Tatliim ben 2 bucuk yildir msn den iliski yurutuyorum.. sonucu soliyim depresyondayim, arkadasim yok, yurtdisindayim dolayisiyla kiskanclik da oluyor disari cikma olayim falan da yok yani ancak alisveris ve sinema o kadar, surekli kiskanclik yuzunden kavga ediyoruz, kesinlikle guven sorunu oluyor her iki tarafta da hele ki ikinizde sinirli ve inatci bi tipseniz.. Gurur falan kalmadi artik ayrilamiyorum sayisiz kez ayrilip sayisiz kere de baristik.. Inan bagimliliktan baska bisey degil.. Hayattan kopariyor
Ben kendimden odun vermem gururluyum olmazsa tekmeyi basar giderim diyosan dene kendin yasa.. Hic baslamamis olsaydim su an cok mutlu olabilirdim ama sevdim bir kere.. lanet olsun:)
Aklin varsa baslama yani basinda seni sarip kollayabilecek hayatini 4 duvar odanin icinde gecirmek yerine seninle gezip eglenecek bi insan bul... Cikip sokaklara elinden tutup gezemeyecegin sevgiliden uzak dur!
Umarim sen benim gibi olmazsin...
valla canım olur ama çok zor olur çokkk sabırlı olman lazım..ama inan çok yıpranıyorsun..
ben artık yoruldum,yıprandım,ama bu sefer tamamen bitti...benim yaşadığım ilişkiyi duysan gerçekten şaka mı yapıyorsun dersin?
nasıl sabrettin dersin neyse ki bitti...artık hayatıma bakıyorum..büyük konışmıyım ama ne msnden ne de gerçek hayatta bir ilişki
istemiyorum..kafamı dinlemek sadece kendim için bir şeyler yapmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?