İnternetten evlilik amaçlı sitelerden insanlarla tanışmaya nasıl bakıyorusunuz?

e tabi biraz fazla oluyor bu kadar kriter , tv ye çikanlarda boyle siraliyor bana ciddiyetisz geliyor , evi olsun arabasi olsun kv olmasin kp zengin olsun miras kalsin .. bu boyle uzar gider demi :)
tabi sen oyle demedin de ben atiyorum i$te degi$ik kriterler ortaya :)

hayirlisi olsun canim , sen sev o seni sevsin yuvanizda huzur mutluluk saglik olsun gerisi bo$ ..
Allah hayirli kismetler nasip etsin in$allah ...

Aslında görücü usulü gibi tanıştığım 1-2 kişi oldu tavsiyeyle. ama o zamanlar benim aklım eski ilşkilerimdeydi sanırım. Uygun bir zamanda değildim, aklım karışıktı..Ama şimdi artık önüme bakmam gerektiğini anladım.Artık istiyorum, şimdi de yok. Belki de baklamaliyim, sabretmeliyim. Elbet bir kapı açılacaktır zamanı gelince.Kader, kısmet..

Anladım o an ki ruh haliniz öyleymiş. Tekrar bakın siz :) Nasip hayırlısı olsun inş. hakkınızda.

Teşekkür ederim fikirleriniz ve samimi cevaplarınız için. Dualarınız eksik etmeyin..Allah hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını versin.. Bana da yanlış yaptırmasın inşallah..

bana guvenlı gelmıyor

ama ben bıkonuda takıldım 30 yaşında hayata mantıkla bakarken nasıl gveneceksınız ordakı bırıne

20 yaşındakıler için denemekten zarar gelmez deyip zaman geçirilebilir ama bu yaşlarda zor olmazmı

bana tuhaf geliyo senelerce flört ettiğin insanı bile yeri geliyo tanıyamıyoken ordan hiç bilmediğin inmidir cinmidir sapıkmıdır nedir yani cesaret işi bana göre değil...Esra Erola da çıkıyolar mesela bi günde yoluma devam etcem etmicem muhabbeti neye göre nasıl anladın o insanın iyi olduğunu falan saçma yani sağlıksız...genede Allah iyi insanlarla karşlaştrsn seni..

Doğru. Ben aslında çok zaman kaybettim, olmayacak ilişkileri oldurmaya çalıştım. Tabi yapamadım. Eski konularımda anlatmıştım. Ama hayat devam ediyor. Hiçbirşeye hata olarak bakmak istemiyorum. Mutlaka hayatıma birşeyler katmıştır bu olanlar. Şimdi mutluluk ve huzur istiyorum. Ve galiba ben de deneyemeyeceğim bu tarz birşey sadece aklımdan geçti..Arayış içindeyim çünkü.Ne bileyim işte..ÇOk fazla geç kalacak vaktim yok ve gerçekten çocuk sahibi olmak çok istediğim birşey. Allah hayırlısını versin..Demek ki şu durumda benim bu halim hayırlı diye avutuyorum kendimi ben de:)

Son düzenleme:
Mesajları yazarken bakıyorum da kk de de var bu tarz sitelerden birinin reklamı :)

Kuzum, o sitelerin cogundakiler tiple ve gelirle ilgili yalan soyluyorlar. Bir ablamiz da senin gibi gercekten adam gibi niyetler s....em denen siteye kaydoldu, orda biriyle tanisti. Adam evli cikti mi iyi mi, bizimkini kandiriyormus , bekarim demis, sonra tesdaufen ogrenmis adamin 2 cocugu oldugunu :26: :26::26: Bildigin metres ariyormus yani. Ablamiz bir keresinde demisti ki, bazi adamlar profillerine evli olduklarini utanmadan yazip iliski ariyorlar bir de :26: :26:

Bence sen bu isi gec kuzum, internet isine guven olmaz. Etrafinda yasli teyze var mi Akrabalarin, annen baban biliyor mu evlenmek istedigini ? Bir haber sal bakalim etrafina, is arkadaslarina soyle bakalim neler cikacak

Son düzenleme:

Allah korusun bu tarz şeylerden..Allah uzak tutsun.. İnsan bu yüzden korkuyor işte..Annem babam da hayırlısını istiyor benim gibi..Zamanında üzdüm onları biraz. Ne bileyim insan çıkıp da ben evlenmek istiyorum, beni birileriyle tanıştırın demeye de utanıyor ki:)

Ehh aynen, annem sevgili lafini etse bile ben utanip konuyu degistiriyorum Is arkadaslari ve komsu teyzeler derim o zaman

sakın böyle birşey yapmayın.çok kötü sonuçları olabilir.size yazdığı gibi emin olun başka kızlarada yazıcak ve sizinle ilişkiye başlasada ,hala yazmaya devam edicek.şifresini verse sahte hesaptan bunu yapmaya devam ediceğine emin olun. çevremde çok örneğini gördüm hiç bulaşmayın derim.üzülen siz olursunuz

evlilik başlı başına bi kumar zaten hani soyunu sopunu bilsen bile bi an geliyo bunudamı yapabildi diosun
kaldıki netten tanışma kumarın en dibi olur bence
asla demiorum bulana evlenenede cesaret abidesi olarak bakarım ama kendim cesaret edemem
yani bu kadar büyük bi kumar oynamak cesaret ister görücü usulü daha sağlıklı bence........

evet işte beni ürkütüyor bu siteler..ama şansımı denesem mi diye de ufak ufak düşündüğüm oluyor..Ama yapamadım henüz..Gerçekten artık mutlu olmayı çok istiyorum ve düzen kurmayı..

sakın faceden sizinle iletişime giren yabancı erkelere inanmayın belki arkadaşınızın arkadaşı olur o tanıyordur öyle.yoksa onlar maşallah herkese msj ekleme dürtme vs yolluyorlar ve hepsi sadece karı kız peşindebaşka birşey değil .daha beter bi darbe yerseniz daha çok yıpranırsınız.bence tanıdığınız kız arkadaşlarınızdan yardım isteyerek işe başlayın netten hiç tanımadığınız bir erkekle tanışıp gönül vermek sizi hayal kırıklığı yaşatmaktan başka bişe yaramaz azcık eşele bak nasıl görüceksin başka kızlarada hala yazıyor olduğunu

Son düzenleme:
internetten (evlilik sitesi değil) tanışıp evlenen arkadaşlarım oldu. ama aynı şehirdelerdi, internet tanışmak için sadece bir araç oldu. birbirleriyle yüzyüze görüşüp birbirlerini tanıyıp evlendiler. arkadaşımın birisi genelde cool, üniversitelilerin takıldıgı bir siteden tanışmış, diğeri de üniversitenin sosyal paylaşım sitesinde tanışmış sanırım. evlilik sitesine ben de güvenemezdim açıkçası ama dediğim şekilde olabilir bence...

olabilir bence , ha sokaktan geçen biriyle bir vesile ile tanışmışsın yada netten biri ile.

yalan söylese nasıl olsa ortaya çıkar , yalan söylemek istedikten sonra birisi yüzyüze de ilk tanıdığında yalan söyler..

Bende evlilik sitesinde tanıştım eşimle ve şükürler olsun ki çok mutluyum.

2 ay içinde tanışıp evlendik iyi ki tanımışım onu.Rabbim senin ve tüm isteyenlerin karşısına hayırlı insanları çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…