Internetten biriyle tanisma

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.

Numarami istedi vermedim. Ikimizde farkli sehirdeyiz. Benimle ilgilenmesi tuhafima gitti. Uzaklassam mi? Hukukcu hic tanidigim olmadi. Kendimi ona denk gormuyorum.

30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.

Numarami istedi vermedim. Ikimizde farkli sehirdeyiz. Benimle ilgilenmesi tuhafima gitti. Uzaklassam mi? Hukukcu hic tanidigim olmadi. Kendimi ona denk gormuyorum.
İnsan artık yıllarca tanıdığı kişilere güvenemiyorken internetten biriyle görüşmek.. bilemedim 🙄

Evli değil biliyorum ama sevgilisi olmadığından emin değilim. Resimlerde yok gibi. Bürosu var. Yani yakınında avukatlar varken, neden ben diye düşünüyorum. Yakınlaşıp iki ay sonra ortadan kaybolmasından korkuyorum.

Bende izledim o programı erkek başka birinin profil fotosuyla kızla bir süre konuşup sevgilioluyor sonra yüz yüze görüşünce kız anlıyor ama ses çıkarmıyor konuşması fln çekti galiba evleniyorlar ve malesef sonu hüsran ..günümüzde insan aynı şehirde ki görüştüğü adamdan acaba mı derken internet ortamı kaptırmayın kendinizi ..

İnsan artık yıllarca tanıdığı kişilere güvenemiyorken internetten biriyle görüşmek.. bilemedim 🙄
Aktif avukat ise sorgulatın baro dan .büro acmak kolay neler duyuyoruz yalancı mı degil mi önce kesinleştirin sonra kendinize bir sans verin genel de ya avukat ya galerici yada asker olurlar ve kılıfına uydururlar...

Aman dikkat edin dolandırılmayın da gerisi size kalmış neler görüyoruz

Dün haberlerde nette tanısan bir ciftin kızın ayrılıp arabalı zengin bir sevgili bulmak istemesi üzerine ayrıldıklarını cocugun yeni bir sevgili yaptıgını bunu görüp ayrılan eski kız arkadasının cocugun evine iki adam gönderip dövdürdügünü Tehtit mesajları aldıgını cocugunda can güvenligim yok buda erkege siddettir dedigini duyduktan sonra artık ben her iki cinsede güvenemiyorum :KK70:

İyi örnekleri de var, kötü örnekleri de. Yıllarca tanıdığımız insanlara bile güvenemezken sanal ortamdan biriyle tanışma işleri bana açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Özellikle Türkiye gibi bir ülkede.

Eğer istiyorsanız, özgüveniniz biraz daha kuvvetli olmalı. Bu sadece sanal için değil, reel için de geçerli.

İlk defa buluşmalarda vs. kesinlikle şahsi araçlara binmeyin, kalabalık ortamlarda buluşmaya özen gösterin. Ne çıkacağını bilemezsin.

Bence denk görmüyorum dıye düşünmeyin ne alaka.Mesleğiyle evlenmeyeceksiniz ki. Yani nerede tanıştığın çok da önemli değil bana göre gerçekten ciddi nıyetli biri mi laylay lom biri mi?
telefon numaranı versen ne olacak. bence tanışıp yaşadığı yeri işyerini vs gidip görmen daha önemli sonrasındakı tavırları önemli. Yanı seni insanlardan gizlemiyorsa güven veriyorsa neden devam etmeyesin?

Hukukçu ise ne olmuş yani ?
Neden denk görmüyorsunuz siz ne iş yapıyorsunuz ?
Kesin mi avukat oldupu bence sorgulayın yalan söyleme ihtimali yüksek sanalda.
Internetten tanışılır bu devirde normal.

Ya adam sahte hesap kullaniyosa yalan söylüyorsa inanmayin bence

Back
X