İnternetten tanışma şoku:(

orası ayrı bir olay zaten.bazı sapıklar sırf bakirelik için bile tecavüz ediyorlar kızlar ucuz kurtulmuş vallahi..ama adam nasıl bir ruh haline sahipse bakire olmalarına saygı duyup başka şekillerle tatmin olmak istemiş! centilmen sapık!

evet adamın boyle bir fantezisi bile olabilirdi yani..istese yapardı heralde amacı hırsızlık bu herifin cantaları aldıgına gore

Son düzenleme:
evet aslında kızlar bu olayı örtbas etmeyip şikayetçi olurlarsa bu sapık adam en azından başkalarına zarar vermez...ama burası türkiye ,eminim kızlarımız bu konuyu kendi sırları olarak saklayacaklardır...:19:

Bu tarz olaylar kesinlikle örtbas edilmemeli...Keşke cezalar da yeterince caydırıcı olsaydı........

Bu arada eşimle internette tanıştım ben de :)) Okuyunca eşimle birlikte bir garip olduk..Ama tabi ben şanslılardanım..

ALLAH korumuş kızlarımızı verilmiş sadakaları varmış..

Bu tarz olaylar kesinlikle örtbas edilmemeli...Keşke cezalar da yeterince caydırıcı olsaydı........

Ben kendimden örnek vereyim üniversite bittiğinde bir mühendislik şirketine işe girmiştim... sigortanın yarısı gösterilmemiş ve herşey ortada orada çalıştığım falan... kaç yıl geçti hala davamız sonuca bağlanmadı... git gel derken sürekli ertelemeler.... sonuç hemen gelse herşey değişecek te nerdeee...

eger adamı sikayet ederlerse cevreden gelecek tepkiler soyle madem oyle binmeselermis haketmisler yani bu durumda adam haklı gorulcek

Maalesef öyke ve adam zorla değil anlaştık kendi aramızda kendi rızaları var derse tamam zaten hatta iftira atıyor parada anlaşamadık derse oo iyice karıştı. Arkadaşın kuzeni babasından korkuyor ama tanımadığı adamın arabasına rahatlık ile binebiliyor ailede dengede önemli.

Benim nişanlım avukat ve ben de hukuk fakültesi son sınıftayım tatlım... ve birkaç kişiyi arayıp araştırdım... arabaya zorla bindirilme olsaymış kolay... ama adamın kimliği sahte,araba kiralık bir araba ve tel hattı da başka biri üzerine ve adam nerde belli değil... ve en önemlisi arkadaşımın kuzeni babasından inanılmaz korkuyormuş... duyulmaması için şikayetçi olmayacaktır..... şikayetçi olsalar da bu davalarda ispat çok ve çok uzar... olayı unutursun dava hala sırada bekler en son zaman aşımına bile uğrar:(

İnanmayın Böyle Vakalara..
Babasından İnanılmaz Korkan Bir Kız Gider mi ?

Yakalanmayacağını düşünen her genç kız gider ama olay mahkemelik olacaksa hiçbir kız da şikayetçi olmaz. hepimiz gençkız olduk babalarımızdan korka korka gitmedik mi sevgililerle buluşmaya falan:)

:
orası ayrı bir olay zaten.bazı sapıklar sırf bakirelik için bile tecavüz ediyorlar kızlar ucuz kurtulmuş vallahi..ama adam nasıl bir ruh haline sahipse bakire olmalarına saygı duyup başka şekillerle tatmin olmak istemiş! centilmen sapık!

canım bence bu sapık bakire oldukları için değilde iki kişi oldukları için göze alamamıştır kız iyiki tek gitmemiş yoksa zor direnirdi o pisliğe allah korumuş inş birdaha böyle hataya düş mezler. keşke ellerinde kesici bir şey osaydıda kesseydiler o pisliğin bir yerini görseydi :47::47::47:

Ben sonucunu çok merak ettim.

Madem böyle bir olay yaşandı,
şikayetçi olmadılar mı?

İspat etmeleri çok zor diyorsunuz,
kamera kayıtlarında arabaya bindikleri vs her şey görüntülenmiştir.
Gönüllü bindik deseler bile, iki kız agız birliği yapıp şikayetçi oldugunda,
mutlaka bulunurdu.
İşlemler başlatılırdı vs. vs...
[/QUO
Benim nişanlım avukat ve ben de hukuk fakültesi son sınıftayım tatlım... ve birkaç kişiyi arayıp araştırdım... arabaya zorla bindirilme olsaymış kolay... ama adamın kimliği sahte,araba kiralık bir araba ve tel hattı da başka biri üzerine ve adam nerde belli değil... ve en önemlisi arkadaşımın kuzeni babasından inanılmaz korkuyormuş... duyulmaması için şikayetçi olmayacaktır..... şikayetçi olsalar da bu davalarda ispat çok ve çok uzar... olayı unutursun dava hala sırada bekler en son zaman aşımına bile uğrar:(

En azından kamera kayıtlarından eşgali belli olurdu.
Neyse zaten beklediğim cevabı verdiniz.
Şikayetçi olmama nedeni, başkalaları tarafından duyulma, özellikle de aileleri tarafından duyulması.

Aslında bu tür bireyler gider ve çok çabuk kanar.
Çünkü baskı altında yetişmiştir vs vs...

Yakalanmayacağını düşünen her genç kız gider ama olay mahkemelik olacaksa hiçbir kız da şikayetçi olmaz. hepimiz gençkız olduk babalarımızdan korka korka gitmedik mi sevgililerle buluşmaya falan:)

zaten kızlara baktıgımda nerdeyse cogunlugunun sevgililerinden babası haberdar degil yani olabilir babasından annesinden gizli yapar zaten soyle bir durumda var baskı altında olan kızlar daha cesurca davranabiliyor boyle konularda heralde baskının getirdigi bir olay buda..ama uzuldum bundan sonra nete bile girmezler korkudan ya

Ben kendimden örnek vereyim üniversite bittiğinde bir mühendislik şirketine işe girmiştim... sigortanın yarısı gösterilmemiş ve herşey ortada orada çalıştığım falan... kaç yıl geçti hala davamız sonuca bağlanmadı... git gel derken sürekli ertelemeler.... sonuç hemen gelse herşey değişecek te nerdeee...

O da bizim ülkemizdeki adalet,hak ,hukuk anlayışı ..... :50:

Sizin yine mühendislik şirketine girdiğinizden beri sonuçlanmayan bir dava...

Bizim belki de 60 hatta daha fazla yıllık arsa-tapu davalarımızın hala sonuçlanamadığını söylesem......:1:

O da bizim ülkemizdeki adalet,hak ,hukuk anlayışı ..... :50:

Sizin yine mühendislik şirketine girdiğinizden beri sonuçlanmayan bir dava...

Bizim belki de 60 hatta daha fazla yıllık arsa-tapu davalarımızın hala sonuçlanamadığını söylesem......:1:

O zaman ben üstüne bir bardak buzlu su içeyim davamdan vazgeçeyim:)) 60 yıl ömrüm yetmez vah vah:(( hukuk ortamına da girdim yine değişen yok :(

Bu sapiklar internetten mi cikiyor acaba yoksa icimizden mi? Bu adam muhtemelen evli, muhtemelen fantazi yasamak istiyor, kimlik filan sahte olduguna gore baya da hazirlikli. O yuzden kimseye saf demeyelim ve kimseyi kinamayalim. Belki de saf olan icimizden biridir. Bana gore o da saflik degil de...

şimdi güvenlik kameraları filan var acep faydası olurmuki.arabayı kiraladığı yerde filan görüntüsü vardır o sapığın.ya bunların hadım etcen vatana millete hayır olur. bu kızlar şanslıymış allahım korumuş bi sprey filan sıksa aman yarabbim herşey o kadar gelişmişki arabayla 1 saatte başka şehirde

Çok Haklısın Ama Netten Bulduğumuz Adamların Arabasına İlk Tanıştığımız Anda Atlamadık..:50:
Allah Herkesin Yavrusunu Korusun..

Hem Burada Sıkıntı Sevgili İle Buluşmak Değil..
Her Genç Kız Yapmıştır Bunu, Güzel Heyecanlardır..

Her internette görüşülen kişi sapık degildir önce bu önyarıgıyı bir kıralım beynimizde :))

Sapık olmuş olsaydı eşim de sapık olurdu çünkü biz eşimle internette tanışıp evlendik...İyiki de evlenmişim :))

Bu kızlarımız sadece adamına denk gelmemişler...

Back
X