Ödeme aldığın siteden yapıyorsun biz öyle almıştık, ama dediğim gibi belki mekanla ilgilidir hizmet olayı bizzat kendin gittiğinde mekana insanlara hizmet daha başka fiyat farklı olduğu için ama şehir fırsatları gibi sitelerden aldığında hizmeti 2 sınıf oluyor.
yakala.com gir bak
allah allah şimdi bir fırsata tıklayınca ödeme kısmı gelıyor hanı internetten alışveriş yapar gibi ödüyosun sonra arayıp rezervasyon yaptırıyosun öyle yazıyo :26::26:
hımm anladım zaten ramazanda gidceğim için çok geçmemiş olucak , teşekkürler :107::107:
İndirimli ya güya onun nazı bu
bir kaç site var zaten canım da rezervasyon olayları nasıl oluyor diye emin olamadım
Kuponu almadan once mutlaka mekani arayip musaitligini sorgulayin bazi firmalar hafta ici yerimiz var diyor bazilari doluyuz diyor sonra kuponu iptal etmeye ugrasiyorsun benim calistigim eski is yerimde kupon satisi yapiyordu hafta sonu kapi musterisini alabilmek icin rezervasyon dolu diyorlardi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Satın almadan önce netten mekanların bilgisine de bak derim ben.
İndirimli ya güya onun nazı bu
sen gittin mi daha önce
demek ki ücretsiz felan olsa kafamıza atacakalr yemeği
Vallah öyle galiba canım ya ikinci sınıf muamele gördük hepdışarıdan gelenler öyle değil ama ne saçmalık
anladım kuzum sağolBurdan erkek arkadaşım çok rezervasyon yaptı ordan biliyom,
beraberde gittik
Vallah öyle galiba canım ya ikinci sınıf muamele gördük hepdışarıdan gelenler öyle değil ama ne saçmalık
Kuru ekmeğe talim ederiz napalım :44:
Onlar alacarte. Biz self servis
Onlar alacarte. Biz self servis
anladım kuzum sağol
hahaha kızlar öyle oldu biraz kader utansın
Paranla rezil olmak bu demek sanırım
Hayır yani sonrasında içimden ben evde bu yemeğin kralı yapardım deyip bunu karşı tarafın da ki o eşim olur düşünüp dillendirmesi fena eziklik hissi yaratıyor.
iki gün önce fırsat ile suada ya gıttık eşimle, memnun kaldık, çok begendım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?