıl oldu bitti bilmiyorum. Ve işin sonunda benimle görüşmek istediğini söyledi yani reel de sizce ne yapmalıyım :(

Tabiki tanışma ortamı güvensizliğe her ne kadar önyargı oluştursada, insan kiminle huzurluysa orada olmalı düşüncesindeyim.. Denemeden bilemezsin..

İnternette olan aşklara pek güvenmem ben de doğrusu.
Alışkanlık sonradan aşka dönüşürse korkmalısın bence o yüzden kendine hakim olmanı öneririm.
kişiliğini bilemem nasıl birisidir bilemem ama az çok duyduklarım gördüklerim yaşadıklarım kadarıyla kendini kaptırmamanı öneririm

Uzak dur derım canım ınsanların zıhnıyetını karsındayken zor cozuyorsun bazen yıllar sonra bır arkadasıyın vs nasıl bır ınsan oldugunu anlıyorsun
kı bı telefonu ucunda o cocugun nasıl bırı oldugunu cozemezsın senın hakkında ne dusundugunu amacı varmı yok mu varsa nedır vs vs
bırde net aracıyla tanısanlar genelde sorun yasıyor gunluk gaztelerde neler okuyoruz
sen bence cok bunaldın ıcıne kapandın ve konusmaya gerek duydugun bırını aradın senı tanımayan bırını oda netten tanıstıgın kısı oldu derdını onla paylastın
ama dıkkat et senın su an hassas oldugunu bılıyordur ona baglanacagınıda uzak dur
duygularınla oynayabılır

Cesaretinize hayran kaldım açıkcası :ssz:

Canım, bazen bela ben geliyorum der.:31:

Çok iyi biridir belki, hislerini hakedecek kadar da samimidir belki ama gerçek hayatta tanıdığımız insanlara karşı bile dikkatli olmamz gerken bir zamanda sanaldaki insanlara nasıl güvenebiliriz ? Kötü çıkma ihtimali %1 olsa dahi bu riske girmek istemem, matematik bile şaşırır işin içinde insan varsa:34:

Ayrıca kim ne derse desin netten size duygusal yakınlık kurabilen insandan korkun derim ben...

Eşimle net üzerinden tanıştık.Onun dışında da net üzerinden tanışıp görüştüğüm 2 erkek arkadasım oldu uzun da sürdü.Ben yüz yüze tanışmakla net üzerinden tanışmak arasında bir fark göremiyorum.Hele ki çöpçatan sitesi degil de ilgili olduğunuz bir konu üstüne olan bir siteden kurulduysa diyalog,cok da keyifli olur.
Sadece arkadas erkek arkadas değil de net üzerinden bir sürü arkadasım olmustu vakti zamanında dişi ya da erkek.

Eşimle net üzerinden tanıştık.Onun dışında da net üzerinden tanışıp görüştüğüm 2 erkek arkadasım oldu uzun da sürdü.Ben yüz yüze tanışmakla net üzerinden tanışmak arasında bir fark göremiyorum.Hele ki çöpçatan sitesi degil de ilgili olduğunuz bir konu üstüne olan bir siteden kurulduysa diyalog,cok da keyifli olur.
Sadece arkadas erkek arkadas değil de net üzerinden bir sürü arkadasım olmustu vakti zamanında dişi ya da erkek.

Aslında günümüzde internetten tanışıp mutlu olan pek çok çift var fakat sanırım önemli olan doğru insanı bulabilmekte açıkçası böyle konuşmak dertleşmek güzel ama ya yüzyüze geldiğimde soğursam, ya o benden soğursa. Bir de ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden tedirginim sanki iş reele dönerse büyüsü bozulacak gibi. Hiç bilmediğim birine içimi dökmek iyi geldi belki de.

Yüzyüze görüşmeden bilemessin ki.Hem eger görüştüğünüzde hoşlanmayackasn bunu öğrenmen lazım ki önüne bakabilesin.Bi yemek yersiniz güzel bi film varsa bi sinema patlatırsınız akşam da belki canlı müzik yapan bi yere gidersiniz, sende değişik bir gün geçirmişsin olursun.Yani tel de muhabetiniz cok ilerlemeden görüşmen daha iyi bence.

Yüzyüze görüşmeden bilemessin ki.Hem eger görüştüğünüzde hoşlanmayackasn bunu öğrenmen lazım ki önüne bakabilesin.Bi yemek yersiniz güzel bi film varsa bi sinema patlatırsınız akşam da belki canlı müzik yapan bi yere gidersiniz, sende değişik bir gün geçirmişsin olursun.Yani tel de muhabetiniz cok ilerlemeden görüşmen daha iyi bence.

Bir süre daha böyle gitmesinden yanayım aslında, eğer gerçekten görmek istersem görüşme teklifini kabul edeceğim. Teşekkür ederim siz bu durumu yaşayan biri olarak düşüncelerinizi diğer arkadaşlar gibi belirttiniz en azından artık kendimi kötü hissetmiyorum sayenizde...

cnm cok erken daha bence az daha tanımaya calış. bak ben 9 sene önce bi okey oyununda tanıstım biriyle 9 yıl normal arkadaşlık ettik. yanımdakilerden daha cok şeyimi bilirdi. kanka derler ya öyle olmuştuk çok severdim ve çok güvenirdim. bir kez bile aşk sevgili konusu geçmedi hep günlük konular dertler vs. 9 sene sonra bu yıl görüştük güvendim hatta yani yüzyüze tanıyomuş gibiydim ama yooookkkkk çok farklıymış. zonk diye kaldık ikimizde:53: insan ne konuşacağını bile bilmiyor sanki hiç konuşmamış o insanla hiçbişey paylaşmamışsın gibi oluyor. sanki o an ilk kez birbirimizi tanıdık yani. oda bende öyle olduk 1-2 saat oturduk ama bide bize sor nasıl zordu valla netten kimseye güvenilmez lafına katılmıyorum hepimiz netteniz şuan. tabiki kötülerde var ama iyilerde var. o çok iyi çok severim hala ama ilk görüşme çok farklı valla bak denersen görürsün:52:

ben de esımle nette tanıstım.. 6 ayın sonunda ılk gorusmeye annesı ve babasıyla geldı.. sonrada 1 yıl ıcınde evlendık zaten sımdı askerde kocam :( 3 yasında oglum var ve cok mutluyuz Allah bozmasın.. ıcındekı sese kulak ver.. o en dogruyu soyler..

cnm ınternet ortamına sakın guvenme gercekten cok tehlıkelı ınsanlar var

oyle guzel sozler ve vaadlerle kandırırlar kı ruhun bıle duymaz

ınternet ortamından bı ınsanı nasıl tanırsın kı ? ıyı ınsan mı kotu ınsan mı oldugunu

nereden anlayacaksın ? kendı hakkında sana ne soylerse ona ınanacaksın

.ustelık daha hıc gormedıgın bırıne sımdıden alıstım dıyorsun sımdıden kapılmıssın

ve ayrı sehırlerdesınız .adamın nıyetının ne oldugunu

soyleyecegı uc bes guzel sozle anlayamazsın .kendılerını oyle tanıtırlar kı

bı bakmıssın kı kapılıp gıtmıssın .her turlu ınsan var sanal ortamında cnm .

bak benım eskı sevgılım sanal ortamında zengın kadın avına cıkmıstı :)

kendını besletecek bı enayı arıyordu :) cokta zengın olmasına da gerek yok ,

guzel maası olan bı ısı olsun onu beslemeye yetsın yeter :) kendısının ısı gucu yok

calısmayıda sevmıyo,adam ne yapsın kurtulus yolu olarak bu yolu tercıh etmıs .

ben kadınlarla ırtıbata gectıgımde kadınlardan bırı benım eskı sevgılımden 9 yas buyuk

bı dıgerı 1 yas buyuk bı dıgerı ıse yaşıtı ıdı .hepsınede yalanlar sıkmıs ,

birine mımarım demıs bı dıgerıne max modelleme yapıyorum demıs ,herkese ısınde gucunde

bı adam olarak tanıtmıs kendını .haa dınıde alet etmeden duramamıs ,namazında nıyazında

bırıymıs kendılerı :27: sonra sahıplenıyorum senı havaları verıp , onu gıyme bunu gıyme

ayakları yapıp koca koca kadınları kandırıp kendıne asık etmıs .sasırdım kaldım valla

17-18 yasında ergende degıller kı koca koca 25-30-35yaslarında kadınlar .ustelık

bu haltları karıstırırken ben hayatındaydım düşün yanı .ayrıldık ama adam hala calısan

zengın kadın avında :)

bız net ortamında tanısmadık ama adamın ne oldugu sanal ortamlarda ne haltlar karıstırdıgını

ogrenınce ne mal oldugunu anlayıp ayrıldım .sen sen ol sakın ama sakın net ortamından kımseye

kanıpda bı gelecek dusunme derım .envai cesıt ınsan var ne olduklarını anlayamazsın .

Son düzenleme:
Ben de eşimle netten tanıştım..:1:
Tabii ki neler var görüyoruz internetten tanışıp kandırılan insanlar.
Önce gerçek kimliğinden emin ol, işini gücünü iyice öğren ondan sonra görüş derim ben.
Senin gibi kötü niyetli olmadığını anlaman gerekiyor öncelikle. Ama hemen buluşma sakın ola...

İnsan konuşması,tavrı ve yazıları ilede kendisini açık eder.Mutlaka bir yerlerden patlak verir..Yüzyüze tanınan insanlardada çıkıyor çoğu zaman kötülükler.Bence konuşmaları sizin onu tanımaya başladığınızı düşündürdüğü anda görüşmeye karar verin.
Görüşmeye giderken mutlaka telefon numarasını,adresini (sana birşey yollayacağım diyerek adresini isteyin,küçükte olsa birşey yollayın eline ulaşıp ulaşmadığını kontrol edin) yakınınızdan birisine verin..Allah hayal kırıklığı yaşamamanızı nasip etsin...

Ben yaklaşık 5 sene önce arkadaşımın facebook adresinde tesadüfen biriyle tanışmıştım ilk konuşmamız birbirimizi terslemekle geçti :) fakat ben arkadaşımın hesabına girdiğimde karşılaşıyorduk sonra muhabbet etmeye başladık ve zamanla arkdaş olduk birbirimizin msnini aldk konuşmaya başladık 2 sene hiç birbirimizi görmeden sadece muhabbet ettik onun kız arkadaşı benimde erkek arkadaşım vardı o sıralar. Daha snra o kız arkadaşından ayrıldı bende erkek arkdaşımdan ama sadece tesadüftü. 6 Ay kadar konuştuktan sonra numaramı istedi çok iyi arkdaş olmuştuk ve verdim numaramı sürekli arıyorduk birbirimizi sohbet ediyorduk ve 4 ay sonra benden hoşlandığını söyledi o süre zarfında hiç bir şekilde görmemiştik birbirimizi ben pek aldırış etmedim ama benıde aslında konuşmaları çok etkilemişti ben hep internetten tanışılan biriyle olmaz diyordum ve ben ayrı şehirlerdeydik. Zaman geçtikte bende bundan etkilendiğimi anladım ve birgün bunu kamerada görmk istedm bana cam açtı veeeeeeeeeee görmemle tutulmam bir oldu .:) tabı oda. Sonra benim bulunduğum şehre geldi hemen. Karşılaştıgımız ilk dakka yıllardır tanıyorum hissi oluştu ve hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım ve sevgili olduk :) herşey o kadar güzeldi ki. Yaklaşık 8 ay çıktık ve reelde görüştüğüm insanlardan çok daha adamdı sonra ben üniversiteyi kazanıp gidince kıskançlklar gelip gidememe derken bitti şuan biteli 10 ay gibi bir zaman oldu ama ben halen hatırladıkça gülümserim onu (: yani her internetten tanışılan insan kötüdür diye birşey yok bence.

biraz daha bekle bence...
bende netten böyle şeylere karşıyım biraz ama belli olmaz...
hayat bu..

Bilmem ben reelde bile kolay kolay insanlara güvenemezken sanalda çok zor diye düşünüyorum

3 ayda kısa bir süre

Bekle biraz

Hatta bence telefona gerek yokmuş, yine net üzerinden dertleşebilirdiniz

Ama nasip tabi nerden olacağı belli olmaz bu işlerin

Bilmem ben reelde bile kolay kolay insanlara güvenemezken sanalda çok zor diye düşünüyorum

3 ayda kısa bir süre

Bekle biraz

Hatta bence telefona gerek yokmuş, yine net üzerinden dertleşebilirdiniz

Ama nasip tabi nerden olacağı belli olmaz bu işlerin

arkadaşım yaşın kaç neden bu kadar büyütüyorsun ki ?her yıl milyonlarca insan dünyada sanaldan tanışıp evleniyor .kötü niyetliyse adam kendini açık eder yol verir gidersin .dışarda bulduğun adamın iyi olucağını nerden biliyorsun ayrıca .görücü usulü evlenip mutusz olan bir sürü insan var ona bakarsan yani .sen buluşmak istiyorsan kalabalık bir yerde buluşursun anlarsın zaten .tabi hemen kapılma temkinli ol .ama yani öle abartılcak bir durumda yok .insan her gün konuştuğu insanı merak eder tabi .ama senin hatan şu 3 ay konuşuyorsun her gün ama buluşma yok .olmaz önce görmen gerek karşındakini yalan mı söylüyor söylemiyor mu hemen kendini açman hata onu söyleyeyim .herşeyini anlatma ne olur ne olmaz .

Back
X