Internetten biriyle tanisma

İyi örnekleri de var, kötü örnekleri de. Yıllarca tanıdığımız insanlara bile güvenemezken sanal ortamdan biriyle tanışma işleri bana açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Özellikle Türkiye gibi bir ülkede.

Eğer istiyorsanız, özgüveniniz biraz daha kuvvetli olmalı. Bu sadece sanal için değil, reel için de geçerli.

İlk defa buluşmalarda vs. kesinlikle şahsi araçlara binmeyin, kalabalık ortamlarda buluşmaya özen gösterin. Ne çıkacağını bilemezsin.
İyi örnek hayatımda bi kere gördüm oda larissa ile burak gacemer.facebookta tanışmışlar duyunca çok şaşırmıştm 🙈

İyi örnekleri de var, kötü örnekleri de. Yıllarca tanıdığımız insanlara bile güvenemezken sanal ortamdan biriyle tanışma işleri bana açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Özellikle Türkiye gibi bir ülkede.

Eğer istiyorsanız, özgüveniniz biraz daha kuvvetli olmalı. Bu sadece sanal için değil, reel için de geçerli.

İlk defa buluşmalarda vs. kesinlikle şahsi araçlara binmeyin, kalabalık ortamlarda buluşmaya özen gösterin. Ne çıkacağını bilemezsin.
İyi örnek hayatımda bi kere gördüm oda larissa ile burak gacemer.facebookta tanışmışlar duyunca çok şaşırmıştm 🙈

30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.

Numarami istedi vermedim. Ikimizde farkli sehirdeyiz. Benimle ilgilenmesi tuhafima gitti. Uzaklassam mi? Hukukcu hic tanidigim olmadi. Kendimi ona denk gormuyorum.
İnternetten tanışıp evlenen arkadaşlarım da var aldatilip dolandırilanlarda bence burda mesele farkli. Avukat diye neden ona kendinizi denk görmüyorsunuz. Bu nasıl bir ozguvensizlik. Bence öncelikle bunu aşmayı deneyin

Aman dikkat edin dolandırılmayın da gerisi size kalmış neler görüyoruz
barodan kontrol et gerçek avukat olup olmadığını öyle anlarsın.telefonunu ver ne olacak daha fazla iletişim kurabilirsin.sevgilisi olup olmadığını öyle daha rahat anlarsın.beğenmezsen engellersin biter gider.ama avukat erkekler biraz fazla egolu oluyor ona dikkat et.

Egolu birine benzemiyor. Gulup eğleniyoruz yazışırken. Farklı şehirdeyiz, bence de bir şey olması yanlış olurdu. En iyisi konuşmayayım artık.

30lu yaslardayim. Itusozlukten biriyle sohbet etmeye basladim. Daha once hic internetten biriyle tanismadim. Sallamiyorsa, avukatmis. Internette de arastirdim, avukat olarak cikti.

Numarami istedi vermedim. Ikimizde farkli sehirdeyiz. Benimle ilgilenmesi tuhafima gitti. Uzaklassam mi? Hukukcu hic tanidigim olmadi. Kendimi ona denk gormuyorum.
Eee kendini ona denk görmüyorsan neyi düsünüyorsun ki daha?? :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Bende izledim o programı erkek başka birinin profil fotosuyla kızla bir süre konuşup sevgilioluyor sonra yüz yüze görüşünce kız anlıyor ama ses çıkarmıyor konuşması fln çekti galiba evleniyorlar ve malesef sonu hüsran ..günümüzde insan aynı şehirde ki görüştüğü adamdan acaba mı derken internet ortamı kaptırmayın kendinizi ..
Ama kız akıllanmamış tekrar internetten birisiyle tanışıyor. Ve kız tamamen bağımlılık yapmış bu durumu. Cok tuhaf.

Avukat olunca noluyorki
Sokakta elini sallasan avukata çarpiyorsun.
Benimde avukatlara karşı bi önyargım var yanlız ailemde ve çevremde birçok avukat olmasına rağmen, temkinli davranmanı öneririm.

İnternetten sizinle tanısıp konusan birine nasıl güvenebiliyosumuz ki.. baskalarıyla da konusup görüşmediği ne malumm , veya sizinle evlenince dee internetten baskalasyla tanısmayacaği..?

Konu aslinda evlilik degil. Internetten birinden hoslanma, icimin kipir kipir etmesi, onla sohbet ederken her seyi unutmam, beni guldurmesi ve onu gercekte de tanimak istemem.

Evet, sacma. Belki bir suru kisiyle konusuyor. Icimi buraya dokmek istedim sadece.

Twitter dan tanıştım. Üç buçuk yıl önce. Ben Adana O konyalıydı. Bir buçuk yıl flört dönemimiz oldu. Görüştük. Sonra evlendim. Herkes keşke ilk tanıdığımız gibi kalsa. İki yıllık evliliğim var. Ben seviyorum ama eşimde seviyordu ama sevgisi saygısı bittiYanmayacak ateşe üflüyoruz diyor.Yani herkes, her şey aynı olacak diye bir şey yok fakat dikkat etmeni öneririm. Bir de kendimi ona denk görmüyorum demek ne demek?

Nette uzak mesafe ilişkileri asla mutlu sona ulaşmıyor.Bunu ben yaşadım araya mesafe girince o ilişkiden çıkıyor.

Benim küçük memleketimde bile adliyenin etrafı ve hatta cadde boyu hep avukat bürolarıyla dolu. Siz çalışıyor musunız bilmiyorum ama karşıdakini ezecek kadar havalı bir meslek sayılmaz bence.

Ben eşimle internetten tanışmıştım

K Kahveeasigi , nasıl sonuçlandı?

Aramızda güzel bir muhabbet var, gülüyoruz, eğleniyoruz. Normalde internetten biriyle böyle sohbet etmezdim.
Benim konuştuğum kişi de hukukcuydu. Birbirimize komik videolar gönderip eglenirdik yani iletişimimiz de güzeldi. Ama farklı sehirlerdeydik ve zaman geçtikçe geleceğim dedikçe gelmedi. Yani imkanı varken yüz yüze görüşmedik. Saçma bi tartışma sonunda da engelledi beni. Nasip kısmet işleri tabi internette tanışıp evlenen arkadaşlarim da var oldukça da mutlular

Aslında avukat olmayıp bir avukatın ismini sana vermiş olabilir mi iyi araştırdın mı senin bu İtu sözlükte fotoğrafın var mı Fotoğraflar galiba çok küçük görünüyor orada bu avukat senin neyine vuruldu yoksa yazına mı aşık oldu şimdi seni biryerde görmüş bir avukat beğenmiş hoşlanmış olabilir diyeceğimde itü sözlükten olması çok saçma bu avukat çok mu çaresiz kalmış neden başkası değilde sen

hemen numara vermek bana sacma geliyor. bi kac ay konusulur verilir ona birsey demem. bak israrci mi sana karsi? israrci erkekler aniden vazgeciyorlar. cevremden gorduklerim. once kadina prenses gibi davranir sonrada aniden birakir..herhangi bir sebepten olabilir bu...oyleyse uzak dur bencede..

mbildi, benim resmim yoktu. onun da yoktu. mesleğini konuşunca öğrendim. konuşmaya başlayınca ilk önce o attı, sonra ben. ben de senin gibi düşündüm. güzel bir hayatı var gibi.

ben şöyle düşündüm. benim bulunduğum şehire işi düşünce gelecek o arada beni görecek. böyle boş zamanı dolduracak gibi. evlilik, sevgililik olmasa da üzülürüm ben bu boşluk dolduran kişi olmaya.

Back
X