Internetten biriyle tanisma

mbildi, benim resmim yoktu. onun da yoktu. mesleğini konuşunca öğrendim. konuşmaya başlayınca ilk önce o attı, sonra ben. ben de senin gibi düşündüm. güzel bir hayatı var gibi.

ben şöyle düşündüm. benim bulunduğum şehire işi düşünce gelecek o arada beni görecek. böyle boş zamanı dolduracak gibi. evlilik, sevgililik olmasa da üzülürüm ben bu boşluk dolduran kişi olmaya.
Anladım yazışarak tanışmışsınız yazmak ta konuşmak gibi ya senin konuşmandan etkilenmiş gibi olabilir şansını deneyebilirsin mesleği iyi kendi de iyi ise neden olmasın

nasıl biliyormusunuz bütün kızlara yazıyorlar. sizde onlardan biri ve cevap veren birisiniz. ha reelde de bu tiple karşılaşma şansı çok yüksek oda ayrı konu

Bende internetten tanışıp evlendim. Önemli olan ne kadar erken gelirse yaniniza o kadar iyi ve doğru söyleyip söylemediği.
Yoksa aynı şeyler yüzyüze tanismada da geçerli

İnternet çağındayız olabilir bence tanışma. Bir çok insan saatlerini geçiriyor çeşitli sitelerde.
Sadece sevgililik olmaz bence yüzyüze görmek lazım birini sevmek için. Bir de aman evlilik siteleri bana aşırı saçma geliyor orda iyi bi insan bulamaz kimse.

Ben mesela internette normal bir sitede rastgele biriyle tanışsam (amaç sevgili olmak falan olmadan tabiki) konuşması sohbeti hoşuma gitse hoşlansam numaramı veririm atla deve değil ya, yarın konuşmak istemesem engellerim biter.

İyi örnek hayatımda bi kere gördüm oda larissa ile burak gacemer.facebookta tanışmışlar duyunca çok şaşırmıştm 🙈
onlar facebookta tanışmamışlar.seneler önce bir defilede beraber çalışmışlar ama ikisinin de sevgilileri varmış o dönem, o yüzden yaz gözle bakma olmamış :halay:.o sırada facete arkadaş olmuşlar.birkaç sene sonra, facebookta birbirlerinin dikkatini çekmişler , ikisi de yalnızmış artık, ve yazışmaya başlamışlar. :KK200:

Back
X