Internetten iliski olur mu

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Arkadaslar merhaba pek cogunuz beni taniyor artik:) forum yenilenmeden bir konu acmistim da silinmis. Arkadaslar ben bu yaz yurtdisina gittim orada biriyle tanistim ve birbirimizi sevdik. Ama sorun su ki ben Turkiyeye dondum ve o da yabanci ve isi orda oldugu icin yurtdisinda olmak zorunda. benim burda okulum oldugu icin ve 2 senem daha oldugu icin oraya gidemem. simdi netten gorusuyoruz baska caremiz yok cunku. sizce yurur mu boyle 2 sene, daha dogrusu 1.5 sene falan, okul biter bitmez giderim diye dusunuyorum en azindan bi gorim yani:) ya da 2011 yazinda da gidebilirim ama dusuk bi ihtimal o. nolur akil verin tesekkurler insallah silinmez bu konu

neden olmasin..., interneten telefondan konusa konusa.., nasil bir karaktere sahip oldugunu kisiligini az cok ögrenirsin..., sonra bulustugundada daha iyi görürsün , insan sevince sever olmaz diye birsey yok bu hayata..., üstesinden gelinir mutlaka.. mesafe olsada..

bunun cevabını size zaman ve kendiniz verebilirsiniz ancak, başkası bilemez sadece olasılıklardan bahseder...

yürür ya da yürümez tarzı önyargılar olmadan yaşayıp görmektir en iyisi...

olabilir de olmayabilir de...

zor olur canım
eğer sabrederseniz birbirinizi iyi anlarsanız herşey kolay olur sizin için

mesafe önemli degil deyipte gecmemek gerekiyor kendimde yasiyorum cok zor gercekten bazen insan onun yaninda olmak istiyor ama imkanlar uzaklik buna el vermiyor... ama seviyorsan Allah bir türlü sabrini veriyor iste...

olurmu olur tabi ki ama zor olur

ama zoru basarmak kadar güzel bir sey olamaz

mesafe önemli degil deyipte gecmemek gerekiyor kendimde yasiyorum cok zor gercekten bazen insan onun yaninda olmak istiyor ama imkanlar uzaklik buna el vermiyor... ama seviyorsan Allah bir türlü sabrini veriyor iste...

olurmu olur tabi ki ama zor olur

ama zoru basarmak kadar güzel bir sey olamaz

Tatliim ben 2 bucuk yildir msn den iliski yurutuyorum.. sonucu soliyim depresyondayim, arkadasim yok, yurtdisindayim dolayisiyla kiskanclik da oluyor disari cikma olayim falan da yok yani ancak alisveris ve sinema o kadar, surekli kiskanclik yuzunden kavga ediyoruz, kesinlikle guven sorunu oluyor her iki tarafta da hele ki ikinizde sinirli ve inatci bi tipseniz.. Gurur falan kalmadi artik ayrilamiyorum sayisiz kez ayrilip sayisiz kere de baristik.. Inan bagimliliktan baska bisey degil.. Hayattan kopariyor
Ben kendimden odun vermem gururluyum olmazsa tekmeyi basar giderim diyosan dene kendin yasa.. Hic baslamamis olsaydim su an cok mutlu olabilirdim ama sevdim bir kere.. lanet olsun:)
Aklin varsa baslama yani basinda seni sarip kollayabilecek hayatini 4 duvar odanin icinde gecirmek yerine seninle gezip eglenecek bi insan bul... Cikip sokaklara elinden tutup gezemeyecegin sevgiliden uzak dur!
Umarim sen benim gibi olmazsin...

valla canım olur ama çok zor olur çokkk sabırlı olman lazım..ama inan çok yıpranıyorsun..
ben artık yoruldum,yıprandım,ama bu sefer tamamen bitti...benim yaşadığım ilişkiyi duysan gerçekten şaka mı yapıyorsun dersin?
nasıl sabrettin dersin neyse ki bitti...artık hayatıma bakıyorum..büyük konışmıyım ama ne msnden ne de gerçek hayatta bir ilişki
istemiyorum..kafamı dinlemek sadece kendim için bir şeyler yapmak istiyorum..

canim haklisin. siz hic mi gorusmediniz bu 2.5 yilda? cok SIk gorusmuyoruz bi o iyi yani var, 3-4 gunde bi msnden, bazen telden mesajlasiyoruz bazi haftasonlari da mikrofonla konusuyoruz msnden. zaten saat farkindan dolayi ortak bi saat ayarlamamiz zor oluyor.

peki kavusma ihtimaliniz var mi belli bi seneden sonra? bi de yasiniz kac? ay cok soru sordum biliyorum ama insan kendisi gibi biri gorunce direk empati kuruo valla o yuzden

merhaba fulya... ustu kapali anlatmani isterdim acikcasi ama istemezsen de zorlayamam tabii. cok zor evet ben de biliyorum hatta imkansiza yakin..

tatlim ben 18 yasindayim biz 3 senedir yazlari bir ay kadar beraberdik gecen sene de 2 gun ben okulla beraber Turkiye ye gittigimde o da yanima geldi oyle gorustuk. Eski sevgilim de 20 yasinda.
Universite icin Tr ye donersem 2 yil sonra beraber olacaktik ama (bunu burda da yazdim danismak icin) Turk vatandasi oldugum icin (cifte vatandaslik gerekli) Tr de universite egitimine devam edemeyecegimi ogrendim 2 ay once. Buda 2 yillik bekleyise 4 yil daha ekle demek. Sence o beni 4 yil bekler mi? Tabii ki hayir:) Hic bi erkek yapamaz hele ki 3000 km mesafeyle. Bide 20'li yaslarindaysa ve universiteliyse bekleyemez:)

Bizde derslerimiz var diye bir tek haftasonu (cumartesi gununu) kendimize ayirmistik 4 5 saat konusuyoduk hafta ici konusmicaktik guya. Ama sorunlar artti da artti.. O da uzuldu ben de... bu yuzden msn e cagirirdik birbirimizi hep barismak niyetiyle ama daha cok kavga ederdik 6 ay sonra msn den her gun bi saat 2 saat konusur olduk.. Ben cok kisitlandim yeter ki guvensin dedim.. Olmuyor iste. Insallah Allah'im dayanma gucu verir de, bu sefer gercekten bitiririm.

Bide bi film var seni uzaktan sevmek.. O filmdeki ciftin yasadigi sorunlarin hepsini yasadim ben. Gercek hayattan alinti o (sonu haric sonu mutlu son ama yapimcisi gercek hayatta ayrildilar... dedi) izlemeni tavsiye ederim:)
Burda bizimkisi uzun internet iliskisi adli bi konu vardi bak onlar yapmis ama:)
Hayirlisi neyse o olsun canim.

sabir ve emek istiyor eyerki gercekten seviyorsan ve karsindaki insana güveniyorsan her türlü zorluga varim dersen ne mesafenin önemi var nede baska birseyin ama sevgin ve güvenin karsi tarafa cok büyük olmasi gerekiyor tabiki birde cok cok ama cok fazla sabir istiyor =) ben 3 yil yasadim baktimki ne piskolojim kalmis nede sadakat ve bitti ama bitmesi ile ne ben eski bendim nede o :/

Başlama sakın ha sakın başlama.. Uzaktan olmaz diye birşey yok tabiki oluyor ama çıkacak olacak sorunları kaldırabilirmisin bilmem çok sabır istiyor özleyip ağlıyosun artık,depresyona giriyosun,hatta ve hatta kendimden örnek verim paranoyak olmustum ne kadar güvensende hep bi şüphe kalıyo bi parça içinde.. Mide hastalıkları mı geçirmedim dersin stresten neler neler.... Sonuç: BİTİRDİM . Sebebi kesinlikle daha çok mesafeydi 2 . sebeb ailesinin onu çok sıkması yani zaten uzaktan cidiyete dönüşmesi imkansız ve çok engelle dolu bi yoldu. Ayrıldık o ne kadar dön diye yalvarsada dönmedim mantığımı kullanmak zorunda kaldım. Mutlumuyum ? DEĞİLİM.

ve bitti ama bitmesi ile ne ben eski bendim nede o

Aynen bende katiliyorum canim( Bu yuzden baslama diyorum zaten.. Bu yaz eski sevgilim de farketti cok sinirli bi insan oldum sabrim yok hicbirseye ve en kucucuk seyde bile kavga cikariyordum, kendime gelmeye calisiyorum bu ara ve de onu unutmaya. Deniyim bi deme bence ama sen bilirsin canim bak herkesin sorunlari ortak, ayni maalesef
Mutlu ol insallah

Son düzenleme:
hiç görüşemiceksen bu ilişki olmaz ki
görüşmeden sevemezsin bile
sadece alışkanlık olur
hem sizinki baya imkansız o uzakta
2.5 yıl diyosun bakalım 2.5 yılda o doğru olucakmı sana karşı
gözden ırak olan gönüldende ırak oluyo
şimdiden ilerisi için hayal kurma hayal kırıklığına uğrarsın
gerçekten güven sorunu çok yaşanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…