İnternetten İftar Menüsü Fırsatı Alan var mı ?

İndirimli ya güya onun nazı bu

allah allah şimdi bir fırsata tıklayınca ödeme kısmı gelıyor hanı internetten alışveriş yapar gibi ödüyosun sonra arayıp rezervasyon yaptırıyosun öyle yazıyo :26::26:

Kuponu almadan once mutlaka mekani arayip musaitligini sorgulayin bazi firmalar hafta ici yerimiz var diyor bazilari doluyuz diyor sonra kuponu iptal etmeye ugrasiyorsun benim calistigim eski is yerimde kupon satisi yapiyordu hafta sonu kapi musterisini alabilmek icin rezervasyon dolu diyorlardi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Satın almadan önce netten mekanların bilgisine de bak derim ben.

anladım kızlar çok sağolun , mekana karar verince arayıp sorarım sonra fırsatı alırım o zaman

Burdan erkek arkadaşım çok rezervasyon yaptı ordan biliyom,
beraberde gittik
anladım kuzum sağol
Vallah öyle galiba canım ya ikinci sınıf muamele gördük hep dışarıdan gelenler öyle değil ama ne saçmalık

Kuru ekmeğe talim ederiz napalım :44:

Onlar alacarte. Biz self servis

hahaha kızlar öyle oldu biraz kader utansın

Hayır yani sonrasında içimden ben evde bu yemeğin kralı yapardım deyip bunu karşı tarafın da ki o eşim olur düşünüp dillendirmesi fena eziklik hissi yaratıyor.

Ay gerçekten öyle ama ya ağzına sağlık vallahi :13: :89:

iki gün önce fırsat ile suada ya gıttık eşimle, memnun kaldık, çok begendım.

Ben bu fırsat sitelerinden iftar da satın aldım, sinema bileti de ev eşyası da. Düzgün birkaç site var onlar dışındakileri kullanmam. Tabi yokluğu anlamak için 18 saat boyunca açlık çekip kişi başı 100 liraya iftar yapanları da hiç anlamam da neyse o başka bir konu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…