bende netten alışeriş yapıyorum sürekli eger kırık yada çizik oldugu zaman geri gönderiyosun degiştiriyolar alışeriş yaptıgın sitenin kullanıcı sözleşmesinde yazar orayı oku
o zman evdekilere tembihle cnm, ben evde yokken gelicekti bi keresinde kargom komsuları sıraya dizdm valla:)
hepsini tek tek inceleyip onlar teslm aldı sorun yaşamadm
yok cnm genelde kargo takip numaran oluo sitesinden takip ediosn, yakınındaki şübesine gelmişsse bi kaç saat içinde eve geliceni anlayabnilirsn
uzun yıllardır netten eşya alırım tabi bi kaç belirli siteden geçen gün çeyizim için yeni bi siteye üye oldum olmaz olaydım duvar saati aldım öyle özensiz paketlemişler ki orta yerinden kırılmış bi kek kalıbi söylemiştim heryeri çizilmiş çırpıcak aldım kocaman gösteriyodu yumurta çırpıcıymış meğerse(( yani anlıcanız rezil mi rezil oldum saati iade ettim hala dönüş yok kek kalıbını sineye çektim uğraşmıcam dedim çünkü ve bundan sonra gözümle görmeden bişi almıcam dedim çok dikkat edin kızlarr site ismi verebilsem keşke sizde alacak olursanız düşmeyin diye (((
zannetmiorm cnm nevresmde ne sorun çıkabilirki:S
bende aldm bakalm beklemedeyz
ayy bu sleepy markası daha gelmeden dert oldu bana, bi gelse görsemde rahat etsem yahuu
cnm beğenmessek de iade ederiz nolcakki, zaten modeli beğendiğim için almıstm bide bunu kafama takamıcam, boşverrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?