İnternetten İftar Menüsü Fırsatı Alan var mı ?

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhabalar Hayırlı ramazanlar şimdiden

Bir sorum olacaktı ramazanda farklı mekanlara gitmek istiyorum da , internette şehir fırsatları oluyor ya ramazan fırsatları falan bunlardan alıp rezervasyon yaptıran var mı :44:

Nasıl oluyor güvenilir mi sonradan sorun falan çıkıyor mu rezervasyon konusunda :26: daha önce giden varsa bilgi verebilir mi

teşekkürler

ben bir kaç kere fırsatla suadaya gitmiştim.Hiç sıkıntı yaşamadım rezervasyonda.Ama gelen yemekler iyi miydi dersen çok emin değilim.Bunun fırsattan mı ramazan yoğunluğuyla mı alakalı olduğunu kestiremedim :):26:

cnm o tarz fırsatlar çok geliyor mail adresime ama inan hiç yararlanmadımama bizim pazarlamacı var sabah kahvaltısı fırsatlarından hep yararlanır çok memnun kalıyorlarmış gerçi onun memnuniyet derecesi nedir bilmiyorum

çok güzel yerler ve fırsatlar var hoşuma da gitti en azından bir kez gitmek istiyorum da ödeme konusunda güvenilir mi diye emin olamadım :26: menüler yazıyor zaten bilmem ki

sağol canım bende şöyle güzel bi yere gideyim diyorum ama bakalım

bide suadaya baktım şimdi mekan olarak güzel gözüküyor güzel miyidi

bide suadaya baktım şimdi mekan olarak güzel gözüküyor güzel miyidi

normalde 200 tlden başlayan menüleri fırsatla 70 tl falan gibi bir şeye veriyorlar.Bence mekan 10 numara gitmediyseniz kesinlikle tavsiye ederim.Dediğiniz gibi menüde yemekler var ama mesela bi sefer her şey buz gibiydi.O da bence ramazanda beklediği için falandı yani neticede herkese getirilen yemeklerden getirilio size de :))))

evet beğendim gitmedim daha önce düşünebilirim yani ramazan da öyle oluyor biraz teşekkürler

yeni üye..ilk konu...ilk mesaj...reklam kokusu alıyorum

yaptırdım canım ben otel için. sorun yasamadım.Tabii güvenilir sitelere bak mutlaka

canım ben gitmedim ama teyzemler deniz kenarı balık restorana gitmişlerdi gayet memnun kaldılar bende tatıle gittim bu sekılde bazı mekanlarda rezerve edip paranı gidince ödüyorsun sıkıntı olucanı sanmıyorum

puhahaaa başlığı görünce öyle sandım...senin konun olunca geyik olsun diyee yazdım kuzum

ahahaha allah seni buda benım ilk konumsa öleyim ben ramazanda her akşam başka bi yere iftarı gidicem leyn bende gezicem

öyle mi ama alırken ödüyorsun öyle çıkıyor baktığım yerlerde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…